لیست ارز دولتی‌بگیران اسرار نظامی نیست/ دستور صریح حضرت علی(ع)
کد خبر: 3726729
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
نامه‌های حضرت علی(ع) در صندوق پستی مسئولان؛

لیست ارز دولتی‌بگیران اسرار نظامی نیست/ دستور صریح حضرت علی(ع)

گروه جامعه ــ حضرت علی(ع) آگاه بودن مردم از همه چیز مملکت به غیر از اسرار نظامی را حق مردم می‌داند که باید پرداخت شود. این آگاه کردن دستور مستقیم حضرت است البته برای آنهایی که باور دارند چون مسلمانند پس حتماً مورد خطاب حضرت هستند.

لیست ارز دولتی‌بگیران اسرار نظامی نیست/ دستور صریح حضرت علی(ع) گفتن است

به گزارش ایکنا؛ عده‌ای می‌گویند لیست ارز بگیران دولتی را اعلام کنیم، عده‌ای می‌گویند اعلام نکنیم. عده‌ای می‌گویند اگر رئیس جمهور خیلی از حرف‌ها را به مردم بگوید (منظور مسائل پشت پرده است) مردم از وی حمایت خواهند کرد اما رئیس‌جمهور ملاحظه برخی مسائل را می‌کند. به طور خلاصه فعلاً در مملکت بحث بر سر گفتن و نگفتن است.

آنهایی که باور دارند علی(ع) مرده است، هیچ؛ اما آنهایی که باور دارند امامان شیعه زنده به حقیقت اسلام هستند و دستوراتشان راهگشای هر زمان و زمانه‌ای، یادآوری می‌کنیم که اما حضرت علی(ع) در دستوری صریح طی نامه‌ای به کارگزاران خود می‌گوید:

«از بنده خدا على، اميرالمؤمنين به نگهبانان مرزها. اما بعد. شايسته است كه والى اگر مالى به دستش افتاد يا به نعمتى مخصوص گرديد، نسبت به افراد رعيتش دگرگون نشود. بلكه نعمتى كه خدا به او ارزانى مى‌دارد، سبب فزونى نزديكى او به بندگان و توجه و مهربانيش به برادرانش گردد.
بدانيد، حقى كه شما بر عهده من داريد، اين است كه چيزى را از شما مخفى ندارم، جز اسرار جنگ را و كارى را بى‌مشورت شما نكنم، جز اجراى حكم خدا را. و حقى را كه از آن شماست از موعد خود به تأخير نيفكنم و تا به انجامش نرسانم از پاى ننشينم و حق شما را به تساوى دهم. چون چنين كردم، بر خداست كه نعمت خود بر شما عنايت كند.
و بر شماست كه از من فرمان ببريد و اگر شما را فراخواندم درنگ روا نداريد و در انجام دادن كارى، كه صلاح شما را در آن مى‌دانم، قصور مورزيد و در راه حق خود را به سختي‌ها افكنيد.
اگر در آنچه مى‌گويم خلاف روا داريد، هيچكس در نزد من، خوارتر و بى ارج تر از آنكه سر بر تافته و به راه كج رفته است، نخواهدبود. من او را سخت عقوبت خواهم‌كرد و او را از عقوبت من رهايى نيست. پس اين فرمان را از هر كه بر شما امير است بپذيريد و در آنچه خداوند كارهايتان را بدان به صلاح مى آورد، از ايشان فرمان بريد. والسلام».

نامه 50 نهج البلاغه

انتهای پیام

captcha