تشریح اقدامات کارگروه تبلیغات شهری مسابقات سراسری قرآن
کد خبر: 3737988
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۶

تشریح اقدامات کارگروه تبلیغات شهری مسابقات سراسری قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی – در جلسه‌ای که با حضور مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با شهردار اراک و رئیس کارگروه تبلیغات شهری برگزار شد، آخرین اقدامات این کارگروه تشریح شد.

تشریح اقدامات کارگروه تبلیغات شهری مسابقات سراسری قرآن

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، داوود تاجران، شهردار اراک، امروز، 21 مرداد در دیدار با حجت‌الاسلام حسین دلاوری، مدیرکل اوقاف و حجت‌الاسلام عبدالله حسینخانی رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان که در سالن جلسات شهرداری اراک برگزار شد گفت: خدمت به قرآن توفیقی است که امسال اراک و جامعه شهروندی این شهرستان از آن بهره‌مند است ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا مرحله سراسری چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شایسته برگزار شود.

مراحل پایانی نصب المان قرآنی
وی از نصب المان قرآنی در یکی از میادین مهم هر اراک خبر داد و افزود: طرح المان در حال بازبینی و تأیید است، میادین مورد بررسی و پیشنهاد شده است، در جلسات بعدی جانمایی المان قرآنی در یکی از میادین و انتخاب نام مشخص می‌شود. با توجه به اینکه رئیس کارگروه تبلیغات شهری بنده هستم جلسات داخلی را با اعضای کارگروه و نماینده اوقاف به عنوان دبیر کارگروه برگزار می‌کنیم.
تاجران فعالیت در حوزه مسابقات قرآن را وظیفه همگانی عنوان و اظهار کرد: تبلیغات مسابقات بهتر است از حالت کلیشه‌ای خارج شود. بهتر است در طراحی پوسترها و بنرهای تبلیغاتی مسابقات، مسابقه قرآنی برای عموم مردم طراحی شود و هر روز به تعدادی جایزه تعلق گیرد. اگر مسابقه برگرفته شده از آیات قرآن باشد حداقل روزانه بیش از هزاران نفر آیات کلام وحی را زمزمه می‌کنند.
وی تصریح کرد: با اتوبوسرانی و تاکسی‌ها هماهنگ شده است تا تبلیغ مسابقات قرآن را داشته باشند، بر بدنه برخی اتوبوس‌های شهری تبلیغی درج نشده است که منقش شدن آنان به کلام وحی علاوه بر آشنایی مردم با آیات جنبه تبلیغاتی نیز دارد.
این مقام مسئول با بیان اینکه میدان نماز تا پایان شهریور‌ماه افتتاح می‌شود، گفت: اطلاع‌رسانی، استفاده از ظرفیت پارک‌ها برای برپایی محافل انس با قرآن، ایجاد جو قرآنی مناسب برای کودکان از دیگر اقداماتی است که می‌توان انجام داد. مجریان باید خلاقیت و ظرافت به خرج دهند تا عموم مردم از هر قشری در محافل قرآن حضور بهم رسانند.

احداث دروازه قرآن در اراک
تاجران اضافه کرد: طرح دروازه قرآن اراک مطالعه و طرح‌هایی دریافت شده است، قصد داریم در ورودی یکی از میادین اصلی شهر کلنگ احداث دروازه قرآن به زمین زده شود که اطلاعات تکمیل‌تر متعاقبا اعلام می‌شود.
به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام حسین دلاوری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، نیز در ادامه نشست به تشریح وظایف کمیته‌های 11گانه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه همه کمیته‌ها به وظایف خود اشراف دارند و سعی بر هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن مسابقات دارند.
وی استفاده از ظرفیت اتوبوسرانی و تاکسیرانی برای تبلیغات شهری را مؤثر خواند و تصریح کرد: بنرهای خوش‌آمدگویی و خیر‌مقدم در فرودگاه، ایستگاه راه‌آهن و ترمینال مسافربری نصب شود. در طراحی پوسترها به پیام قرآنی توجه شود. استفاده از تلویزیون‌های شهری، نمایشگاه‌های قرآنی از دیگر اقداماتی است که می‌توان در این حوزه انجام داد.

نامگذاری میدانی بنام مسابقات سراسری قرآن
حجت‌الاسلام دلاوری اظهار کرد: برای تبلیغات می‌توان از ایستگاه‌های تاکسی و ایستگاه‌های اتوبوس شرکت واحد نیز استفاده کرد. در 4 میدان اصلی شهر نیز نمادی از مسابقات قرآن اوقاف نصب شود تا همگان از این رخداد مهم مطلع شوند. می‌توان میدان یا بلواری را به نام مسابقات نام‌گذاری کرد.
وی همچنین به طراحی پوستری همچون پوستر «همه دعوتیم» اشاره کرد و افزود: تنها برگزاری مسابقات هدف ما نیست، فرهنگ‌سازی قرآنی و آشنایی مردم استان با فرهنگ‌های بومی بخشی دیگر از برگزاری مسابقات قرآن است، فرهنگ به ویژه توسعه فرهنگ قرآنی منشأ تحول عظیم در جامعه است نباید از این مهم غافل ماند.
دلاوری ادامه داد: بنا داریم در طراحی پوسترهای شهرستان‌ها، فرهنگ بومی همان منطقه از جمله نوع پوشش، زبان یا گویش مورد توجه قرار گیرد، نوجوانان و جوانان نباید با فرهنگ بومی خود بیگانه باشند مسابقات قرآنی فرصت خوبی است که علاوه بر نشر مفاهیم قرآنی جوانان هر منطقه را با فرهنگ بومی منطقه خود آشنا کنیم تا آداب و سنن اسلامی ایرانی به فراموشی سپرده نشود.

روزشمار مسابقات در سطح شهر نصب شود
به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام حسینخانی، رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، نیز گفت: روز‌شمار مسابقات قرآن در یکی از مناطق یا چند منطقه شهر اراک نصب شود تا مردم متوجه باشند تا چند روز دیگر شاهد بزرگ‌ترین رخداد مهم در استان و اراک هستیم.

استفاده از ظرفیت پارک‌ها جهت جذب مردم
وی بیان کرد: برای نشر مفاهیم قرآن و توسعه فرهنگ از ظرفیت پارک‌ها برای برپایی محافل انس با قرآن یا کرسی‌های تلاوت استفاده می‌کنیم. فضاسازی مناسب ویژه کودکان در پارک‌ها، دعوت از قاریان در برنامه‌های زنده پارک‌ها می‌تواند به حضور مردم به صورت خودجوش در محافل قرآنی کمک کند. برای جذب بیشتر مردم به ویژه کودکان می‌توان از مجریان با ذوق و خلاق نیز استفاده کرد.
انتهای پیام

مطالب مرتبط
captcha