فرصت مطالبه بودجه قرآنی از اتحادیه مؤسسات خوزستان گرفته شد
کد خبر: 3742924
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۶

فرصت مطالبه بودجه قرآنی از اتحادیه مؤسسات خوزستان گرفته شد

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیرعامل اتحادیه مؤسسات مردمی قرآنی خوزستان با تصریح به اینکه اتحادیه مؤسسات قرآنی خوزستان فرصت مطالبه بودجه قرآنی در آخرین جلسه شورای قرآن استان را پیدا نکرد، گفت: اتحادیه برای مطالبه بودجه ۶۲ میلیونی قرآنی در این جلسه شرکت داشت؛ اما معاونت قرآن ارشاد این قول را داد که این اعتبار جذب شده و به حساب اتحادیه واریز می‌شود؛ اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

اتحادیه قرآنی خوزستان فرصت مطالبه بودجه قرآنی در جلسه شورای قرآن پیدا نکرد/ گفتند حق مؤسسات محفوظ است

مریم موسوی‌زاده، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات مردمی قرآنی خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، یکی از برنامه‌های اتحادیه را بازدید از مؤسسات قرآنی استان عنوان کرد و گفت: یکشبنه، یازدهم شهریور بازدید از مؤسسات قرآنی دزفول با همراهی رئیس هیئت مدیره اتحادیه در دستور کار اتحادیه است. تلاش می‌کنیم در این برنامه دیدار با امام جمعه، رئیس اداره ارشاد و اداره تبلیغات اسلامی و همچنین بازدید از مؤسسات قرآنی را در برنامه داشته باشیم.

پیگیر اعتبار شورای قرآن استان برای مؤسسات هستیم
وی ادامه داد: ان‌شاءالله اگر مسأله ادغام اتحادیه‌ها که در حال بررسی است انجام شود، اعتباری که قرار است به اتحادیه استانی برسد بین مؤسسات قرآنی تقسیم می‌کنیم. از طرفی پیگیر اعتبار شورای قرآن استان نیز برای مؤسسات هستیم.
موسوی‌زاده با اشاره به اهداف اتحادیه در بازدید از مؤسسات قرآنی اظهار کرد: مؤسسات قرآنی ما برخی فعال و برخی غیرفعال هستند. در این بازدید، این مؤسسات را به صورت دقیق شناسایی می‌کنیم. این بازدیدها هم جنبه شناسایی مؤسسات برتر را دارد و هم شناسایی مؤسساتی که با مشکل مواجه هستند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات مردمی قرآنی خوزستان تصریح کرد: بخشی از کمک‌های مالی به مؤسسات از طریق اعتبار شورای قرآن استان خواهد بود که برای حمایت از مؤسسات قرآنی در آخرین جلسه شورای قرآن مصوب شد. ما در اتحادیه این کمک را مطالبه می‌کنیم و به مؤسسات می‌رسانیم و دیگری بودجه‌های سال‌های گذشته است که در حال بررسی است و درصدد هستیم از اتحادیه کشوری تشکل‌ها آن را جذب و به مؤسسات تزریق کنیم.
وی گفت: ان شاءالله بتوانیم در دیدار با مدیران مؤسسات قرآنی شهرستان‌ها طرح‌ها و برنامه‌های اتحادیه‌ استانی را در اختیار آنها بگذاریم.

ضرروت مطالبه حق مؤسسات قرآنی
موسوی‌زاده در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره ضرروت مطالبه حق مؤسسات قرآنی توسط اتحادیه در جلسه شورای قرآنی با اشاره به آخرین جلسه شورای قرآنی استان گفت: اتحادیه برای مطالبه بودجه 62 میلیونی قرآنی در این جلسه شرکت داشت؛ اما معاونت قرآن ارشاد این قول را داد که این اعتبار جذب شده و به حساب اتحادیه واریز می‌شود و اجازه نمی‌دهد حق مؤسسات پایمال شود. با توجه به فرصت کم آن جلسه که بعد از تقریباً یکسال و نیم بدون حضور استاندار برگزار شد  فرصتی برای طرح این موضوع از سوی اتحادیه نشد.

هیچ مبلغی از استان به حساب اتحادیه واریز نشده است
این فعال قرآنی ادامه داد: در این جلسه اعضای شورا به این نتیجه رسیدند که تمام فعالیت‌های قرآنی به مؤسسات و اتحادیه واگذار شود و مبالغ از این پس به حساب اتحادیه واریز شود که مؤسسات قرآنی بتوانند فعالیت‌های قرآنی را در استان ادامه دهند. اما هیچ فرصتی نشد که درباره 62 میلیون تومان صحبت شود. از آن طرف معاون قرآن و عترت ارشاد استان گفته بود حق مؤسسات محفوظ است و پیگیر هستیم این اعتبار را به حساب اتحادیه واریز کنیم.
وی تصریح کرد: از زمانی که اتحادیه در استان به ادغام رسیده است هیچ مبلغی از استان به حساب اتحادیه واریز نشده است.
موسوی همچنین درباره مبلغ 120 میلیون تومان که در جلسه شورای قرآن از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان مطرح شد، گفت: ما از این مبالغ اطلاعی نداریم. شاید معاونت قرآن به مؤسسات پرداخت کرده است و اگر چنین اتفاقی افتاده است مؤسساتی که به آنها کمک شده معرفی کنند که در این بازدیدها بتوانیم از این جریان دفاع کنیم.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات مردمی قرآنی خوزستان گفت: این کمک هزینه احتمالاً پس از شانزدهمین آزمون قرآن و عترت به استان آمده و به مؤسساتی داده شد که در این آزمون شرکت کردند.

معیار کمک به مؤسسات قرآنی شرکت آنها در آزمون قرآن و عترت است/ معیار بدی است
وی با بیان اینکه معیار کمک به مؤسسات قرآنی شرکت آنها در آزمون قرآن و عترت شده است، تصریح کرد: این معیار و ملاک بدی برای کمک به مؤسسات قرآنی است و ما این اعتراض را اعلام کرده‌ایم. یعنی هر مؤسسه‌ای که هنگام برگزاری این آزمون تعداد نفرات بالایی داشته باشد، بعد از آن آزمون کمک هزینه دریافت خواهد کرد؛ این 120 میلیون تومان از محل این بودجه است.
موسوی‌زاده گفت: همانطور که می‌دانید آزمون قرآن و عترت شامل رشته‌های مفاهیم، نهج‌البلاغه و حفظ است. اما مؤسساتی داریم که دوره‌های تربیت معلم، ترتیل، تجوید و روخوانی و روانخوانی قرآن برگزار می‌کنند و مؤسسات فعالی هستند؛ اما وقتی در این آزمون شرکت نکنند از هیچ کمکی برخوردار نیستند؛ این مسأله بزرگی است که وجود دارد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات مردمی قرآنی خوزستان در پایان اظهار کرد: بودجه قرآنی خوزستان باید در صحن شورا به تصمیم گذاشته و بررسی می‌شد اما از این موضوع خودداری شد. ما پیگیر جلسه مجدد هستیم. ما از طریق استاندار پیگیر هستیم و توقع مؤسسات این است که استاندار به آنها کمک کند؛ اما ایشان در جلسه آخر حضور نداشت.

انتهای پیام

captcha