دومین جلسه داوری ایده‌های نوآورانه قرآنی برگزار شد/ مهم‌ترین سئوال‌ها را بدانید
کد خبر: 3681626
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۶

دومین جلسه داوری ایده‌های نوآورانه قرآنی برگزار شد/ مهم‌ترین سئوال‌ها را بدانید

گروه جامعه: دومین جلسه داوری ایده‌های خلاقانه و نوآورانه قرآنی، امروز 23 دی ماه در مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی برگزار و ایده‌پردازان برای دریافت خدمات و حمایت‌های این مرکز به ارائه و دفاع از ایده‌های خود پرداختند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی امروز در دومین جلسه داوری ایده‌های پیشنهادی به این مرکز، میزبان تعدادی از ایده‌پردازان جوان و خلاق کشورمان بود که برای دفاع از ایده‌های خود به این مرکز آمده بودند.

این جلسه داوری با حضور حمید صابرفرزام، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، سیدمحمدجواد شوشتری، عیسی علیزاده از اعضای هیئت علمی جهاددانشگاهی، مرتضی رضایی‌زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، رحیم خاکی، سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی و زهرا کامیاب، معاون این مرکز برگزارشد.

ایده‌هایی با موضوع‌های مختلف از جمله تولید ابزار ساماندهی تحقیقات پژوهشی، اتاق کودک قرآنی، اتوبوس قرآنی، گردشگری اسلامی و مد و لباس اسلامی در این جلسه از سوی ایده‌پردازان جوان مطرح و پس از بررسی ایده‌های ارائه شده از تعدادی از ایده‌پردازان خواسته شد پس از رفع ایراد‌های طرح‌های خود و دریافت مشاوره از کارشناسان این مرکز دوباره طرح تکمیلی خود را برای دریافت حمایت‌های مرکز رشد ارائه دهند.

از جمله مهم‌ترین سئوال‌های مطرح شده از سوی داوران از ایده‌پردازان جوان می‌‌توان به این سئوال‌ها اشاره کرد: طرح شما چه ایده‌ نوآورانه‌ای را مطرح می‌کند؟ بخش نوآورانه قرآنی شما چیست؟ میزان هزینه‌ای که برای تحقق طرح و رساندن طرح‌ تا ایده برآورد کرده‌اید چه قدر است؟ مزیت نسبی طرح شما نسبت به سایر طرح‌های مشابه چیست؟ و مرکز رشد چه کمکی می‌تواند برای تحقق ایده شما ارائه دهد؟.

از مهم‌ترین ایراداتی که داوران به طرح‌های ارائه شده گرفتند می‌توان به قوی نبودن پروپوزال ارائه شده، عدم بررسی پیشینه و نمونه‌های مشابه طرح خود در ایران و جهان، عدم بررسی دقیق رقبا و مشتریان و برآورد نکردن هزینه‌های طرح‌ها بود.

به گزارش ایکنا، داشتن اعتماد به نفس و تسلط کامل به طرح هنگام ارائه، همراه داشتن نمونه‌های احتمالی تولید شده از محصول پیشنهادی، مطالعه دقیق پیشینه و نمونه‌های احتمالی موجود در بازار از طرح پیشنهادی و از همه مهم‌تر مطالعه دقیق مراحل ایده‌پردازی و نحوه نوشتن پروپوزال طرح پیشنهادی از بهترین پیشنهادهایی است که می‌توان به ایده‌پردازان جوان ارائه داد تا قبل از حضور در جلسه داوری خود را به خوبی برای این جلسه آماده کنند.

لازم به ذکر است: مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی، یک مرکز رشد تخصصی با تمرکز بر توسعه کسب‏ و کارهای قرآنی، دینی و فرهنگی است. این مرکز، به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور ایجاد شده که به عنوان سازمانی پیشرو و پژوهش محور، توسعه و ترویج فرهنگ و علوم قرآنی در بین دانشگاهیان کشور را وظیفه اصلی خویش تعریف نموده است.

مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی مجموعه‏‌ای است تحت مدیریت متخصصان حرفه‌ای که با ارائه خدمات حمایتی پیوسته و قابل دسترسی و ارائه مشاور‌ه‌های لازم، زمینه ایجاد و رشد کسب‏ و کارهای قرآنی و فرهنگی را مهیا می‏‌کنند.

علاقه‌مندان و صاحبان ایده‌های قرآنی برای ارتباط با این مرکز می‌توانند  به سایت این مرکز به آدرس http://quranati.ir/  مراجعه کنند.

captcha