مشارکت ۹۵ دستگاه اجرایی در برپایی نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی
کد خبر: 3810907
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۵

مشارکت ۹۵ دستگاه اجرایی در برپایی نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی

گروه اجتماعی ــ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی گفت: نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب در بهمن سال ۹۷ با هماهنگی و همکاری بین‌دستگاهی به خوبی برگزار شد، ۶ جلسه برای برگزاری این نمایشگاه تشکیل شد و در نهایت ۹۵ دستگاه در این نمایشگاه حضور پیدا کردند؛ با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته ۱۵ دستگاه به عنوان غرفه‌های برتر شناخته شدند.

مشارکت 95 دستگاه اجرایی در برپایی نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سعید فرخی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی امروز 22 اردیبهشت در شورای اداری استان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد گفت: با توجه به اهمیتی که برگزاری مراسم مرتبط با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در سال گذشته داشت شورای سیاست‌گذاری و راهبری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در استان تشکیل شد و کمیته اقتصادی مصوبه‌ای مبنی بر برگزاری نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی داشت.
وی تصریح کرد: علی‌رغم تمام کمبودهایی که وجود داشت، نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در بهمن سال 97 با هماهنگی و همکاری بین‌دستگاهی به خوبی برگزار شد، 6 جلسه برای برگزاری این نمایشگاه تشکیل شد و در نهایت 95 دستگاه در این نمایشگاه حضور پیدا کردند؛ با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته 15 دستگاه به عنوان غرفه‌های برتر شناخته شدند.
فرخی با اشاره به اینکه بازدید گسترده، حداکثر صرفه‌جویی و حداقل هزینه و برگزاری مراسم مختلف از ویژگی‌های بارز این نمایشگاه بود در خصوص اسامی دستگاه‌های برتر این نمایشگاه به دادگستری کل استان، نیروی انتظامی، گروه مهندسی رزمی 42 قدر سپاه پاسداران، صدا و سیما، دفتر امور روستایی و شوراها، اداره کل امور مالیاتی، جهاد کشاورزی، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، آموزش و پرورش استان، بنیاد شهید، دانشگاه علوم پزشکی، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، شرکت گاز، شهرداری و اداره کتابخانه‌ها اشاره کرد و گفت: این دستگاه‌ها به لحاظ آیتم‌های مورد‌نظر از جمله ارائه میز خدمت و نحوه غرفه‌آرایی و سایر موارد به عنوان غرفه برتر شناخته شدند.
این مقام مسئول در خصوص ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در خصوص ماده 6 قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان، بیان کرد: بر اساس ماده 6 این قانون تمام دستگاه‌های اجرایی ملزم هستند که اطلاعات لازم را در خصوص نحوه انجام کار و ارائه خدمات به اطلاع مشتریان خود برسانند و ارزیابی این مهم بر عهده وزارت کشور است، برای انجام این ارزیابی در یک ماهه انتهایی سال چندین تیم ارزیابی تشکیل شد.
وی افزود: دستورالعمل اجرایی مربوط به تمامی دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهادها ابلاغ و 82 دستگاه مشمول این ارزیابی بودند و طبق ارزیابی صورت گرفته 26 دستگاه در سطح یک، 19 دستگاه در سطح دو ، 20 دستگاه در سطح سه قرار گرفتند و 17 دستگاه نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.
به گزارش ایکنا؛ یارمحمدی، رئیس شورای اسلامی استان نیز در این جلسه گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان یکی از مظاهر حقوق شهروندی پس از چند دهه در اسفندماه سال 77 با فراز و نشیب‌های بسیار و تنگناهای سیاسی و اداری و مالی و فرهنگی شکل گرفتند.
یارمحمدی افزود: در فرهنگ سیاسی نوین شوراها جایگاه تجلی خواست و اراده مردم به شمار می‌رود و اعضای آن به صورت مستقیم از طرف مردم برای اداره امور شهر و روستاها و سامان بخشی به امور و نظارت بر عملکرد مجریان انتخاب می‌شوند و به نمایندگی از طرف مردم نسبت به تمشیت امور و حسن اجرای برنامه‌ها و طرح‌ها اقدام می‌کنند بنابر‌این شورا تجلی عینی خواست و رای مردم به حساب می‌آید.
وی ادامه داد: شورا سازمانی است محلی با شخصیت حقوقی مستقل که به صورت جمعی مدیریت بر شهر و روستا را اعمال می‌کند. با توجه به مقتضیات محلی اداره امور هر روستا، بخش و شهر و استان با نظارت کامل این شوراها صورت می‌گیرد و در واقع شوراها از مظاهر مهم حاکمیت محسوب می‌شوند. دولت باید به سمت وظایف حاکمیتی و سیاست‌گذاری رفته و در شهرها و روستاها وظایف را به شوراها محول کند.
به گزارش ایکنا؛ محمدتقی آبایی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در رابطه با اقدامات صورت گرفته در هفته کار و کارگر گفت: نام‌گذاری سال 98 به عنوان سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری بیانگر اهمیت توجه به زیرساخت‌های اقتصادی کشور و مسئولیت سنگینی است که در شرایط فعلی بر دوش جامعه کار و تلاش کشور نهاده شده است.
آبایی اظهار کرد: در راستای رونق تولید و تقویت اقتصاد نقش کارگران به عنوان محور اصلی ساختار تولید بسیار تعیین کننده و حیاتی است. هفته کارگر فرصت مغتنمی برای ایجاد فضای گفت‌و‌گوهای وحدت‌گرایانه در خصوص رفع مسائل و مشکلات جامعه کارگری و تبیین نقش و جایگاه رفیع کارگران در تقویت بنیان‌های اقتصادی بود.
وی ادامه داد: برنامه‌های هفته کارگر با دو رویکرد اساسی آشنایی جامعه با مشکلات کارگری و طرح مسائل کارگری با نگاه همگرایی و با هدف حل مسائل و مشکلات جامعه کار و تلاش کشور برگزار شد.
آبایی تصریح کرد: برگزاری 50 دوره مسابقه ورزشی و دیدار با نماینده ولی فقیه استان، بازدید 4 هزار دانش‌اموز از واحدهای تولیدی، دیدار با خانواده معظم شهدا، گلباران گلزار شهدا، برگزاری همایش بسیج کارگری از جمله برنامه‌های اجرایی در هفته کار و کارگر بود.
انتهای پیام

captcha