پرورش طلبه تراز انقلاب اسلامی، رسالت حوزه علمیه است
کد خبر: 3636570
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹

پرورش طلبه تراز انقلاب اسلامی، رسالت حوزه علمیه است

گروه معارف: نماینده ولی فقیه در مازندران با تأکید بر اینکه امروز یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه تربیت طلاب در تراز انقلاب اسلامی است، گفت: حوزه باید افرادی را تربیت کند که آینده انقلاب و نظام اسلامی با حضور آنها تضمین شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از رسا در ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه فریمک نکا با اشاره به آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه، بر ضرورت تقویت مدارس علمیه به عنوان مراکز مهم گسترش دین در جامعه تأکید کرد.

وی با بیان این که حوزه های علمیه مرکز نشر دین و ارزش های اسلامی در جامعه محسوب می شوند، افزود: حوزه های علمیه مراکز تربیت و پرورش شخصیت های بزرگی است که در طول تاریخ، ماندگار شدند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که شخصیت های اثرگذار و بزرگی در حوزه های علمیه پرورش یافتند که تاریخ ساز شدند، بیان داشت: بزرگانی چون امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری نمونه هایی از پرورش یافتگان مکتب اهل بیت(ع) هستند که به الگویی ارزشمند در جامعه تبدیل شدند.

آیت الله طبرسی با تأکید براین که امروز نیز یکی از رسالت های مهم حوزه های علمیه تربیت طلابی در تراز انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: حوزه باید افرادی را در دامان خود پرورش دهد که آینده انقلاب و نظام اسلامی با حضور آنها تضمین شده باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به این که تبلیغ و ترویج دین رسالت ذاتی روحانیت در طول تاریخ بوده است، تصریح کرد: روحانیت برای حفظ و بقای دین تلاش ها و از خودگذشتگی های بسیاری داشته است.

امام جمعه ساری، طلاب و روحانیان را حافظان حقیقی دین و انقلاب معرفی کرد و با بیان این که روحانیت دلبستگی خود به انقلاب و آرمان های آن را در دهه های اخیر به وضوح ثابت کرده است، بیان داشت: اگر تلاش های علما و بزرگان دینی نبود جایگاه امروز را نداشتیم.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که لباسی که امروز روحانیت بر تن دارند آرم نبوت است و باید شأن و جایگاه آن را حفظ کرد، افزود: برای حفظ دین و ارزش های حاکم بر آن باید از همه ظرفیت های موجود بهره گیریم.

رییس شورای استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که امروز طلاب ظرفیت های خوبی برای علم آموزی در اختیار دارند، گفت: امروز همه امکانات برای تحصیل مناسب یک طلبه در حوزه های علمیه به خوبی فراهم است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به این که در تاریخ اسلام مراکزی نظیر مساجد، حسینه  و حوزه های علمیه نقش های بسیار مهم و اثرگذاری در جامعه بر عهده داشته اند، افزود: راهبری اصلی فعالیت های دینی و فرهنگی در جامعه اسلامی بر عهده این مراکز مهم بوده است.

آیت الله طبرسی با بیان این که بسیاری از حرکت های مردمی در تاریخ از مساجد و حوزه های علمیه آغاز شده است، گفت: نهضت عظیم انقلاب اسلامی نیز شروع حرکت های آن از حوزه های علمیه و از سوی روحانیت بوده است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که امام خمینی(ره) بدون هیچ امکانات سخت افزاری توانست بساط یک حکومت دو هزار و 500 ساله را برچیند، تصریح کرد: انقلاب عظیم اسلامی ایران امروز به یک الگویی ارزشمند برای ملت های جهان تبدیل شده است.

امام جمعه ساری با بیان این که برای حفظ و بقای حوزه های علمیه در تاریخ زحمات بسیاری کشیده شده است، گفت: تلاش ها و مجاهدت های علمی علما و بزرگان دینی در طول تاریخ بستری را برای رشد و گسترش امروز مراکز حوزوی فراهم کرده است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی رژیم وقت اجازه تقویت و گسترش مراکز حوزوی را نمی داد و علم آموزی باید در یک فضای خفقان صورت می گرفت، تصریح کرد: اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد یک تحول ارزشمند و عظیم در فضای حوزه های علمیه هستیم.

آیت الله طبرسی در ادامه سخنان خود با بیان این هیچ مکتب و دینی در فقه اکبر و اصغر به اندازه شیعه حرف برای گفتن ندارد، افزود: شیعه با تلاش علما و فقهای بزرگ اسلام امروز از 52 کتاب فقهی بزرگ برخوردار است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، هدایت و ارشاد جامعه را مهم‌ترین وظیفه حوزه و روحانیت دانست و ادامه داد: امروز خلاصه کار روحانیت حرکت به سوی کمال و همچنین هدایت دیگران به سوی کمال است.

امام جمعه ساری با بیان این که جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حضور در صحنه طلاب و روحانیت است، خاطرنشان کرد: امروز روستاها و مناطق محروم ما نیازمند حضور روحانیت است و حوزه های علمیه باید این کمبودها را رفع کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به این که در حال حاضر بسیاری از مساجد استان از داشتن امام جماعت محروم هستند و این به دلیل کمبود روحانیت است، تصریح کرد: حوزه باید با یک برنامه ریزی مناسب کمبودهای امروز جامعه برای بهره گیری از حضور مبلغان دینی را رفع کند.

آیت الله طبرسی با بیان این که امروز دشمن برای ضربه زدن به دین و انقلاب سرمایه گذاری بسیاری کرده است، گفت: در این مسیر نقش مراکز دینی و تبلیغی برای مقابله با هجمه های دشمنان اسلام و انقلاب بسیار مهم و حائز اهمیت است.

امام جمعه ساری با تأکید براین که هر چه می توانیم باید برای تبلیغ دین و ارزش های اسلامی در جامعه سرمایه گذاری کنیم، افزود: گسترش دین و تقویت اصول انقلاب رمز ماندگاری حفظ و بقای انقلاب و همچنین گسترش دین در جامعه است.
captcha