حديث حماسه در فهرج
کد خبر: 3729286
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱

حديث حماسه در فهرج

کانون خبرنگاران نبأ ــ مراسم حديث حماسه، با حضور جمعی از اعضای محترم یاور نماز و خانواده هایشان با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان در شهرستان فهرج استان کرمان برگزار شد.

حديث حماسه در فهرج

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ مراسم حديث حماسه، با حضور جمعی از اعضای محترم یاور نماز و خانواده هایشان با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان و دارالقرآن آیت الله سید جواد حسینی تبریزی خامنه ای در شهرستان فهرج استان کرمان چهارشنبه، 20 تیرماه برگزار شد.

حجت الاسلام علیرضا لطفیان سرگزی، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی شهرستان فهرج استان کرمان با یاد و خاطره شهید آیت الله علامه محمد علی لطفیان سرگزی گفت: میراث شهید، خاکستر پر و بالی سوخته نیست، میراث شهید پرواز است، دو چیز است که درست در لحظه افتادن بالا می روند، اشک شبانگاه عاشقان عرصه نماز و نیایش و دوم خون شفاف شهیدان.
وی گفت: رزمنده ای که خاطرات خود را به نسل بعد می بخشد در سخاوت و ایثار خویش تمام قد قیام کرده و ناقص نیست؛ هیچ چیز همچون شهادت ترجمان توانایی آدم نیست، و بخشی از وجود جانبازان در بهشت زندگی می کند جانبازان آیت روشن این مدعا هستند که بی دست می توان پرید و بی چشم خوب تر می توان دید.
سرگزی با بیان اینکه روشنی کار شهید است که از پشت واژه ها به ما تبسم میکند، خاطرنشان کرد: شهدا به ما آموختند قلب، جادة ای است که تنها مسافر آن باید خدا باشد، قلبی که با غیر خدا آشناست کوچه ای بن بست است اگر دشمن وشیطان نبود، آدم آدم نمی شد. شهیدان معبد فرشتگان آسمان هستند و به ما آموختند قلبی که محبت، پای آن را امضاء نکند، در جهنم بایگانی می شود، قلب شهداء منطقه عملیاتی عشق است از سیم خاردار هوی وهوس باید گذشت تا بتوان به قله ی قلب ها صعود کرد.

وی افزود: شهید علامه محمدعلی لطفیان سرگزی قبل انقلاب نماینده و معتمد آیت الله بروجردی و امام خمینی در استان های خراسان، کرمان و سیستان بود و اجازه داشت سهم امام دریافت کند. او هم رزم شهید حاج مهدی عراقی و شهيد فضل الله محلاتی بود و با وجود تهدیدهای ساواک هیچ وقت در برابر ظلم و ستم خاندان پهلوی ساکت نمی شد.

این روحانی مبلغ گفت: شهید لطفیان سرگزی معروف به لطفیان خراسانی از همان دوران نوجوانی شیفته امام بود و سعی می کرد تا از افکار آن چشمه معرفت بیشتر سیراب شود، وی در طی سال ها مبارزه با دشمنان توانست خدمات برجسته ای به اسلام و انقلاب اسلامی کند او با عشق به امام خمینی بزرگ شد وبا عشق به ایشان به شهادت رسید.

در پایان فصلنامه فرهنگ زیارت به حضار معرفی شد. سي و دومين شماره فصلنامه «فرهنگ زيارت»، از نشريات وابسته به پژوهشكده حج و زيارت، كه مربوط به پاييز 1396 است با هفت مقاله در موضوعات مرتبط با زيارت و اماكن زيارتي منتشر شد.
در شماره سي و دوم مجله فرهنگ زيارت، هفت مقاله در حوزه‌های مرتبط با زيارت و اماكن زيارتي منتشر شده است. عناوين اين مقالات به شرح زير است:
- نقش زيارت در تربيت اخلاقي / داود حسيني
- شيوه مواجهه رسانه ها با پديده اربعين / روزبه بركت رضايي
- زائران آستان مقدس علوي در آرشيو علوي / حسن تلعفري
- انتقال جنازه‌ها به نجف اشرف / حسن ويس
- علامه سيد تاج الدين آوي در مقام رياست نقيبان عراق / غلامرضا گلي زواره
- تحليلي از حملات وهابي‌ها به عراق / محمدحسين خوشنويس
- بررسي فقهي و حديثي اعمال مسجد كوفه و سهله / مهدي ساجدي

لطفیان

انتهای پیام

captcha