احیاء موقوفات، نیازمند کمک سرمایه‌گذاران است
کد خبر: 3466891
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴
حجت‌الاسلام سهرابی:

احیاء موقوفات، نیازمند کمک سرمایه‌گذاران است

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امورخیریه خراسان شمالی با ذکر اینکه احیاء موقوفات، نیازمند کمک سرمایه‌گذاران است، گفت: احیاء موقوفات بهترین روش و وسیله تبلیغ و ترویج موقوفات است.

حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با تأکید بر اینکه بهترین راه تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف، احیاء آنهاست، اظهار کرد: این امر به صورت جدی در اوقاف مورد توجه است.  
 وی افزود: اگر موقوفات به‌درستی احیاء شود و مردم نتایج آن را در سطح شهر به‌عینه ببینند، می‌توانند به این امر ترغیب شده و مطمئن شوند که موقوفات در جای درست هزینه می‌شود.
حجت‌الاسلام سهرابی از احیاء موقوفات به‌عنوان تابلوی موقوفات یاد کرد که بهره‌برداری از آنها می‌تواند در زمینه‌های مختلف فرهنگی، تجاری و ... مورد استفاده قرار گیرد.
وی با تاکید بر سرمایه گذاری در موقوفات، کمک و همراهی سرمایه گذاران را در احیاء موقوفات بسیار تاثیرگذار خواند و گفت: باید امکانی فراهم شود که مردم و سرمایه‌گذاران هر چه بیشتر در این زمینه وارد شوند چرا که نشان دهنده فعالیت خوب اوقاف در این زمینه بوده و می‌تواند همراهی مردم در وقف‌های جدید را به همراه داشته باشد.

اسلام وقف را در مسیری منطقی و هدفدار قرار داده است
سهرابی وقف را سنت حسنه‌ای دانست که از گذشته به اشکال مختلف در تاریخ بشر وجود داشته و دین اسلام آن را در مسیری روشن، منطقی، هدفدار و دقیق قرار داده است.
وی با تاكید بر ترویج و تبلیغ و اطلاع‌رسانی در رابطه با موضوع وقف، اولین قدم در زمینه ترویج سنت حسنه وقف را ارتقای جایگاه و نقش امامزادگان و بقاع متبرکه در سطح جامعه توسط رسانه عنوان كرد.

روحانیان به هدایت وقف به سمت نیازهای روز جامعه کمک کنند
حجت‌الاسلام سهرابی گفت: وقف یک نهاد ممتاز دینی است که در این زمینه روحانیون پرچمداران وقف بوده و هستند و این قشر باید کمک کنند تا به سمتی برویم تا وقف‌های جدید در استان مطابق با نیازهای روز انجام شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خراسان شمالی وجود موقوفات در کشور را نشان‌دهنده علاقه‌مندی مردم به فرهنگ و معارف اسلامی دانست و افزود: گسترش فرهنگ وقف اقدامی شایسته‌ است، البته برای گسترش فرهنگ وقف و حوزه‌های علمیه در جامعه لازم است تا ابعاد مختلف موقوفات برای مردم تبیین شود.
سهرابی شناساندن موقوفات و چهره‌های واقف به جامعه را در گسترش فرهنگ آن بسیار اثرگذار دانست و با تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ وقف در جامعه گفت: گسترش فرهنگ وقف باعث کاهش بسیاری از مشکلات جامعه خواهد شد.
وی گفت: فرهنگ وقف شاخص‌ترین هویت فرهنگی دینی و تاریخی ملت ایران اسلامی است و اکنون ما وظیفه داریم با فرهنگ‌سازی وقف یادگار واقفان را ارج نهیم.
سهرابی از روحانیون و علما به عنوان پیشتازان فرهنگ و حوزه‌های علمیه نام برد و تصریح کرد: باید نیازهای وقف امروز را به‌روز کنیم.
captcha