فلسفه ایجاد داعش اسلام هراسی و جلوگیری از رواج اسلام در دنیا بود
کد خبر: 3649370
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶

فلسفه ایجاد داعش اسلام هراسی و جلوگیری از رواج اسلام در دنیا بود

گروه اجتماعی: عضو هیئت‌علمی جامعة المصطفی گفت: در سال‌های گذشته رواج دین اسلام در اروپا سرعت گرفته بود که یکی از نشان های آن وجود زنان محجبه در جوامع اروپایی بود و برای جلوگیری از این موضوع داعش را ایجاد کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در تجمع رهروان زینبی که روز سه شنبه 11 مهر ماه مصادف با دوازدهمین روز از ماه محرم در جوار حرم مطهر امامزاده زینب بنت موسی بن جعفر(ع) اصفهان برگزار شد در جمع بانوان ولایی اصفهان اظهار داشت: حضرت زینب افتخار بشریت است و همانا اگر تلاش‌ها و مجاهدت‌های حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در راستای رساندن پیام قیام عاشورا نبود کربلا در کربلا می‌ماند.
وی در ادامه داد: نسبت به معرفی شخصیت والای حضرت زینب(س) کمتر صحبت شده است و شخصیت این بانوی بزرگوار به اندازه کافی برای دوستداران اهل بیت(ع) تبیین نشده است امام زین العابدین(ع) درباره ایشان می فرمایند که حضرت زینب کبری(س) بانویی عالمه و دانشمند است.
حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در ادامهخاطر نشان شد: حضرت زینب(س) تنها کسی است که شهادت پنج تن آل عبا و شجره طیبه را دیده است، وفات حضرت محمد(ص) سپس شهادت حضرت فاطمه(س)، شهادت امام علی(ع)، شهادت امام حسن(ع) و شهادت امام حسین(ع) را ایشان از نزدیک شاهد بوده‌اند. 
وی در ادامه به پنج ویژگی از ویژگی های حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های حضرت عبادت و بندگی بود به گونه ای که ایشان با تمام مصائبی که در واقعه عاشورا تحمل کردند نماز شبشان در شب یازدهم محرم و پس از روز عاشورا ترک نشد، حضرت امام حسین(ع) نیز قبل از شهادتشان به آن حضرت فرمودند که مرا در نماز شب خود دعا کن و این یکی از ویژگی هایی است که همواره باید الگویی برای زندگی همه ما باشد زیرا که اقامه نماز یکی از مظاهر عبودیت و بندگی در درگاه خداوند است.
وی در ادامه یادآور شد: زن و مرد بایکدیگر فرق دارند و هیچ کس هم نباید از این امر ناراضی باشد که این امر طبیعی است اما تنها چیزی که باعث کمال انسان‌ها است بندگی و خلوص آنان است که از صفات ارزشی محسوب می شوند که در تکامل انسان‌ها نقش موثر و به سزایی دارد.
حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی ویژگی دوم حضرت زینب(س) را عفاف و حجاب بیان کرد و گفت: همواره یکی از دغدغه های حضرت زینب(س) رعایت حجاب و عفاف بود به گونه‌ای که ایشان با تمام مشقات و مصائبی که برایشان توسط کفار در واقعه عاشورا و پس از آن ایجاد شده بود حجاب و عفاف بود به گونه ای که ایشان تقریبا پس از پیمودن 20 روز راه طولانی و پراز مصائب مختلف وقتی وارد مجلس یزد شد اولین چیزی که به ابن زیاد و افراد حاظر در مجلس فرمود «تو برای حفاظت زن های خود آنان را پشت پرده پنهان کرده ای و ما که از فرزندان پیامبر اکرم(ص) هستیم را در معرض دید نامحرمان قرار داده ای» این موضوع نشان از جایگاه عفاف و حجاب است.
وی در ادامه به نقش و جایگاه حجاب و عفاف در جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از دلایلی که داعش به وجود آمد ترس و هراس دشمنان اسلام از ترویج این دین بزرگ بود زیرا که سرعت گرایش مردم در کشورهای اروپایی به دین اسلام بسیار زیاد شده بود و یکی از نشان‌های آن نیز تعداد زیاد بانوان محجبه ای بود که در خیابان های کشورهای اروپایی به وفور وجود داشتند و آنان سعی دارند تا با به وجود آوردن داعش از رواج دین اسلام جلوگیری کنند.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی ادامه داد: چادر حجاب برتر است اما اگر بانوانی می خواهند که مانتو را به عنوان حجاب خود انتخاب کنند مشکلی نیست لیکن باید در استفاده از پوشش مانتو دقت کافی را داشته باشند و به درستی از این حجاب استفاده نمایند.
حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) درباره شناختن افراد مومن گفت: از حضرت محمد(ص) نقل می کنند که ایشان فرمودند که یکی از نشانه های مومن تسلیم و رضا بودن او در برابر مسائل و مصائبی است که برایش پیش می آید. اینویژگی نیز یکی از ویژگی های بارز حضرت زینب(س) بود که همواره در تمام زندگی خود و با تمام مسائل و مصائبی که برایشان پیش می آمد در برابر خداوند تسلیم و رضا به رضای خداوند بودند و این موضوع را می توان در واقعه کربلا و عاشورا مشاهده کرد که با تمام مصائبی که برایشان به وجود آمد هیچگاه لب به شکایت و نارضایتی باز نکردند.
وی خاطر نشان شد: این امر به معنی این نیست که اگر واقعه دلخراشی برای فردی پیش می‌آید ناراحت نشود بلکه به این معنی است که از خداوند و مشکلی که برایش پیش آمده شکایت و ابراز ناخرسندی نکند و در برابر خداوند تسلیم باشد.
وی افزود: روایت داریم که اگر انسان در حالی که مصیبتی به او وارد شده است  بگوید إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ خداوند جای آن مصیبتی که برایش واقع شده است واقعه ای نیکو برایش مقدر می سازد.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی در ادامه به یکی دیگر از ویژگی های شخصیت حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: صبر یکی دیگر از ویژگی های مهم شخصیت والای حضرت زینب کبری(س) بود اگر واقعه روز عاشورا به دقت بررسی کنید در تمام صحنه‌ها حضرت زینب(س)حضور داشتند و این امر نشان از نهایت صبور بودن ایشان است.
وی افزود: صبر در نزد خداوند اجر ویژه ای دارد و خداوند متعالدو بار  صلوات ویژه فرستاده است که یک بار آن به پیامبرش حضرت محمد(ص) و بار دوم ان نیز بر صابرین صلوات فرستاده است که این موضوع نشان ازجایگاه والای افراد صبور در نزد خداوند است.
حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی از دیگر ویژگی های حضرت زینب(س) به شجاعت ایشان اشاره کرد و گفت: آن حضرت هنگامی که وارد مجلس ابن زیاد شد و با آن جوی که یزید در آن مجلس درست کرده بود حضرت زینب کبری(س) با شجاعت کامل در برابر یزید ایستاد و واقعه کربلا را به زیباترین واقعه تشبیه کرد که اگر ایشان از خود در برابر یزید ضعف نشان می دادند امروز پیام قیام عاشورا به جهانیان نمی‌رسید.
وی در پایان به جایگاه والای شهدا اشاره کرد و خاطر نشان شد: جایگاه شهدا به قدری در نزد خداوند متعال بالا است که خداوند در این باره می فرمایند: « که تو رفته ای ولی من قائم مقام تو در خانواده تو هستم و اگر خانواده تو کاری داشتند با من مطرح کنند من آن را برطرف می کنم» بین شهدا ملیت، رنگ پوست، پیر یا جوان بودن مطرح نیست و شهادت مرز جغرافیای ندارد شهادت ارزش است و در ارزش ها مرزی وجود ندارد و شهید مقام و جایگاه والایی در پیشگاه خداوند دارد.
captcha