تأکید بر کار جهادی برای تحقق سبک زندگی قرآنی
کد خبر: 3699699
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۷

تأکید بر کار جهادی برای تحقق سبک زندگی قرآنی

کانون خبرنگاران نبأ ــ مدیریت خواهران سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور درباره اهمیت تشکیل گروه جهادی در راستای نهادینه ساختن سبک زندگی قرآنی، گفت: ارتقای فرهنگ و مفاهیم قرآنی و مذهبی مهمترین هدف تشکیل گروه‌های جهادی در این کارگروه خواهد بود.

تأکید بر کار جهادی برای تحقق سبک زندگی قرآنی

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، لاله افتخاری، مدیریت خواهران سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور، در دومین جلسه کارگروه قرآنی که به همت سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در سازمان اوقاف برگزار شد، گفت: بخش خواهران سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور برنامه‌ریزی داشته که طلاب بتوانند در قالب کارگروه‌های قرآنی فعالیت‌هایی را در جامعه برای گسترش فرهنگ دینی داشته باشند.
وی افزود: مهمترین هدف این کارگروه قرآنی استفاده از ظرفیت‌های انسانی حوزه‌های علمیه برای گسترش فعالیت‌های قرآنی و آشنایی بیشتر مردم با این کتاب نورانی است.
مدیریت خواهران سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور درباره اهمیت تشکیل گروه جهادی در راستای نهادینه ساختن سبک زندگی قرآنی، ابراز کرد: ارتقای فرهنگ و مفاهیم قرآنی و مذهبی مهمترین هدف تشکیل گروه‌های جهادی در این کارگروه خواهد بود.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی سازندگی فرهنگی در مناطق محروم را بسیار حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: اردوی جهادی قرآنی با آغاز مسابقات بین‌المللی قرآن کلید خواهد خورد.
در بخش دیگر، معصومه فرزانه، مشاور امور زنان در سازمان اوقاف و امور خیریه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: مهمترین هدف این کارگروه توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه به‌خصوص در حوزه‌ علمیه است.
وی افزود: این کارگروه بر اساس مطالبات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تلاوت، حفظ و آموزش قرآن کریم با بهره جستن از ظرفیت‌های حوزه علمیه اقدام به ترویج سبک زندگی قرآنی در جامعه خواهد کرد.
در بخش دیگر، مریم محمودزاده، استاد حوزه و دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: مؤسسات قرآنی فعال در حوزه‌های مختلف آموزش و حفظ قرآن خوب فعالیت دارند اما متأسفانه در زمینه پژوهش و تحقیق قرآنی فعالیت چشم‌گیری دیده نمی‌شود.
وی افزود: فهم و تدبر، قرائت روزانه 50 آیه، نقش حوزه‌های علمیه در نهادینه کردن توجه به قرآن در جامعه، راهکار تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآنی همه مواردی است که باید به آن توجه شود.
محمودزاده با اشاره به جایگاه و شخصیت زنان در قرآن کریم و تفاوت آن با نگاه غرب، بیان داشت: مسائلی نظیر جایگاه زن در خانواده یا حجاب آنان از مسائل روز جامعه است که با آیات قرآنی می‌توان به خوبی پاسخ‌های مناسب برای آن‌ها داد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه درباره برخی مسائل مربوط به زنان حتی جامعه قرآنی ما هنوز کاملاً توجیه نیستند و شبهات پاسخ داده شده به دست مردم نمی‌رسد.
در بخش دیگر، فرشته مسجدی، استاد حوزه و دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم باید به صورت پیوسته انجام شود تا تأثیر مطلوب آن ملموس باشد.
وی افزود: آموزش قرآن کریم و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه آثار مطلوبی به همراه خواهد داشت، متاسفانه امروز فقر فرهنگی در مناطق محروم بسیار شدید و تأسف‌انگیز است.
مسجدی فعالیت گسترده قرآنی را راهکاری برای تقویت معنویت در جامعه دانست و ابراز کرد: همه مسئولان و کسانی که توانایی انجام فعالیت‌ دارند در این زمینه وظیفه دارند تا ایفای نقش کنند تا جامعه را از فقر فرهنگی نجات دهند.
استاد حوزه و دانشگاه تبلیغ را در ترویج فرهنگ قرآنی بسیار مهم قلمداد کرد و گفت: این امر باید ابتدا از مدارس آغاز شود تا دانش‌آموزان بیشتر با قرآن آشنا شوند و این امر به طور قطع تأثیری شگرف در جامعه به همراه خواهد داشت.

محمد ایمانی‌مهر
انتهای پیام

captcha