به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از اداره کل دامپزشکی استان کرمان ، مینا قاضیزاده، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان دیروز دوشنبه، 29 مرداد از اجرای طرح تشدید نظارت بر سلامت دامهای قربانی در عید سعید قربان خبر داد و گفت: مردم باید دامهای نذری خود را حتیالامکان از میادین عرضه دام زنده تحت پوشش دامپزشکی خریداری کنند.
وی افزود: بهمنظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت دامهای قربانی با برنامهریزی دقیق و هماهنگی با دستگاههای مختلف، تعداد 26 اکیپ ثابت و 35 اکیپ سیار در سطح استان مستقر هستند.
قاضیزاده با اشاره به اینکه 28 دامپزشک، 48 بازرس بهداشتی گوشت و 12 ناظر شرعی بر دامهای قربانی نظارت میکنند، بیان کرد: در روز عید سعید قربان تمام کشتارگاههای دام استان از ساعت 7 صبح تا 13 باز و تمام خدمات بهصورت رایگان به شهروندان ارائه میشود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان تأکیدکرد: بهمنظور پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، مصرف کنندگان باید گوشت دام تازه کشتار شده و آلایش آن را حداقل بهمدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
انتهای پیام