وقتی به «سی‌سخت» آمدم حتی یک حافظ قرآن هم نبود/ دشواری‌های فعالیت قرآنی در مناطق محروم
کد خبر: 3661257
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۳
آسن:

وقتی به «سی‌سخت» آمدم حتی یک حافظ قرآن هم نبود/ دشواری‌های فعالیت قرآنی در مناطق محروم

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک داور ملی مسابقات قرآن ضمن تشریح دشواری‌های فعالیت قرآنی در مناطق محروم گفت: هنگامی که من به شهر سی‌سخت آمده‌ام حتی یک حافظ کل قرآن در این شهر وجود نداشت، با اینکه پیشنهاداتی برای مهاجرت به سایر شهرستا‌ن‌ها داشتم ولی نرفتم، اگر قرار باشد همه ما از این شهر بیرون برویم و یا دست روی دست بگذاریم پس چه کسی باید این شهر را آباد کند و به این جوانان پر و بال بدهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، محمود آسن، مدیر مؤسسه سبطین دنا با حضور در دفتر خبرگزاری ایکنای استان، اظهار کرد: این مؤسسه از سال 1392 در گروه سنی نوجوانان و جوانان خانم و آقا با فعالیت 4 مربی و اخذ مجوز از ارشاد اسلامی تاسیس شده است.
وی حفظ، روخوانی و تجوید، آموزش مفاهیم، کلاس‌های اخلاق و داستان‌های قرآنی، آموزش سخنرانی و نمایشنامه اهل بیت(ع) را از برنامه‌های اجرایی در مؤسسه اعلام کرد.
نبود مکان؛ مهم‌ترین مشکل مؤسسه
مدیر مدرسه غیرانتفاعی سبطین دنا نبود مکان را از اهم مشکلات مؤسسه برشمرد و عنوان کرد: بیشتر برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی مؤسسه با هزینه شخصی خودم می‌چرخد، ضمن اینکه در حال حاضر تعداد قرآن‌آموزان به 100 نفر می‌رسد.
آسن با بیان اینکه هنگامی که من به شهر سی سخت آمده‌ام حتی یک حافظ کل قرآن در این شهروجود نداشت، افزود: اکنون 5 حافظ کل قرآن خانم در این شهر وجود دارد، ضمن اینکه حافظ کل قرآن آقا یا در این استان نیست یا در سطح ضعیفی هستند.
وی با اعلام آمادگی خود برای برگزاری کلاس‌های آموزشی و قرآنی در سایر نقاط استان، افزود: اگر مسئولان حمایت بیشتری از این مؤسسه داشته باشند می‌توانیم فعالیت‌های این مؤسسه را به سایر نقاط شهرستان و حتی روستاها تعمیم بدهیم.
یشنهادات متعددی برای رفتنم به سایر نقاط استان و کشور داشته‌ام
این داور ملی مسابقات قرآن که از استان فارس به دنا و شهر سی‌سخت آمده است به همراه همسرش در این مؤسسه مشغول به فعالیت قرآنی است، با بیان اینکه پیشنهادات متعددی برای رفتنم به سایر نقاط استان و کشور داشته‌ام، به انتقاد از رکود در فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در سطح شهرستان پرداخت و افزود: اگر قرار باشد همه ما از این شهر بیرون برویم و یا دست روی دست بگذاریم پس چه کسی باید این شهر را آباد کند و به این جوانان پر و بال بدهد.
آسن در ادامه بیانات خویش با اشاره به ضرورت تحولی بنیادین در مسائل قرآنی این استان، به انتقاد از پرورش تربیت در آموزش و پرورش پرداخت و اضافه کرد: ما باید کودکان و نوجوانان خویش را از لحاظ اخلاقی و اعتقادی پرورش دهیم، چراکه با تحقق این مهم، امنیت حاصل، هزینه‌ها کمتر و توطئه‌های دشمنان نقش بر آب می‌شود.
لزوم حمایت خیرین در مسائل قرآنی
وی با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی قرآن از سوی متولیان و حمایت خیرین، تصریح کرد: به جد در روستاهای این استان استعداد و ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که با استمرار، کمی هزینه و کار جهادی و میدانی و چهره و چهره شکوفا می‌شوند.
انتقاد شدید از دستگاه‌های فرهنگی استان
مدرس رشته علوم قرآنی و تفسیر در دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد با گلایه شدید از تمامی دستگاه‌های فرهنگی استان، خاطرنشان کرد: تاکنون با همه این ادارات فرهنگی در زمینه مسائل قرآنی رایزنی کرده‌ام اما هیچ سود و منفعتی نداشته و هیچ‌کسی به فکر رونق قرآن در این استان نیست.
توصیه به مربیان قرآن
آسن با توصیه به مربیان قرآنی در جذب قرآن‌آموزان، تاکید کرد: مربیان باید اخلاق قرآنی و تواضع داشته باشند و بچه‌ها را جذب قرآن کنند تا تاثیر خوب و مثبتی داشته باشد.
وی با اشاره به تاثیر قرآن در زندگی شخصی خویش، ابراز کرد: خانواده‌ها فرزندان خود را با قرآن و اهل بیت آشنا کنند، سایر مسائل زندگی به صورت خودکار قابل حل است.
ضرورت رقابت سالم کودکان و نوجوانان در بحث قرآن
مدیرمؤسسه سبطین دنا پرداختن و رقابت سالم کودکان و نوجوانان در بحث قرآن را از برنامه‌های اجرایی خویش دانست و یادآور شد: قصد داریم به مرحله‌ای برسیم که فرزندان سی سختی در تمام مسابقات قرآنی در استان رتبه اول را کسب کنند.
کهگیلویه و بویراحمد در زمینه مسائل قرآنی نیازمند تحولی بنیادین است/ توصیه به ایکنا
توصیه به خبرنگاران ایکنا
آسن در پایان با توصیه به خبرنگاران خبرگزاری ایکنا در سراسر کشور افزود: دیدار و مصاحبه با افراد قرآنی در مناطق محروم و حاشیه مورد توجه قرار گیرد، چرا که در صورت انعکاس فعالیت‌، انگیزه مضاعفی برای آنان ایجاد می‌شود.
captcha