به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی استان، نفرات برگزیده دومین جشنواره «سفره ایرانی فرهنگ گردشگری» که به میزبانی اراک برگزار شد معرفی شدند. در مراسم اختتامیه که شامگاه 18 شهریورماه برگزار شد سرآشپزان برتر دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری به شرح زیر معرفی و تقدیر شدند.
سرآشپزانِ برتر استان قم: علی یساولی، احمد احمدی و عادل دارابی، سرآشپزان برتر استان اصفهان: فاطمه نصیری، حسن رجبی و مریم ابراهیمی، سرآشپزان برتر تهران: محمد نظیفی، مسعود صالحی و تقی احمدی خاص، سرآشپزان برتر البرز: فریده دارابی، نسرین نظارتی و مرضیه محسنی معین. سرآشپزان برتر استان مرکزی: وحید بهاری، سپیده زیرکی و سمیرا ابراهیمی.
یادآور میشود: این جشنواره از 16 تا 18 شهریورماه با حضور استانهای تهران، مرکزی، قم، البرز و اصفهان به میزبانی اراک در قالب 100 غرفه و با هدف توسعه فرهنگ غذایی ایران و تقویت روحیه نوع دوستی با فرهنگهای متفاوت و انسجام حول محور برکتهای خداوند برپا شد.