لزوم تقویت پژوهش‌های قرآنی در جامعه ایثارگری
کد خبر: 3805674
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳
معاون فرهنگی بنیاد شهید تأکید کرد:

لزوم تقویت پژوهش‌های قرآنی در جامعه ایثارگری

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید گفت: باید تلاش کنیم با برنامه ریزی و فراهم کردن شرایط، پژوهش‌های نظری و بنیادین ایثارگران در حوزه قرآن را تقویت و به‌صورت گسترده‌تر انجام دهیم.

به گزارش ایکنا؛ مهر نوشت: مراسم تقدیر از برگزیدگان مقاله‌نویسی و پژوهش‌های قرآنی روز دوشنبه با حضور حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با بیان اینکه قرآن ام‌الکتاب است، افزود: نظام هستی از قرآن بهره‌مند می‌شود و اگر این اتصال قطع شود حیات در عالم از بین می‌رود و پرداختن به موضوع قرآن به‌عنوان یک راهبرد امری ضروری است.

وی ادامه داد: قرآن بخش تفکیک‌ناپذیر ایثار و شهادت است و در واقع شناسنامه هر چیزی است که جامعه ایثارگری آن را عرضه کرده است و مجموعه عظیم شهدا، جانبازان و آزادگانی که به همراه خانواده‌های آنان در کشورمان هستند از قرآن جداشدنی نیستند.

حجت‌الاسلام کاویانی راد با اشاره به اهمیت پرداختن به عمق وجودی قرآن گفت: پرداختن به حقیقت عمیق و متعالی قرآن تنها با حفظ، قرائت و تلاوت ممکن نیست. البته ظاهر قرآن از جذابیت کافی برای جذب انسان‌ها برخوردار است و تنها همین ظاهر می‌تواند دل‌ها را به خود جذب کند، اما باطن قرآن بسیار عمیق‌تر، اثربخش‌تر و شگفت‌تر است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: امروز توجه به باطن قرآن بسیار سخت است زیرا بسیاری از انسان‌ها از آن غفلت می‌کنند و انسان‌هایی نیز که توانایی درک بخش‌هایی از قرآن را دارند مورد توجه قرار نمی‌گیرند. ما در مواجهه با این کتاب عظیم بیشتر بر ابعاد مقدسی چون قرائت تأکید داریم که بسیار خوب است اما کافی نیست.

وی تأکید کرد: باید تلاش کنیم با برنامه‌ریزی و فراهم کردن شرایط، پژوهش‌های نظری و بنیادین ایثارگران در حوزه قرآن را تقویت و به‌صورت گسترده‌تر انجام دهیم. انجام پژوهش در این حوزه می‌تواند ترس از ورود و تحقیق در قرآن را برطرف کند. جامعه ایثارگری باید از مرحله حفظ و قرائت پیش‌تر برود و در این حوزه به طرح سوال و مسئله و پژوهش بپردازد.

انتهای پیام

captcha