پرهیز از فعالیت‌های شعاری در حوزه قرآنی/ آزمون و خطا پذیرفتنی نیست
کد خبر: 3806053
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۷
قره‌شیخلو در گفت‌وگو با ایکنا تأکید کرد:

پرهیز از فعالیت‌های شعاری در حوزه قرآنی/ آزمون و خطا پذیرفتنی نیست

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس سازمان دارالقرآن‌ با تأکید بر بازبینی جدی فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در ساختار، بودجه، طرح و برنامه و نظارت، گفت: در دهه پنجم انقلاب آزمون و خطا از ما پذیرفتنی نیست، چهل سال تجربه داریم؛ لذا امروز هر کاری می‌کنیم باید اصولی، تأثیرگذار و فراگیر باشد.

پرهیز از کارهای شعاری در فعالیت‌های قرآنی/ آزمون و خطا پذیرفته نیستمهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، گفت: پس از گذشت 40 سال تجربه در کشور زمان کارها و اقدامات جهشی فرارسیده است. امروز کارهای معمولی و کم‌عمق پذیرفتنی نیست و باید برنامه‌ها را به گونه‌ای طراحی و تدوین کنیم که نتایج خوبی را در پی داشته باشد.
وی اظهار کرد: اگر در حوزه قرآن با جهش خوبی مواجه باشیم، قطعاً اقداماتی در بخش آموزش، برگزاری محافل انس با قرآن، حفظ، تولید محصولات قرآنی، کادرسازی قرآنی، توسعه بخش‌های مردمی و ساختارسازی قرآنی رقم می‌خورد.

ارائه راهکار برای اشکالات 
این مقام مسئول بر ضرورت بررسی برنامه و طرح‌های قرآنی اجراشده در 40 ساله گذشته تأکید کرد و افزود: قطعاً در این 4 دهه گذشته اشکالاتی داشته‌ایم که باید منصفانه مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد، اگر نقدی وارد است بازگو شود و برای اشکالات راهکار پیدا کنیم.
وی ادامه داد: بررسی نقاط ضعف و بیان نقدهای منصفانه به آن معنا نیست که نقاط قوت را منکر شویم، بلکه نقاط قوت فعالیت‌های قرآنی در چهار دهه گذشته بر کسی پوشیده نیست و حتی دشمنان به این موضوع معترف‌اند. در طول 40 سال دستاوردهای بسیار بزرگی داشته‌ایم که باید قدردان زحمات همه افرادی باشیم که در حوزه قرآن فعالیت دارند.

لزوم بازبینی جدی فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی
قره‌شیخلواضافه کرد: برای تمام فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در دهه پنجم باید بازبینی جدی در ساختار بودجه، طرح و برنامه و نظارت و کنترل داشته باشیم. یکی از ضعف‌های ما این است که نظارت و ارزشیابی ما ضعیف است، اگر نظارت و ارزشیابی قوی باشد نقاط ضعف نباید تا این حد برجسته باشد، البته این به آن معنا نیست نقاط قوت را منکر باشیم.
قره‌شیخ‌لو تصریح کرد: امروز با گذشت 40 سال از انقلاب ساختارهای قرآنی کشور ما را اذیت می‌کند باید این امر در دهه پنجم حل شود، تمرکز مدیریت باید حل شود، انجام کارهای کارشناسی شده مورد توجه قرار گیرد، در طول چهار دهه گاه فعالیت‌ها نظر کارشناسی نداشته و متأسفانه منتج به هدر دادن بودجه قرآن بوده است.

پرهیز از فعالیت‌های شعاری و کم‌عمق 
وی تأکید کرد: از دنبال کردن فعالیت‌های شعاری و پرسروصدا که عمق کمتری دارند باید پرهیز شود. دنبال کردن اقدامات عمیق و تأثیرگذار قطعاً خروجی بهتری دارد. متأسفانه همه دوست دارند کارهای پرسروصدا، نمایشی و رسانه‌ای انجام دهند، ولی در زمان بررسی نتیجه، متوجه تأثیر حداقلی آن می‌شویم.
رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه باید نقد منصفانه و جدی از عملکرد خود داشته باشیم، ادامه داد: در دهه پنجم انقلاب آزمون و خطا از ما پذیرفتنی نیست، چهل سال تجربه داریم؛ لذا امروز هر کاری که می‌کنیم باید درست، زیربنایی، اصولی، تأثیرگذار و فراگیر باشد.
انتهای پیام

captcha