تقدیر از مادر شهید بیاتی و محمدی معین در فرهنگسرای گلستان
کد خبر: 3746847
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱

تقدیر از مادر شهید بیاتی و محمدی معین در فرهنگسرای گلستان

گروه جهاد و حماسه ــ در برنامه «در کوی نیکنامان فرهنگسرای گلستان» از خانواده مکرم شهیدان رضا بیاتی و مجید محمدی معین تجلیل شد.

به گزارش ایکنا، ویژه برنامه «در کوی نیکنامان» صبح پنج‌شنبه بیست‌و‌دوم شهریورماه در فرهنگسرای گلستان با هدف زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهیدان و تجلیل از مقام شامخ خانواده‌های شهدای منطقه ۸ برگزار شد. این برنامه با قرائت زیارت پر فیض عاشورا توسط حاج حسن مستخدمین شروع شد و بعد از ذکر توسل به اهل‌بیت (ع)، خطیب ارجمند حجت‌الاسلام وحیدی ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان حسین بن علی(ع) و خیر مقدم حضور خانواده شهدا سخنان ارزشمندی بیان کرد.

حجت‌الاسلام وحیدی با بیان این‌که آیات قرآن در ۱۱۴ سوره و بیش از ۶۰۰۰ آیه برای مردم تبیین شده است و امام حسین (ع) در چند ساعت قرآن را به مردم نشان داد، گفت: شما می‌بینید چقدر اثر گذار بوده و هیچ اتفاقی در تاریخ بشریت به اندازه عاشورا گسترده نبوده که تمام ملل آن را می‌شناسند و با آن ارتباط برقرار می‌کنند.

حجت الاسلام وحیدی خاطره‌ای از عالمی بیان کرد: در بعضی از مناطق در هندوستان دو شب (احتمالا تاسوعا و عاشورا است) زغال گداخته و سرخ را بر روی زمین پهن می‌کنند، با درست و غلط بودن آن کاری ندارم و اعم از مسلمان، هندو‌ها، بت پرست‌ها و ... پای پیاده روی آن راه می‌روند و به پا‌های هیچ یک از آنان آسیبی نمی‌رسد. بیشتر شعرای مسیحی در وصف امام حسین(ع) اشعار سروده‌اند. در روز عاشورا در نیویورک یکی از خیابان‌ها بسته می‌شود و آن خیابان به (hosein day) روز حسین معروف است. هندوستان تنها کشور غیر مسلمانی است که روز عاشورا در آن جا تعطیل رسمی است.

حجت الاسلام وحیدی افزود: چرا عاشورا این قدر فراگیر شده و مردم با عشق و علاقه برای آن هزینه می‌کنند؟ سر بزرگ عاشورا در این است که امام حسین (ع) فقط حرف نزد و به دین عمل کرد. حرف بلای جامعه‌ ما و جامعه‌ بشریت شده است. جامعه امروز نیاز به حرف ندارد، بلکه به عمل نیاز دارد. جامعه ما نیاز ندارد که من در باره‌ مهر و مهربانی حرف بزنم، جامعه از من مهر و مهربانی می‌خواهد. دانشجویان و مردم از روحانیون فقط حرف شنیده‌اند، این حرف زدن به هیچ دردی نمی‌خورد. مادر‌ها و پدر‌ها و معلم‎ها همیشه با بچه‌هایشان حرف می‌زنند و همین حرف زدن‌ها بچه‌ها را از دین زده کرده است.

وی اضافه کرد: امام حسین (ع) دو تا بیشتر خطبه نداشته، ولی تمام دین را عمل کرده است. برای همین است که همه دوستش دارند. اگر بچه‌های خوب می‌خواهید، خودتان به دین عمل کنید، یعنی این که کینه‌ای نباشیم، مهربان، باگذشت، سخاوتمند و راستگو باشیم، بچه خودش خوب بار می‌آید. اگر از بچه شما بپرسند، بهترین زن در نظر تو چه کسی است؟ اگر جواب داد: مادرم – معلمم و بپرسند، بهترین مرد در نظر تو کیست؟ اگر جواب داد: پدرم، روحانی مسجد یا کاسب محل این بچه بهترین بچه‎ای است که تربیت شده است. لازم نیست کتاب بخوانید، در عربستان این همه قرآن می‌خوانند و حافظ قرآن هستند.

حجت‌الاسلام وحیدی در ادامه اظهار کرد: بگردید آدم خوب پیدا کنید که عملش و نگاهش، دین را به ما یاد بدهد. آدم واقعی پیدا کنید و با او مأنوس شوید. به دنبالش باشید خدا روزیتان می‌کند. آدم مومنی که یک لحظه نگاه کردنش به اندازه هزاران رکعت نماز ارزش دارد. مشهد که مشرف می‌شوید، از خدا بخواهید که یکی از اولیاء خدا راببینید که او مورد توجه امام رضا(ع) باشد و او باب رسیدن ما به حضرت شود. دیدن ولی خدا را در رأس کارتان قرار دهید. معنویت را خدا به همه می‌دهد، شاید بچه‌دار شدن به صلاحت نباشد، ولی معنویت به صلاح همه است زهیر شخصی عثمانی مذهب بود که از سفر حج برگشته بود و حج هیچ تغییری در او بوجود نیاورده بود، تا این که امام حسین(ع) را دید. حسین(ع) موعظه و نصیحت نکرد. اگر حر توبه نمی‌کرد، یکی از جنایت کاران بزرگ عالم بود که در زیارت عاشورا باید می‌گفتیم: «لعنه الله حرا». امام عملش آن قدر خوب بود که حر، حر شد. تمام اولیاء خدا، مراجع، علما و همه اینانی که روی کره زمین هستند، یک انگشت حر نمی‌شوند، در حالی که یک ساعت قبل از آن، از جنایتکاران عالم بوده است.

در ادامه این مراسم مادر شهید رضا بیاتی  با ذکر خاطراتی از فرزند شهیدش گفت: پسرم از همه لحاظ عالی بود هم در خانه، هم در محل و هم در فامیل از لحاظ اخلاقی زبانزد بود، بسیار صبور و مهربان و خونگرم، خانواده دوست بود.

مادر شهید با بیان این‌که پسرم عاشق جبهه بود تصریح کرد: چون ۱۷سال بیشتر نداشت اجازه نمی‌دادیم به جبهه برود روزی به مشهد رفت تا از آنجا راهی شود، اما در مشهد هم سپاه به خاطر سن کمش اجازه نداده بود دوباره به تهران برگشت خیلی سعی کرد که برود، اما نشد تا اینکه در آخر به کمک خواهرش یکسال به سنش در شناسنامه اضافه کرد بعد در پادگان لویزان فوراً دفترچه گرفت و رفت. در کردستان حاج عمران بود که اوایل مرتب نامه می‌نوشت و تلگراف میزد. ۲ بار مجروح شد ۴۰ روز تهران بود با ترکش‌های بسیار در بدنش وقتی به دکترش گفتم اجازه ندهید برود، دکتر گفت: انتظار دارید رستم نرود و منِ پیرمرد بروم! خلاصه باز راهی شد و مدتی بی‌خبر بودیم که پدرش برای گرفتن خبر به کردستان رفت و بعد از ۴۷ساعت با بی‌سیم پیدایش کردند. چند وقت بعد هم ترکش به قلبش اصابت کرد و شهید شد.

مادر شهید بیاتی در پایان در مورد انتظارش از مسئولان گفت: انتظار خاصی ندارم کسی به ما نگاه نمی‌کند که بخواهیم انتظاری داشته باشیم. در این ۳۴سال که پسرم شهید شده تنها یکبار از طرف ارتش به خانه ما سر زدند.

در پایان از خانواداه گرانقدر این دو شهید تجلیل شد. در این مجموعه برنامه‌ها که روزهای پنج شنبه ساعت ۷/۳۰ برگزار می شود تا کنون از ۲۴۴خانواده گرانقدر شهید تجلیل به عمل آمده است.

انتهای پیام

captcha