تبلیغات گسترده؛ لازمه ترویج فرهنگ قرآنی
کد خبر: 3594320
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۱
نماینده ایران در نخستین مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان:

تبلیغات گسترده؛ لازمه ترویج فرهنگ قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارنده مقام نخست بخش حفظ کل مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان با اشاره به اینکه با آمادگی بالایی در این مسابقات شرکت کرده بودم، گفت: با توجه به اینکه اولین دوره مسابقات بین‌المللی در سطح بانوان بود تصورم بر این بود که در سطح پایینی برگزار شود اما متسابقان از آمادگی بیشتری برخوردار بودند.

زینب محمدنژاد، نماینده جمهوری اسلامی ایران در اولین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان و حائز رتبه برتر در این دوره از مسابقات در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، گفت: خداوند را شاکر هستم که توانستم رتبه اول را کسب کنم.

مسابقات در سطح بالایی برگزار شد
وی افزود: با توجه به اینکه اولین دوره مسابقات بین‌المللی در سطح بانوان بود بنابراین احساس می‌کردم در سطح پایین برگزار شود اما متسابقین شرکت‌کننده از سطح بالایی برخوردار بودند و چند نفر آنان نیز دارای رتبه‌های برتر بوده و صوت و لحن بالایی داشتند.
محمدنژاد با بیان اینکه 20 کشور از جهان اسلام در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند، گفت: کشورهای اندونزی، عراق، لبنان، تونس، ترکیه، افغانستان، نروژ، تانزانیا، نیجریه، اوگاندا، غنا و ... از جمله متسابقین شرکت کننده در مسابقات بین‌المللی قرآن‌کریم بودند.
وی تصریح کرد: کشورهای اندونزی و عراق از جمله رقبای وی در این دوره از مسابقات بودند که به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند.

مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان با کیفیت بالایی برگزار شد/ تبلیغات گسترده؛ لازمه ترویج فرهنگ قرآنی

احساس خوشحالی همراه با استرس
وی به احساس خود از حضور در این مسابقات اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه چندین سال مسابقات بانوان در سطح بین‌المللی در ایران نبود و برای اولین بار بنده توفیق حضور در این دوره از مسابقات را کسب کرده‌ام؛ بسیار خوشحال و خداوند را شاکر هستم.
متسابق شرکت‌کننده در مسابقات بین‌المللی قرآن‌کریم تصریح کرد: استرسم به خاطر این بود که نماینده شایسته برای جمهوری اسلامی ایران نباشم اما به لطف خداوند توانستم رتبه برتر را کسب کنم.
این حافظ کشورمان در ادامه در پاسخ به این سوال که پرداختن به مسابقات و آماده شدن برای حضور در این مسابقات روزانه چند ساعت از وقت شما را به خود اختصاص می دهد، تصریح کرد: روزانه بعد از نمازهای صبح، مغرب و عشا قرائت دارم و بنابراین این امر نقش مهمی در تثبیت محفوظاتم دارد.

مهم‌ترین آیه قرآنی که سرلوحه زندگی خود قرار داده‌ام
وی به سوره رعد آیه ۲۸ «الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» اشاره کرد و گفت: این آیه را به عنوان سرلوحه زندگی خود قرار داده‌ام و ذکر آن همیشه و در هر زمانی به خصوص در طول مسابقات آرامش‌بخش من بود.

نذر امام رضا (ع) کرده بودم
وی افزود: جهت کسب موفقیت در این دوره از مسابقات نذر امام رضا (ع) کرده بودم که بعد از اتمام مسابقات به مشهد عازم شدیم و نذرم را ادا کردم.

لزوم ایجاد مراکز آموزشی قرآن در سطح استان
وی با بیان اینکه استان آذربایجان‌غربی دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیاری در راستای تربیت حافظان و قاریان است، گفت: اکثر حافظان و قاریان بین‌المللی قرآن استان از جمله برادرم مرتضی محمدنژاد، وحید وکیلی و حامد ولی‌زاده با همت و اراده خود موفق به کسب رتبه‌های برتر شده‌اند و این در حالی است که در شهرهای دیگر مانند تهران مراکز آموزشی، استعدادهای قرآنی را پرورش می‌دهد و لازم است در آذربایجان‌غربی نیز چنین مراکزی برای پرورش استعدادهای قرآنی ایجاد شود.

ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه نیازمند تبلیغات گسترده است
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: لازم است برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تبلیغات گسترده‌ای در این راستا همانند سایر برنامه‌های فرهنگی و ورزشی صورت گیرد تا مردم تشویق به فراگیری مفاهیم قرآنی شوند.

یاد آور می‌شود، اولین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان همزمان با سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در مصلای تهران برگزار شد و در پایان این مسابقات زینب محمدنژاد از ایران بالاتر از سیلویا نارودت المنوره از اندونزی و زینب عدنان محمد حسن از عراق رتبه نخست این رقابت را از آن خود کرد.

مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان با کیفیت بالایی برگزار شد/ تبلیغات گسترده؛ لازمه ترویج فرهنگ قرآنی

اعظم اسدپور
captcha