آرزو دارم به عنوان مبلغ قرآن در آمریکا زندگی‌ام را ادامه دهم
کد خبر: 3622089
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳

آرزو دارم به عنوان مبلغ قرآن در آمریکا زندگی‌ام را ادامه دهم

گروه فرهنگی: یک مدرس دانشگاه آمریکا عنوان کرد: امیدوارم روزی برسد که به چنان توانمندی برسم که بتوانم با قدرت و اطلاعات بسیار محکم و قوی به عنوان مبلغ قرآن در کشور آمریکا دین اسلام را تبلیغ کنم؛ چرا که این کتاب هدایت بشر شایسته نیست اینگونه مهجور باقی بماند.

عیسی نورمحمدی، مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه اوکلاهاما آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان اظهار کرد: در سال 1326 در روستای فارسجین شهرستان رزن دیده به جهان گشودم تا 7 سالگی در همینجا زندگی کرده و سپس به تهران مهاجرت کردیم.

وی افزود: تا 19 سالگی در تهران بودم و سپس جهت ادامه تحصیلات، عازم دانشگاه اوکلاهاما آمریکا شدم و در آنجا تحصیلات خود را از مقطع کارشناسی تا فوق دکتری در رشته بیوشیمی به سرانجام رساندم سپس در سال 61 به ایران بازگشتم و حدود 30 سال در کسوت استادی به دانشجویان و اهل دانش خدمت کردم.

بنا بر این گزارش، نمونه‌ای از فعالیت‌های داخل کشور این استاد در ایران، استادیار بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، رئیس دانشکده حفاظت بهداشت کار، رئیس دانشکده‌ علوم پزشکی ایران، رئیس دانشکده پزشکی ـ بخش علوم پایه ـ دانشگاه علوم پزشکی ایران، مدرس رشته بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی شاهد، دانشکده تربیت بدنی و ... است.

این مدرس دانشگاه اوکلاهاما با بیان اینکه همسر و سه فرزند او همگی اهل آمریکا و ساکن این کشور هستند گفت: پس از خدمت 30 ساله در ایران حدود 7 سال پیش مجدد به آمریکا بازگشتم و فعالیت‌های خود را از سر گرفتم

وی با اشاره به اینکه 14 سال است که عضو هیئت علمی دانشگاه اوکلاهاما آمریکا است یادآور شد: به طور متوسط هر ترم حدود 200 دانشجو آمریکایی تربیت می‌کنم که با یاری خداوند توانسته‌ام حدود 20 هزار پزشک در داخل و خارج کشور به جامعه تحویل دهم.

نورمحمدی عنوان کرد: من در تمام دوران تحصیل و تدریس خود با افتخار ملیت خود را به همگان معرفی کرده ام، من عاشق رزن هستم خیابان‌ها، باغات و معابر این شهرستان و حتی استان زیبای همدان همیشه برایم وجد آور بوده است و تا سن 70 سالگیم در داخل و خارج کشور هیچ‌گاه از ذهنم پاک نشده است.

استقلال فرزندان در کشور‌های خارجی

این شهروند موفق رزنی اشاره‌ای به سبک زندگی کشور‌های خارجی داشت و اظهار کرد: در ایران پدر و مادر به هر سختی شکم فرزندان خود را تا زمان مستقل شدن او سیر می‌کنند و فرزندان بیشتر سربار والدین خود هستند این در حالی است که در آمریکا فرزندان پس از رسیدن به سن خاصی خود مستقل زندگی می‌کنند و اندک دانشجویانی را می‌توان یافت که در کنار تحصیل خود مشغول به حرفه و شغلی نباشند.

وی گفت: نوع سیستم آموزشی ایران همانند کشور‌های خارجی است اما تفاوت‌هایی نیز قابل مشاهده است که از این میان می‌توان به تعداد دانشگاه‌ها و خروجی این دانشگاه‌ها اشاره کرد، درایران پس از شکل گیری انقلاب اسلامی تعداد دانشگاه‌ها به صورت غیر منتظره ای افزایش یافت به تبع آن تعداد دانشجویان نیز با گذشت زمان روند صعودی داشته است.

نور محمدی با تأکید به اینکه کیفیت در آموزش حرف اول را می‌زند افزود: کلاس‌های آموزشی کشور‌های خارجی از تعداد دانشجو اندکی برخوردار است که این خود باعث صرف زمان بیشتر استاد با دانشجویان می‌شود که نتیجه آن، خروجی فارغ‌التحصیلان توانمند و با تکنیک است متأسفانه در ایران مدرک‌گرایی از اهمیت بالایی نسبت به علم آموزی و یافتن تخصص در رشته تحصیلی دانشجو برخوردار است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: قرآن کتاب زندگی انسان است چرا که سبک زندگی سعادتمندانه را به خوبی به او نشان داده است وقتی این کتاب با چنان ظرافتی نحوه شیر دادن نوزاد و زمان آن را معین کرده است پس بی‌شک کتاب با عظمتی است که در تمام مسائل فردی و اجتماعی انسان حکیمانه و ریزبینانه سخن می‌گوید.

وی گفت: مهمترین مشکلی که جامعه کنونی با آن درگیر است عمل نکردن به مفاهیم ارزنده این کتاب آسمانی است قرائت قرآن با صوت زیبا آن هم با رعایت تمام اصول تجوید بسیار دلنشین و قابل ستایش است اما عمل به قرآن از همه چیز مهم‌تر است.

قرائت قرآن در تنهایی مرا تکان می‌دهد

نورمحمدی عنوان کرد: قرائت قرآن در سکوت به ویژه زمان تنهایی و غروب آفتاب مرا به شدت تکان می‌دهد و مورد تأثیر قرار می‌دهد مادرم در کودکی مرا با قرآن آشنا کرد اما پس از مدتی با ورود به عرصه علم و دانش از این کتاب زندگی غافل شدم حال در خود کمبود‌هایی را در این زمینه حس کنم که به جد برای پر کردن آن به ویژه در بخش مفاهیم اقدام خواهم کرد.

این شهروند موفق استان یادآور شد: طی بازدیدی که از موسسه جوادالائمه شهرستان رزن داشتم حضور مشتاقانه و بی‌شمار اهالی قرآن آن منطقه مرا به تعجب وا داشت حضور زنان در کنار مردان در جلسات قرآن نشان از اختصاص قرآن به قشر خاصی از جامعه ندارد که امیدوارم مخاطبان قرآنی، عامل به مفاهیم این کتاب سراسر نور و رحمت نیز باشند.

وی ابراز کرد: من به تمام آرزو‌های زندگی ام دست یافته ام و از خداوند می‌خواهم که به من این فرصت را بدهد که کمبود‌های خود را در زمینه قرآن، دین و مذهب جبران کنم هر چند که چهارشنبه هر هفته در جلسات کلیسا آمریکا شرکت می‌کنم و نظر و دیدگاه خود را در خصوص خداوند و جهان هستی و هر آنچه که مربوط به دین اسلام است در حد توان خود بیان می‌کنم.

نور محمدی افزود: امیدوارم روزی برسد که به چنان توانمندی برسم که بتوانم با قدرت و اطلاعات بسیار محکم و قوی به عنوان مبلغ قرآن در کشور آمریکا دین اسلام را تبلیغ کنم؛ چرا که این کتاب هدایت بشر شایسته نیست اینگونه مهجور باقی بماند.

این مدرس دانشگاه گفت: متأسفانه بی دینی و بی خدایی دنیا را فرا گرفته که این رسالت رسانه‌ها را در تبلیغ همه جانبه اسلام و قرآن سنگین‌تر می‌کند هر چند که من با اطلاعات اندک خود و در حد توانم در این راستا تلاش می‌کنم اما نباید فراموش کرد که همگی ما از خدا هستیم و در نهایت به سوی او باز خواهیم گشت لذا الله یا GOD فرقی نمی‌کند مهم این است که به ریسمان ذات احدیت چنگ زنیم و پراکنده نشویم.

captcha