به گزارش ایكنا از فارس، سیامك شمس، مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 11 شهریورماه گفت: هر ساله با نزدیک شدن به عید قربان و عید غدیر و با هدف حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از راه دام آلوده و همچنین مواد غذایی آلوده، کارشناسان ستادی و محیطی گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز اقدام به برنامهریزی و تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه محلهای عرضه دام، قنادیها، شیرینیفروشیها و رستورانها میکنند.
وی افزود: امسال نیز کارشناسان بهداشت محیط در قالب تیمهای بازرسی، در ایام تعطیل و غیر تعطیل، کار نظارت بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی حساس به ویژه قنادیها، شیرینیفروشیها و رستورانها و محلهای عرضه دام را با استفاده از تجهیزات پرتابل روز دنیا انجام دادند.
شمس از انجام سه هزار و ۴۶۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ابلاغ ۳۸۷ شکایت ثبت شده در سامانه ۱۹۰ به بازرسیان بهداشت محیط و انجام پیگیریهای لازم خبر داد و اضافه کرد: همچنین کارشناسان سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز با انجام ۷۱۰ نمونه برداری میکروبی و شیمیایی و قریب به ۱۴هزار مورد کلرسنجی از مناطق مختلف شهری و روستایی از عید قربان تا عید غدیر امسال، برای تامین سلامت و بهداشت مردم استان کوشیدهاند.
وی بیان كرد: تشدید کلرسنجیها، نمونهبرداری میکروبی آب و نمونهبرداری از مواد غذایی به صورت ویژه، از دیگر اقدامات گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه در این ایام بود.
این كارشناس سلامت محیط دانشگاه علوم پزشكی شیراز گفت: در راستای ارتقای تعامل برون بخشی، از جایگاههای عرضه دام نیز همراه با نمایندگان فرمانداریها، سازمان دامپزشکی و اداره صنعت، معدن و تجارت، بازرسیهای مشترک صورت پذیرفت.
آموزش عمومی و تهیه و توزیع پمفلتهای آموزشی مرتبط با هشدارهای بهداشتی در خصوص بیماریهای مشترک انسان و دام از دیگر فعالیتهایی بود که مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه به آن اشاره کرد.
انتهای پیام