بهره مندی از مسابقات قرآن برای تحکیم مبانی نظام و دولت
کد خبر: 3739882
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶
عسگری تاکید کرد:

بهره مندی از مسابقات قرآن برای تحکیم مبانی نظام و دولت

گروه فعالیت‌های قرآنی - مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی گفت: چه خوب است برای تحکیم مبانی نظام و دولت از ظرفیت مسابقات قرآن بهره ببریم.

از مسابقات قرآن برای تحکیم مبانی نظام و دولت استفاده کنیم/ سیاستِ کاری باید بر اساس قرآن باشد

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، مجید عسگری، مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی، صبح امروز 28 مرداد‌ماه با حضور در همایش فرمانداران و کمیته‌های اجرایی شهرستان‌ها به منظور برگزاری چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم در استان اظهار کرد: مسابقات قرآن کریم به میزبانی استان مرکزی به تولی‌گری سازمان اوقاف و امور خیریه در پیش است.
وی ادامه داد: در مجموعه کشور ستادی به نام ستاد راهبردی مسابقات قرآن کریم و در استان ستاد استانی این مسابقات با ریاست استاندار تشکیل شده است. 11 کمیته در برگزاری مسابقات پیش‌بینی شده است.
مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی افزود: در جمع‌بندی که با استاندار و مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان بعمل آمده است مراسمی با حضور افرادی که از شهرستان‌های استان می‌خواهند در کمیته عضو شوند در یک گردهمایی و با حضور فرمانداران برگزار شود.

فرمانداران مسابقات قرآن را جدی بگیرند
عسگری بیان کرد: با فرمانداران مکاتباتی تا زمان برگزاری مسابقات انجام می‌شود. اولین انتظار ما از فرمانداران جدی گرفتن موضوع مسابقات است زیرا موضوعات معنوی در بسیاری از حوزه‌ها مغفول مانده و به شعار و تبلیغ بسنده شده است.
وی اظهار کرد: از فرمانداران انتظار می‌رود از هر نوع خلاقیت و نوآوری برای هم زمان شدن اقدامات در شهرستان‌ها در این رویداد بزرگ استفاده کنند.
مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی گفت: همه ما در مقطع فعلی نبود بودجه را لمس می‌کنیم اما قصه قرآن، قصه دل است و در این حوزه برای قرآن کم نگذاریم.

پیشنهاد برگزاری تئاتر قرآنی در خلال برگزاری مسابقات
عسگری بیان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مسابقات باید نقش خود را تعریف کند یعنی با مشارکت گروه‌های فرهنگی و هنری تحولی را در مسابقات قرآن ایجاد نماید، گروه‌ها و انجمن‌‌های فرهنگی در این راستا برنامه‌ریزی داشته باشند. چقدر زیباست در این مسابقات تئاتر قرآنی، شب شعر برگزار شود.
وی افزود: برگزاری چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در حوزه آموزش و پرورش با شروع فصل مدارس است و انتظارمی‌رود مدیران آموزش و پرورش بررسی کنند چه اقداماتی باید انجام شود که همزمان با برگزاری این مسابقات مدارس رنگ و بوی قرآنی پیدا کنند و اثرگذاری لازم را از این رویداد معنوی در مدارس خودمان داشته باشیم.
مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی ادامه داد: در حوزه کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان همانند مدارس برای برگزاری مسابقات سراسری قرآن نیز این انتظار وجود دارد.

استقاده از فرصت مسابقات برای تبلیغ عفاف و حجاب
عسگری افزود: یکی از مشکلاتی که جامعه ما را رنج می‌دهد، مساله حجاب، از بین رفتن رذائل اخلاقی، تهمت، غیبت، دروغ و ... است شاید این مسابقات فصل خوبی باشد که در بخش بانوان و در قسمت ترویج فرهنگ و امور معروف به معنای عام کار کنیم و به این جمع‌بندی برسیم که پس از گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب بازخورد برنامه‌های فرهنگی، بازخورد خوبی نبوده است و در برنامه‌ها بایستی تجدید‌نظر کنیم.
وی بیان کرد: مسابقات قرآن فرصت خوبی برای ایجاد تحول در خودمان و برنامه‌های فرهنگی است. باید بپذیریم صرف برگزاری مسابقات قرآن و برنامه‌های مذهبی و عدم توجه به زیرساخت‌ها و مسائل اقتصادی مردم مشکلی را حل نمی‌کند و باید وظیفه‌ای که برعهده ما است را درست انجام دهیم.
مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی افزود: در ماه مبارک رمضان از قاریان بین‌المللی دعوت و هزینه‌های بسیاری نیز صرف می‌شود و باید آسیب‌شناسی کنیم صرف این هزینه برای دعوت از این قاریان چقدر اثر‌بخش بوده و چگونه باید توسعه پیدا کند.

وظیفه مهم رسانه‌ها
عسگری بیان کرد: به مناسبت برگزاری چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی اگر بتوان محافل انس با قرآن کریم در مساجد جامع و مصلی‌ها برگزار کرد، بسیار مناسب و خوب خواهد بود و روی این موضوع کار تبلیغی و رسانه‌ای انجام دهیم. پوشش وقایع این رویداد بزرگ توسط صدا و سیما و رسانه‌های استان مهم است.

سپاه و بسیج به میدان بیایند
وی گفت: در حوزه سپاه و بسیج انتظار می‌رود روی حلقه‌ها و رابط‌هایی که دارند کار کنند تا بتوان دگرگونی در اقشار مختلف که بسیج آن‌ها را پوشش می‌دهد، ایجاد نمایند و لازمه آن هماهنگی کمیته فرهنگی شهرستان‌ها است. نباید جزیره مجزا در شهرستان‌ها باشیم.
مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی اظهار کرد: ائمه جمعه بزرگان معنوی جامعه هستند، انتظار داریم ستاد‌های نماز جمعه از الان به استقبال مسابقات قرآن بروند و همزمان با نزدیک شدن مسابقات چهره مصلی‌ها را به موضوع قرآن و مسائل قرآنی مزین کنند.
عسگری گفت: در بحث اوقاف، امامزادگان ملجاء معنوی در کشور هستند و بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری بایستی امامزادگان را به مناسبت برگزاری مسابقات قرآن از ظاهر و باطن به معنای اصلی کار کنیم. فرصت خوبی است که قرآن‌های کهنه را نو کنیم و در خود امامزاده‌ها محافل انس با قرآن برگزار کنیم.

انتقاد از جایگاه نامناسب نمازخانه‌ها
وی بیان کرد: واقعا جایگاه نمازخانه‌ها و مساجد در اماکن عمومی چگونه است، باید بپذیریم چیزی که شعار می‌دهیم و عمل می‌کنیم متفاوت است. اعتقادم بر این است به مناسبت برگزاری مسابقات قرآن مساجدی به صورت شبانه‌روز یا در طول روز به مسافرین و خود شهروندان خدمات ارائه دهد.
مسئول کمیته اجرایی امور شهرستان‌های چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در استان مرکزی گفت: توقع داریم در فرمانداری‌ها جلسات ستاد را تشکیل دهند و صورت جلسه آن را برای معاونت سیاسی امنیتی ارسال کنند و با خلاقیت و نوآوری کا را انجام دهند.

نصب المان‌های قرآنی در تمام شهرستان‌ها در طول سال
عسگری افزود: فرصت خوبی است که شورای نامگذاری شهرستان‌ها مکانی مانند میدان و... را به نام قرآن و عترت نامگذاری کنند و پیش از برگزاری مسابقات قرآن موج نامگذاری در شهرستان‌ها را هم داشته باشیم. حداقل به لحاظ بصری و تصویری نامی از قرآن در شهرستان‌ها بگذاریم و چه زیباست المان‌هایی برای آینده به نام قرآن در شهرستان‌ها بگذاریم. فرمانداران و شهرداران در این زمینه تلاش کنند.
وی گفت: لیستی از فعالان قرآنی شهرستان‌ها تهیه شود و به مناسبت برگزاری این مسابقات از آن‌ها تقدیر بعمل آید. دعوت عمومی از آحاد مردم، خانواده شهدا، فرهنگیان ،خواص و... برای شرکت در این رویداد انجام شود.

نصب بیلبوردهای خوشامدگویی در مدخل‌های ورودی استان
مدیر کل پدافند غیر‌عامل استان مرکزی اظهار کرد: تبلیغات در سطح استان‌ها بسیار مهم است بویژه قاریانی که از استان‌های دیگر وارد استان مرکزی می‌شوند. باید با همکاری کمیته تبلیغات در مدخل‌های ورودی استان خوشامد‌ها و بیلبوردهایی به یاد قرآن داشته باشیم.

لزوم شناساندن شهرستان خمین به مردم
عسگری بیان کرد: این دوره از مسابقات سراسری قرآن فرصتی مناسب است که شهرستان خمین به عنوان قطب ایران اسلامی و زادگاه امام راحل شناخته شود و بر روی آن کار شود و توقع داریم در خمین برنامه‌های قرآنی به نام خضرت امام(ره) داشته باشیم و در خوشامدگویی‌ها یاد امام راحل را به عنوان یک افتخار و مرد قرآنی اهل عمل به نمایش بگذاریم.
وی افزود: در برگزاری مسابقات قرآن باید ظرفیت موسسات دولتی و غیر‌دولتی شناسایی شود.

از مسابقات قرآن کریم برای تحکیم مبانی نظام و دولت استفاده کنیم
مدیر کل پدافند غیر‌عامل استان مرکزی تاکید کرد: از مسابقات قرآن کریم برای تحکیم مبانی نظام و دولت استفاده کنیم. کسی حق ندارد دولت را در این مقطع تضعیف کند. سیاست کاری باید بر اساس قرآن و برنامه‌های قرآنی باشد.
عسگری گفت: از فرمانداران انتظار می‌رود یک یا دو جلسه شورای اداری را به موضوع مسابقات قرآنی اختصاص دهند.
وی ادامه داد: دعوت از قاریان و گروه تواشیح و نخبگان قرآنی در این دوره از مسابقات قرآن لازم است. موضوع انس با قرآن با حضور خواهران نیز در این دوره از رقابت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام

مطالب مرتبط
captcha