پیشنهاد 600 میلیاردی تامین اجتماعی برای حمایت از کالای ایرانی/ مشاغل مجازی تسهیلات دریافت می‌کنند
کد خبر: 3723212
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲
نوربخش:

پیشنهاد 600 میلیاردی تامین اجتماعی برای حمایت از کالای ایرانی/ مشاغل مجازی تسهیلات دریافت می‌کنند

‌گروه جامعه ــ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه ۶۰۰ میلیارد تومان اقدامات انجام بودجه برای حمایت از کالای ایرانی پیشنهاد شده و اقدامات مؤثری در حال انجام است از حمایت ویژه این سازمان برای مشاغل نوین و مجازی خبر داد.

پیشنهاد 600 میلیاردی تامین اجتماعی برای حمایت از کالای ایرانی/ مشاغل مجازی تسهیلات دریافت می‌کنند
به گزارش خبرنگار ایکنا؛‌ سید تقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در نشستی خبری که صبح امروز 27 خرداد‌ماه، با اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن تبریک عید سعید فطر گفت: در آستانه هفته تأمین اجتماعی که اواسط تیرماه آغاز می‌شود هستیم و بر همین اساس در این هفته ۴۴ پروژه بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی به مناسبت 44‌ سال تأسیس این سازمان افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در سال جدید و جزئیات این اقدامات افزود: اقداماتی در راستای حمایت از اشتغال داریم. در همین راستا در قالب طرح مشوق‌های اشتغال هم‌اکنون تمامی کارگاه‌های تولیدی می‌توانند به ازای هر دو نفر که جذب و بکارگیری می‌کنند از مزایای بیمه‌ای برای یک نفر از آنها استفاده کنند. به این معنا که اگر کارگاهی دو فرد زیر ۳۴ سال و دارای مدرک کارشناسی را جذب کند، برای یک نفر آنها از معافیت حق بیمه کارفرمایی برخوردار می‌شود.

اعطای تسهیلات تأمین اجتماعی به دارندگان مشاغل مجازی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به مشاغل فضای مجازی و کسب و کار خانگی گفت: در این موارد سازمان تسهیلاتی ایجاد کرده که افراد با معرفی صنوف مربوطه از مزایای بیمه‌ای استفاده کنند. در همین زمینه با خانه موسیقی، تئاتر، خانه سینما و مشاغل فضای مجازی تفاهم‌نامه‌هایی منعقد شده است. همچنین تفاهم‌نامه‌ای را با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در این رابطه امضا کردیم که بر این اساس آن تمامی قراردادهایی که مجری آنها شرکت‌های دانش بنیان باشند از محاسبه ضرایب حق پیمان معاف هستند.

نوربخش از مذاکراتی با وزیر ارتباطات برای کمک به استارت آپ‌های ثبت شده، خبر داد و گفت: مذاکراتی در حال انجام است که به دنبال آن هیئت مدیره آنها که سهام دارند از معافیت کامل حق بیمه برخوردار شوند. تسهیلاتی برای اصحاب رسانه در راستای تفاهم با معاونت مطبوعاتی نیز درنظر گرفته شده و تا کنون ۱۲هزار نفر تحت پوشش رفته‌اند.

وی در مورد بیمه رانندگان هم گفت: علیرغم عدم تأمین منابع هدفمند برای پوشش بیمه رانندگان، همچنان بیمه‌پردازی آنها ادامه دارد؛ مذاکراتی با سازمان برنامه داریم تا این روند با تأمین منابع ادامه یابد و تعداد آنها افزایش پیدا کند. مهلت بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش حساب هم شروع شده و تا ۱۰ تیرماه، ادامه دارد و کارفرمایان علاوه بر بخشودگی جرائم از امکان تقسیط بدهی نیز بهره‌مند خواهند شد.

‌‌مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوالی مبنی بر روند واگذاری شرکت‌های شستا بیان کرد: خروج دولت از بنگاه داری، سیاست دولت است و بسیاری از مشکلات موجود را مرتفع خواهد کرد. اکنون ۵۴ شرکت از ۱۳۰ بنگاه را به مزایده گذاشتیم و تعدادی در حال واگذاری است و منابع ناشی از آن در بخش‌های‌داری و در محل‌هایی که ارزش افزوده دارد وارد خواهد شد، البته از سهام‌داری به طور کامل خارج نمی‌شویم و در حد ۴۰ درصد سهام دار خواهیم بود و تلاش می‌کنیم به طور کامل و طی دو سال از بنگاه‌داری خارج شویم.

۷۰ میلیون نسخه الکترونیک
وی در مورد صدور غیرحضوری دفترچه‌های بیمه درمان هم اظهار کرد: عدم نیاز به مراجعه حضوری برای صدور و تمدید دفترچه هم اکنون در بسیاری شعب آغاز شده و تا هفته تامین اجتماعی شرایطی را ایجاد خواهیم کرد که دفترچه‌ها به درب منازل ارسال و نیازی به مراجعه به شعب نباشد. البته برای طرح حذف دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی نیز به صورت سراسری در مراکز ملکی سازمان انجام شد و تا کنون ۷۰ میلیون نسخه الکترونیک ایجاد و ۱۵ میلیارد تومان بابت چاپ دفترچه‌ها صرفه‌جویی شد. حذف دفترچه در مراکز طرف قرارداد نیز در سه استان پایلوت شده و به‌زودی ۵ استان دیگر به این طرح ملحق می‌شوند و امیدواریم تا آخر سال کل مراکز تحت پوشش بروند.

نوربخش با اشاره به اقدامات انجام شده برای حمایت از کالای ایرانی هم گفت: برای این امر ۶۰۰ میلیارد تومان در بودجه پیشنهاد شده و اقدامات موثری در حال انجام است.
 
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: در برنامه ششم توسعه مقررشده تا پایان سال دوم برنامه آیین نامه مربوط تهیه شود. معاونت بیمه‌ای مشغول بررسی فنی است تا آیین نامه تهیه و در بودجه ۹۸ وارد شود.

وی درباره بیمه کولبران هم گفت: مشاغل برای بیمه شدن یا باید دارای کارگاه بوده یا کد مشخص داشته باشند؛ کولبرها جزو صنوف مشخصی نیستند. اکنون ۵۰ هزار باربر تحت پوشش اند که سهم کارفرمایی شان را دولت می‌دهد اما کولبرها اگر صنوف مشخصی داشته و دارای هویت صنفی باشند می‌توانند از امکان بیمه استفاده کنند.

میزان بدهی شهرداری‌ها به تامین‌ اجتماعی
نوربخش میزان مطالبه این سازمان از شهرداری‌ها را نیز اعلام و عنوان کرد: ۱۰۰۰ میلیارد تومان از کل شهرداری‌های سراسر کشور طلبکاریم که بخشی مربوط به تهران است. بخشی از این بدهی محقق شده اما هنوز بخشی از آن تسویه نشده است. کمک کردیم این بدهی را با عوارض و زمین هم تهاتر کنیم که تا کنون انجام نشده است.

وی پاسخ به سوال خبرنگار ایکنا مبنی بر نقطعه عطف هولدینگ هگتا به‌عنوان یک هلدینگ گردشگری برگرفته‌ از الگوی اسلامی‌-ایرانی هم گفت: هگتا، هولدینگ گردشگری برگرفته از فرهنگ غنی اسلامی ایرانی است که قطار رجا، هتل‌های هما، آبادگران و چند شرکت دیگر در آن تجمیع شده‌اند. تا قبل از راه‌اندازی این هلدینگ هتل‌های هما ضررده بود و اکنون به سوددهی رسیده است. همچنین هتل همای مشهد که ۱۴ سال مخروبه بود بازسازی شد و قطار رجا در حمل و نقل ریلی مشغول جابجایی مسافر است. خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شده و امید است با مذاکراتی که برای جذب سرمایه داریم نسبت به بازسازی سایر مجموعه‌ها اقدام کنیم.

مذاکره برای حل مشکل بیمه هنرمندان و دریافت ضریب حق پیمان
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه مشغول مذاکره برای حل مشکل بیمه هنرمندان و دریافت ضریب حق پیمان هستیم گفت: همانطور که ضرایب حق بیمه پیمان را برای مشاغل دانش بنیان حذف کردیم در حال مذاکره‌ایم تا برای بیمه هنرمندان نیز این امر محقق شود.

نوربخش در ادامه با اشاره به ارائه متمرکز هفت خدمت کوتاه مدت در سازمان چون پرداخت لیست اینترنتی حق بیمه گفت: امیدواریم صدور غیرحضوری دفترچه بیمه نیز تا هفته تامین اجتماعی در تیرماه انجام شود. همچنین اقدام به ایجاد میز خدمت در شعب کردیم تا دیگر نیازی به رفتن به طبقات مختلف و طی بوروکراسی‌ها و نوبت دهی نباشد، البته به ندرت ممکن است به لحاظ فیزیک محل امکان تشکیل میز در طبقه اول نباشد و از اول تیر بسیاری نیاز مردم برای انجام امور با دادن کدهای رهگیری مرتفع شود.

انتهای پیام

captcha