انتخاب مدیرعامل؛ معضل اساسی اتحادیه قرآنی استان تهران
کد خبر: 3734635
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۷

انتخاب مدیرعامل؛ معضل اساسی اتحادیه قرآنی استان تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ پس از استعفای یوسف افراش، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان تهران جلسه فوق‌العاده این اتحادیه با حضور اعضای هیئت مدیره تشکیل شد، اما هنوز اتفاق نظری درخصوص انتخاب فردی به‌عنوان مدیریت اتحادیه قرآنی استان تهران حاصل نشده است.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ پس از مدت‌ها تب و تاب تشکیل اتحادیه مدغم در استان تهران، مجمع عمومی اتحادیه‌های مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان تهران از سوی دبیرخانه هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی طی ۲۸ مهرماه سال 96 با حضور مدیران مؤسسات و تشکل‌های قرآنی ـ مردمی این استان در مجتمع آموزشی ۱۳ آبان‌(لانه جاسوسی سابق) برگزار شد.
تهران آخرین استانی بود که با کمی تأخیر و با اندک تغییراتی که در تقویم زمانی تشکیل مجمع عمومی و انتخابات هیئت مدیره مدغم قرآنی استان‌ها رخ داد، اقدام به ادغام کرد و سرانجام پس از آن پرونده ادغام در اتحادیه‌های استانی بسته شد و ادغام در اتحادیه‌ مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کشور باقی ماند. اما مدت‌ها پس از آن بازهم «ان قلت‌هایی» در‌خصوص تأیید این انتخابات به گوش رسید.
تأیید این انتخابات از سوی هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی پس از گذشت بیش از سه ماه از برپایی این مجمع و انتخابات اعضای هیئت مدیره استان تهران و راه‌یافتگان به این دوره از اتحادیه مدغم قرآنی استان تهران، آن هم با شرایطی پذیرفته شد و مهر تأیید دریافت کرد.
با وجود اینکه نخستین جلسه هیئت مدیره و بازرسی مدغم قرآنی استان تهران پس از مجمع عمومی، چهارشنبه، هشتم آذرماه با موضوع انجام انتخابات هیئت رئیسه، به بررسی و تعیین شاخص‌های انتخاب مدیرعامل اتحادیه مدغم قرآنی استان تشکیل شد.
اما با توجه به بررسی شکایات و اعتراضات بخشی از مؤسسات نسبت به بروز برخی تخلفات در روند مجمع عمومی اتحادیه مدغم استان تهران از جمله موضوع وکالت مؤسسات حاضر در مجمع از سایر مؤسسات، به حد نصاب نرسیدن آراء برخی کاندیدای هیئت مدیره و بازرسی و ... در نهایت مقرر شد، نسبت به تکمیل انتخابات هیئت مدیره و انتخابات مجدد جهت انتخاب افرادی که آراء آن‌ها به حد نصاب نرسید، اقداماتی انجام شود.
بنا برگزارش ایکنا، سرانجام ۳۱ فروردین‌ماه همزمان با اعیاد شعبانیه، این مجمع عمومی اتحادیه استان تهران در سالن تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد که پس از شمارش آراء، نتیجه فرآیند تکمیل انتخابات هیئت‌ مدیره و هیئت بازرسی استان تهران به شرح ذیل اعلام شد؛
اعضای اصلی هیئت‌ مدیره
میثم طاهرآبادی، حجت‌الاسلام سید‌حسین کوششی، مرتضی طلایی، رحیم قربانی، حسن محمدی، علیرضا احمدی، جعفرپور، محمداحسان کاظم‌نیا، محمد پیلان‌نژاد، مرتضی قدیمی، محمدعلی کریمی‌علوی
اعضای علی‌البدل هیئت‌ مدیره
احمد احمدی‌کلیسانی، معصومه زعفرانی‌بهروز، آذر قشلاقی
اعضای اصلی هیئت بازرسی
محمدحسین فریدونی، انسیه سالم، لیلا پورنظری
اعضای علی‌البدل هیئت بازرسی
یدالله مشهور
پس از تشکیل جلسه فوق‌العاده هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی ـ مردمی استان تهران هشتم اردیبهشت‌ماه امسال، یوسف افراش با کسب بیشترین رأی از میان افرادی چون یوسف افراش، قنواتی، داوود تک‌فلاح، میثم طاهرآبادی که به عنوان نامزد معرفی شدند، با بالاترین رأی انتخاب شد.
اما عمر کاری این مدیرعامل تازه‌نفس اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان تهران به چند صباحی بیشتر نرسید که شنیدیم داده است. یوسف افراش، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان تهران به‌دلیل مشغله کاری و حجم بالای عملکرد اتحادیه که نیازمند وقت زیادی است، استعفا داد که این استعفا طی جلسه اول مردادماه هیئت مدیره استعفا داد که پذیرفته شد.
لذا مقرر شد تا در جلسه فوق‌العاده هیئت مدیره اتحادیه قرآنی استان تهران طی هفتم مردادماه از میان روزمه افراد مورد‌نظر، فردی مناسب با حداکثر آراء انتخاب شود.
اما براساس پیگیری‌های خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، از اعضای هیئت مدیره این اتحادیه در گفت‌وگو با ایکنا گفت: طی این جلسه به نظر مشخص و اتفاق نظری برای مدیر عاملی نرسیدم.
وی ادامه داد: افرادی چون میثم طاهرآبادی، داوود تک‌فلاح، قنواتی و بی‌غم جزو افرادی بودند که به عنوان گزینه‌های مدیرعاملی اتحادیه استان معرفی شدند و یا تمایل به این سمت داشته‌اند که از آنها خواسته شده تا رزومه و برنامه‌ها و طرح‌های مورد نظر خود را ارائه کنند تا در جلسه آینده نسبت به آن تعیین تکلیف شود و مدیرعامل اتحادیه مشخص شود.
یادآور می‌شود، تلاش مؤسسات برای به سرانجام رسیدن ادغام اتحادیه به جهت ساماندهی بهتر فعالیت‌های تشکل‌های مردمی که به صورت خودجوش وارد این عرصه شده‌اند، رفع معضل توزیع بودجه در استان‌ها و اتحادیه به‌عنوان نهادی مطالبه‌گر برای درخواست‌ها و تقاضاهای مؤسسات و انتقال آن به مسئولان مربوطه، بهره‌مندی از ظرفیت تشکل‌های مردمی ـ قرآنی استان‌ها و بهره‌گیری از این ظرفیت از سوی دیگر دستگاه‌ها و نهادهای استانی و بعضاً نیز واگذاری برنامه‌ها به این اتحادیه‌ها و به کارگیری توان مؤسسات و خانه‌های قرآن در این زمینه است.
امید است پس از این همه تلاش برای ادغام در استان‌ها، بالاخره تکلیف مدیرعاملی ‌اتحادیه استان تهران نیز برای پیگیری مطالبات و درخواست‌های تشکل‌های مردمی این استان و همچنین توزیع بودجه استانی مشخص شود.
انتهای پیام

مطالب مرتبط
captcha