تنها راه اشتغال دانش‌آموختگان سرمایه‌گذاری است
کد خبر: 3741847
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۵
کلانتری:

تنها راه اشتغال دانش‌آموختگان سرمایه‌گذاری است

گروه اجتماعی – رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اظهار کرد: اگر سرمایه‌گذاری انجام نگیرد دلالی و تورم رونق می‌گیرد بنابراین باید در هر شرایطی از سرمایه‌گذاران استقبال و شرایط را برای حضور آنان فراهم کرد.

به گزارش ایکنا از ایلام به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، عیسی کلانتری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور امروز، 5 شهریورماه در نشست شورای اداری استان ایلام اظهار کرد: در هفته دولت باید عملکرد دولت را برای امیدآفرینی بیشتر تشریح کرد.
وی با بیان اینکه در آستانه‌ی 40 سالگی انقلاب باید تصمیمات اشتباه آسیب‌شناسی شوند، تصریح کرد: تجربه‌ای که از خدمت در دولت‌های مختلف از سال 1360 دارم این است که هرچند امروز در شرایط سختی قرار داریم اما ظرفیت حل مشکلات نیز وجود دارد که این مهم مستلزم تشخیص درست اولویت‌ها است چون امروز با محدودیت‌های ریالی، پولی و ارزی مواجه هستیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به وجود نیروی انسانی متخصص گفت: راه به کار گیری این نیروها سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف است چون در غیر این صورت و با وجود بوروکراسی‌های ادارای،  نیروی متخصص نمی‌‌تواند آن گونه که باید نقش‌آفرینی کند.
کلانتری تصریح کرد: باید بتوانیم ارزش افزوده بیشتری را در کشور خلق کنیم اما با اهداف چشم‌انداز برنامه ششم فاصله داریم تا بتوانیم به اقتصاد اول منطقه برسیم.
وی با بیان اینکه بیشترین نرخ بیکاری مربوط به افراد تحصیل کرده است و راهی جز سرمایه‌گذاری برای اشتغال آنان وجود ندارد، عنوان کرد: اگر سرمایه‌گذاری انجام نگیرد دلالی و تورم رونق می‌گیرد بنابراین باید در هر شرایطی از سرمایه‌گذاران استقبال و شرایط را برای حضور آنان فراهم کرد.
کلانتری ادامه داد: پیش‌بینی نکردن مشکلات زیست‌محیطی برای طرح‌های عمرانی نتیجه‌ای جز گرفتاری برای مردم ندارد، تصریح کرد: به عنوان مثال ذوب آهن اصفهان بجای اینکه در شرق باشد باید در غرب اصفهان می‌بود و نیروگاه شهید رجایی به دلیل مکان‌یابی نامناسب 20 درصد به آلودگی هوای تهران اضافه کرده است.
وی دلیل این مشکلات را فقدان آماییش سرزمین در کشور دانست و گفت: متاسفانه به دلیل این نقص نمی‌دانیم چه صنعتی در کجا مناسب است و نسبت به سواحل شمالی و جنوبی کم‌ توجه بوده‌ایم.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مسائل زیست محیطی به هیچ وجه نمی‌تواند بازدارنده‌ی توسعه باشد و توسعه هم نباید به محیط زیست ضربه بزند، ادامه داد: در گذشته مدیران کل حفاظت محیط زیست استان‌ها اختیارات کافی نداشتند و برای 99 درصد کارها باید از تهران مجوز می‌گرفتند که خوشبختانه این مشکل حل شده است.
کلانتری با تاکید بر اینکه در بهره‌گیری از محیط زیست باید حقوق نسل‌های آینده محترم شمرده شود، گفت: استفاده بد از تکنولوژی بیشترین ضربه را محیط زیست می‌زند.
وی با اشاره به وظایف سازمان حفاظت محیط زیست، تصریح کرد: یکسری وظایف اجرایی و دسته‌ی دیگر سیاستگذاری، نظارتی و پایشی است و دولت تدبیر و امید به موضوع پسماندها، گرد و غبار و احیای تالاب‌ها توجه جدی دارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه دولت بیش از 1 میلیارد دلار برای بهبود وضعیت پسماندها بودجه گذاشت اما مجلس با این اعتبار موافقت نکرد، تصریح کرد: امروز شهرهای شمالی از این موضوع رنج می‌برند و دارند نابود می‌شوند.
معاون رئیس جمهور گفت: دولت برای حل موضوع گرد و غبار 200 میلیون دلار را اختصاص داد اما مجلس تنها با 100 میلیون دلار آن موافقت کرد و همه‌ی این مبلغ را هم برای خوزستان گذاشت، در حالی که امروز سیستان و بلوچستان هم دارد نابود می‌شود. جازموریان و استان فارس هم وضعیت خوبی ندارند.
کلانتری با اشاره به مسائل اقتصادی کشور هم گفت: مسائل اقتصادی ما ریشه سیاسی دارد و برای مشکلات سیاسی نمی‌توان نسخه‌ی اقتصادی پیچید و نباید در شرایط تحریم اجازه دهیم وحدت ملی خدشه‌دار شود.
وی با تاکید بر اینکه دولت تدبیر وامید هیچ اصراری بر تکرار مصوبه‌های اشتباه هم ندارد، تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی هر کس به اندازه‌ی اختیاراتش مسئول است.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: خوشبختانه فعالیت دولتمردان در دولت تدبیر و امید شفاف است و حقوق همه مدیران دولت مشخص است.
انتهای پیام
captcha