هیئت‌های مذهبی؛ ظرفیتی عظیم در توجه دادن به بداخلاقی‌های جامعه
کد خبر: 3708523
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۱
حجت الاسلام نکونام:

هیئت‌های مذهبی؛ ظرفیتی عظیم در توجه دادن به بداخلاقی‌های جامعه

گروه اجتماعی - نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکی از وظائف هیئت‌های مذهبی تقویت باورهای اخلاقی است، عنوان کرد: متأسفانه بداخلاقی‌های بسیاری در جامعه صورت می‌گیرد و هیئت‌های مذهبی ظرفیتی عظیم در توجه دادن به این بداخلاقی‌ها است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری، روز گذشته سوم اردیبهشت‌ماه در دیدار مسئولان شورای هیئت‌های مذهبی، کانون مداحان و هیئت رزمندگان اسلام، با تبریک ایام ماه شریف و عزیز شعبان، گفت: در این ماه از خداوند بخواهیم یک درک درست از این ایام به ما بدهد زیرا ظرفیت‌های این ماه خیلی زیاد است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام اضافه کرد: هدف اصلی تربیت و آدم سازی است و اگر غیرازاین باشد خسارت، شیطنت، نفس و عمر را بی حاصل تلف کردن است.
امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: از مهم ترین کارهای من و شما تقویت باور به خدا، باور به نماز و اثرگذاری نماز، باور به دعا و اثرگذاری دعا ، باور به ظلمت زدایی ، باور به استغفار و باور به ضرورت ارتباط جدی با خدا است که باید هم در ما و هم در کسانی که جمع می کنیم تقویت شوند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام عنوان کرد: امروز ما سر سفره انقلاب نشسته ایم و معتقد هستیم باور انقلابی داشتن به معنای باور توحیدی داشتن است و اگر کسی باور انقلابی را غیر از باور توحیدی بداند انقلاب، حقیقت امام و شهدا را نشناخته است.
نماینده ولی‌فقیه در استان ادامه داد: هیچ کدام از شهدای ما برای پول و مقام شهید نشدند و همه برای خدا رفتند لذا انقلاب یعنی باور توحیدی، ایمانی و اعتقادی و شما به چند نفر انسان ضعیف، ذلیل و زبون که در انقلاب خرابکاری می کنند و آبروی انقلاب را می برند نگاه نکنید حقیقت انقلاب پاک و نور است و توحیدی است و کسانی که به انقلاب آسیب می زنند در هر جایگاهی که باشند در دنیا و آخرت مجازات می شوند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام اضافه کرد: امام و شهدا یکپارچه نور بودند و امروز مقام معظم رهبری یکپارچه حکمت ایمانی، دینی و اعتقادی است و بنده معتقدم ایشان یکپارچه نور است ولی شناخته نشده است و سال ها مانده است تا این مرد بزرگ شناخته شده و نورانیت ایشان در اهداف و سیاست ها وبینش ها و آینده نگری آشکار شود.
امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: ما نباید به تعدادی انسان بازیگر به نام سیاسی که یکی به این حزب و دیگری به آن حزب و جناح و به جان انقلاب افتاده اند و خیانت می کنند نگاه کنیم بلکه باید حقیقت انقلاب که همان حقیقت توحیدی است را ترویج کنیم و این حقیقت را به خود و جامعه بباورانیم.
هیئت ها باید انسان باورمند، مومن و متعهد تربیت کنند
نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به اینکه هیئت ها باید انسان باورمند، مومن و متعهد تربیت کنند، افزود: ما اگر مربی و تربیت کننده خوب نباشیم کارمان بی حاصل است و عمرمان به هدر رفته است.
نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به اینکه یکی از وظائف هیئت‌های مذهبی تقویت باورهای اخلاقی است، عنوان کرد: متأسفانه بداخلاقی‌های بسیاری در جامعه صورت می‌گیرد و هیئت‌های مذهبی ظرفیتی عظیم در توجه دادن به این بداخلاقی‌ها از جمله بداخلاقی‌های فضای مجازی، مدیریتی، معاشرتی، تعامل اجتماعی، خانوادگی و محلی است که متأسفانه این بداخلاقی‌ها بسیار در بین ما رواج دارد و باید اصلاح شوند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام با بیان اینکه هیئت‌های مذهبی ظرفیت مهمی برای اصلاح این بداخلاقی‌ها در جامعه است، ادامه داد: جلسات مذهبی، جمع شدن به نام اهل بیت و قرآن و احادیث و روایات ظرفیت مهمی است تا باورهای اخلاقی مرتب تقویت شوند و اخلاق اسلامی، نبوی، اهل بیت عصمت و طهارت، اخلاق پاک، سالم و اخلاقی که بر اساس مهر، محبت، صفا و صمیمیت است حاکم شود.
امام جمعه شهرکرد هیئت‌های مذهبی را تلاشگر در عرصه های فکری، دینی و مذهبی خواند و افزود: ایجاد الفت و وحدت چه در درون هیئت ها و چه به صورت استانی بین هیئت ها یک ضرورت است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام ادامه داد: ما از هم متفرق هستیم و به جان هم افتاده ایم لذا خروجی درستی هم نداریم بنابراین باید هرچه می توانیم به همدیگر نزدیک شویم.
نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به اینکه تریبون دار های مجالس ترحیم و جشن های استان باید شناسنامه دار شوند، اظهار کرد: مجالس ترحیم و شادی و جمع های قابل توجه ظرفیت‌های مهمی هستند که معنا ندارد هر کسی تربیون دار شود و هرچه می خواهد بگوید بنابراین مداحان و تریبون دارها باید شناسایی و شناسنامه دار شده و به جامعه معرفی شوند و لازمه این امر این است که سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان متولی ورود داشته باشد و کارگاه های آموزشی برگزار کند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام بر تشکیل یک هسته مرکزی قدر، قوی و توانمند برای هیئت ها و مداحان استان تاکید کرد و ادامه داد: این هسته مرکزی می تواند شامل نماینده ای از سازمان تبلیغات اسلامی، کانون مداحان استان، هیئات مذهبی باشد و آسیب ها را شناسایی کرده و راهکار ارائه دهند و از ظرفیت مسئولین و مقامات هم می توانند استفاده کرده و انس و الفت و یگانگی را حاکم بکنند.
امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه ما در بحث مساجد مشکل داریم، تصریح کرد: شورای سیاست گذاری مساجد در استان و شهرستان ها شکل گرفته است اما باید تقویت شوند که هیئت‌های مذهبی می توانند بازوی خوبی برای این شوراها باشند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام ادامه داد: آیین نامه ای برای انتخاب هیئت امنای مساجد تدوین و تصویب شده است که ظرفیتی برای همگان ایجاد کرده وهیچ کسی را دفع نکرده است و فضایی برای همه از جمله کسانی که در ساخت مسجد و اداره آن سهیم بوده اند و کسانی که باید در کنار این ها بیایند ایجاد کرده است.
نماینده ولی‌فقیه در استان عنوان کرد: باید بدون ایجاد اختلافات کمیت هیئت‌های مذهبی را افزایش دهیم زیرا در هیئت
های مذهبی نام اهل بیت و قرآن است و قطعا خدمت است بنابراین اگر این باورها حاکم باشد هرچه تعداد هیئت‌های بیشتری شود خوب، موثر و لازم است.
توسلی، رئیس کانون مداحان استان، در این دیدار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: هیأت های مذهبی و کانون مداحان افسران جنگ نرم در مقابل هجمه های دشمنان هستند.
وی افزود: جامعه مداحان و هیئات مذهبی در راستای ترویج فرهنگ ناب محمدی و مقابله با هجمه نرم دشمنان لحظه‌ای کوتاه نخواهند کرد.
در ادامه این دیدار تعدادی از اعضای شورای هیئات مذهبی و کانون مداحان دیدگاه و دغدغه های خود را بیان کردند.

captcha