آغاز چهاردهمین همایش بانکداری اسلامی در مالزی
کد خبر: 3648809
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

آغاز چهاردهمین همایش بانکداری اسلامی در مالزی

گروه بین‌الملل: چهاردهمین همایش بین‌المللی بانکداری اسلامی از امروز (یازدهم مهرماه) در شهر «کوالالامپور»، پایتخت امالزی آغاز به کار کرد.

برگزاری چهاردهمین نشست بانکداری اسلامی در مالزیبه گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری عربی «إینا»؛  چهاردهمین همایش بین‌المللی بانکداری اسلامی از امروز (یازدهم مهرماه) با حضور 40 کارشناس، استاد دانشگاه و متخصص امور بانکداری اسلامی از مالزی و کشورهای مختلف جهان در شهر «کوالالامپور»، پایتخت این کشور آغاز به کار کرد.

سلطان نظرین معزالدین شاه، سلطان ایالت «پراک» مالزی در آیین افتتاحیه این همایش گفت: اگرچه بانکداری اسلامی از وسعت کمتری نسبت به بانکداری سکولار(غیر اسلامی) برخوردار است، اما توانسته است از نظر رشد، در مقایسه با همتای سکولار خود بهتر عمل کند.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت تلاش‌های مداوم برای توسعه و نوآوری در نظام بانکداری اسلامی گفت: این شیوه بانکداری باید در میان چالش‌های اقتصادی معاصر از جمله کاهش قیمت نفت به‌ویژه در کشورهایی که اقتصاد آن‌ها متکی بر درآمدهای نفتی است، خود را نشان دهد. 

سلطان نظرین معزالدین شاه همچنین با اشاره به این که تعداد کشورهایی که در نظام مالی خود از بانکداری اسلامی برخوردار هستند به عدد 18 رسیده است، افزود: دارایی جهانی در بخش بانکداری اسلامی امروز بالغ بر 1/5 تریلیون دلار است. 

سلطان ایالت «پراک» مالزی در ادامه سخنان خود، نیاز صنایع به وام‌های کلان، مالکیت شرکتی، نیاز به رشد سریع‌تر بازارهای سرمایه اسلامی برای کاهش وابستگی غیرضروی به بانک‌های اسلامی، تلاش برای تغییر رویکردهای منفی نسبت به صدور اوراق قرضه اسلامی از سوی شرکت‌ها و نیاز به گسترش و فراگیر شدن بازار بورس اسلامی را به عنوان برخی چالش‌های اقتصادی معاصر نام برد. 

وی در پایان با تأکید بر این که بانکداری اسلامی باید اثرگذاری بیشتری بر جامعه داشته باشد، افزود: ما باید به طور مداوم به خود یادآوری کنیم که این صنعت با کالاها، خدمات و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری در ارتباط است و ما باید تلاش کنیم تا ارزش واقعی اقتصاد را که همان تأثیر‌گذاری مثبت بر مردم و جامعه است، پیاده کنیم/.
captcha