فقر در حکومت علوی ننگ است/ ولایت؛ شاهراه خداپرستی
کد خبر: 3745421
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲
حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی:

فقر در حکومت علوی ننگ است/ ولایت؛ شاهراه خداپرستی

گروه معارف - دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: عالم یک قانون دارد. قانون امام داشتن، فقه داشتن، یک قانون فراجهانی در عالم آفرینش است. این استراتژی اومانیسم است که به جای خدا قرار گرفتند و هوس‌پرست شدند نه خداپرست، خداپرستی از مجرای ولایت است.

غدیر؛ برجسته‌ترین چشمه حیات و مشعل هدایت است/ ولایت؛ شاهراه خداپرستی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم صدیقی، دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر، شامگاه یکشنبه ۱۸ شهریور‌ماه با حضور در همایش «منادیان غدیر» که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: جریان غدیر مهم‌ترین حادثه‌ای‌ است که پس از جریان نبوت در عالم اتفاق افتاده است .
وی ادامه داد: در سلسله پیامبران هیچ‌وقت هیچ امام و وصی را با این شور، شعور و شعار معرفی نکردند.

غدیر؛ برجسته ترین چشمه حیات و مشعل هدایت
امام جمعه موقت تهران افزود: غدیر را خدا اراده کرد تا به عنوان برجسته‌ترین مشعل هدایت، چشمه حیات و جریان زندگی در رگ‌های تاریخ بالنده، زندگی‌سازو خط مستقیم زندگی به سوی خدا معرفی شود.
صدیقی بیان کرد: پرچم امامت به عنوان سالم‌ترین محور زندگی امت همان دامنه قیامت است، خداوند با این نحوه تبلیغ چند آیه قرآن کریم، جهت تبیین قضیه و ایجاد انگیزه در آحاد مردم بیان می‌کند.

در غدیرخم، جانشینی پیامبر(ص) ظهور عملی پیدا کرد
وی اظهار کرد: جریان غدیر باید در تمامی زمان‌ها باشد، پیامبر تبلیغ کردند و طی ۲۳ سال جریان علی(ع) رمز بقای حقیقت، صداقت، امانت، درستی و حفظ ارزش‌ها را در جریان امامت معرفی نمودند و در این جریان صد‌درصد سیاسی الهی جمعیتی را جمع کند و برای رهبر بعدی بیعت بگیرد، این مهم اتفاق افتاد و آنچه که در غدیر بود، تجلی و ظهور عملی پیدا کرد.
دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: مردم استان مرکزی مفتخر به مدال پرچم‌داری غدیر هستند و با دل شیدای امیرالمومنین علی(ع) به میدان آمدند و مجموعه مردمی و حکومتی دست به دست دادند و یک رونقی در یک مقطعی ارایه کردند.
صدیقی بیان کرد: تمامی عالمیان در برابر امیرالمومنین(ع) شرمنده‌اند و نتوانسته‌ایم وظیفه خود را انجام دهیم.

غدیر؛ الگوی انقلاب اسلامی
وی تاکید کرد: غدیر نمونه‌ای است که امروز برای ما انقلاب حماسه، روحیه جهاد، شهادت‌طلبی، عدالت‌محوری، پایبندی به اصول اخلاقی، پایبندی به ارزش‌های ولایتی و امامتی را رقم زد و ایران تاریخ‌ساز شد. تا انقلاب ما مبدا تحول جامعه تا ظهور جهانی حضرت ولیعصر(عج) باشد.

ولایت ظهور؛ مجرای توحید
صدیقی افزود: هرکه ولایت ندارد، خدا ندارد، ولایت ظهور، جلوه و مجرای توحید است، کسی که بگوید من نماز می‌خوانم ولی سکولار هستم و زیر پرچم خلافت الهی حاضر نیستم، سر‌سپرده شیطان است.
وی اظهار کرد: عالم تک‌قطبی است، مرکزیت واحد دارد، جهان هم از عالم جدا نیست و یک سنت و قانون است که عالم را اداره می‌کند.

ولایت؛ شاهراه خداپرستی
دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: عالم یک قانون دارد. قانون امام داشتن، فقه داشتن، یک قانون فراجهانی در عالم آفرینش است. این استراتژی اومانیسم است که به جای خدا قرار گرفتند و هوس‌پرست شدند نه خداپرست، خداپرستی از مجرای ولایت است.
صدیقی بیان کرد: تنها دژی که انسان را از انحرافات باز می‌دارد، دژ محکم توحید است و بدون ولایت، بابی برای ورود به وادی توحید سراغ نداریم.
وی اظهار کرد: مساله غدیر یک حادثه تاریخی نیست، علی(ع) مدل زندگی، هیاتی از حاکمیت درست در بشریت، سبک زندگی و چشمه حیات است.

در حکومت علوی، فقر ننگ است
امام جمعه موقت تهران بیان کرد: باید به دشمن ضربه زد، هجوم برد، نباید در خانه نشست وشاهد هجوم فرهنگی و اقتصادی بود. مسئولین و برخی از مردم در این جنگ اقتصادی سستی کردند، دشمنان در خانه‌هایمان فقر را گسترش دادند و جوانان را خلع‌سلاح کردند، بیکاری ما مربوط به انفعال ماست. و حرکت سکولار‌ها باعث شد که قضیه به اینجا رسید. در حکومت علی(ع) فقر ننگ است.

لزوم تبلیغ غدیر از نسلی به نسل بعد
دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: امروز را قدر بدانید. غدیر در زندگی امام راحل دیده شد، امام بود که یک روز هم به قصر نرفت و هنگام رفتن زیر آسمان املاکی نداشت و املاک خمین را وقف کرد، این غدیر را باید حفظ کنیم و مایه سربلندی ماست، این علی(ع) است او شیر روز است باید حضرت را تبلیغ کنیم، نسل الان به نسل بعد و پدرها واجب است جریان آبرومند الهی غدیر را انتقال دهند.

رجوع به نامه امیرالمومنین(ع) به مالک‌اشتر
صدیقی افزود: علی(ع) منشور حکومتی را در نامه به مالک اشتر بیان می‌دارد. اگر استانداران، فرمانداران و دستگاه قضایی دستور‌العمل حکومتی را از علی(ع) الگو بگیرند، در طول تاریخ چنین منشور سیاسی اجرایی قضایی با آن جامعیت، نظیر ندارد.
دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر بیان کرد: پرچم غدیر باید به درون دانشگاه‌ها و دبیرستان‌ها برده شود. تا نسل جوان در سنگر هدایت مستقر نشود، پرچم تبلیغ غدیر را به عنوان جریان صحیح حکومت و زندگی به آن‌ها از کودکی نیاموزیم، نمی‌توان کار انجام داد.
وی در پایان اظهار کرد: به داد فقرا و بیکاران برسیم. همه الان به علت سختی معیشت عصبانی هستند باید به آن‌ها به عشق امیرالمومنین علی(ع) شکر، صبر و نشاط نشان دهیم. این‌ها چیزهایی است که احقاق کلمه ولایت و امیر‌المومنین(ع) را نشان می‌دهد.
انتهای پیام

captcha