کنفرانس اسلامی غنا و جایزه‌ای که به اسقف رسید
کد خبر: 3755624
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷

کنفرانس اسلامی غنا و جایزه‌ای که به اسقف رسید

گروه بین‌الملل ـ فرقه احمدیه غنا اخیراً با برگزاری کنفرانس بین‌المللی «صلح و عدالت جهانی بنا بر آموزه‌های اسلامی»، این مبحث را از روایای مختلف مورد توجه قرار داد و در پایان به اسقف نیجریه جایزه صلح اهدا کرد.

 به گزارش ایکنا؛ فرقه احمدیه غنا 18 مهرماه اقدام به برگزاری کنفرانس بین‌المللی صلح و عدالت جهانی بنا بر آموزه‌های اسلامی در آکرا پایتخت غنا کرد. پیام میرزا مسرور احمد، رهبر این فرقه  در جهان  توسط مولوی «محمد نور ابن صالح»،  رهبر احمدیه در غنا در این کنفرانس قرائت شد . در پیام رهبر پیروان احمدیه در جهان آمده است: اینک که جهان در بحران بزرگی مبنی بر نادیده گرفتن صلح به سر می‌برد ما مسلمانان شاهد رشد علمی و تکنولوژی‌های نوینی هم هستیم که نباید از آن غافل ماند.

آن چه امروزه در حال اتفاق افتادن در جهان است تنش‌هایی است که گروه‌های گوناگون را در اقصی نقاط جهان به جان هم انداخته و صلح جهانی را با بحران بزرگی روبرو کرده است.چنین تنش‌هایی در مناطقی که از قبل آمادگی و زمینه‌های درگیری‌های درونی را داشته‌اند بیشتر نمایان است. نرخ بالای خشونت در برابر تمدن و فرهنگ جهانی مشکل زا شده و البته این خود نمی‌تواند از عامل رشد تکنولوژی‌های جدید به دور باشد.

توصیه به رهبران جهان
بنا به گزارش رایزنی فرهنگی ایران در غنا؛ رهبر فرقه احمدیه جهان در این پیام  از رهبران جهان خواست با چشم‌اندازی نوین به صلح و عدالت که با خود احترام و رعایت حقوق دیگران را در بردارد،  مدیریت‌ها را بر عهده گیرند و تأکید کرد: ما از رهبران جهان می‌خواهیم که به جای اهداف کوچک فعلی به آینده بشریت بنگرند و به دور از اهداف و امیال فردی،کشوری و یا منطقه‌ای به سرنوشت انسان‌ها نگاهی تأمل برانگیز داشته باشند.

در ادامه کنفرانس، افتخار احمد ایاز ، نماینده فرقه احمدیه از انگلستان از رهبران جهان خواست ضمن مبارزه با فساد، قانون را در کشورهایشان اجرا و ضمانت کنند و به مردم خود نشان دهند که برای سرنوشتشان احساس وظیفه و مسئولیت دارند.

کاهش فقر با صلح و عدالت
وی تأکید کرد:  بر رهبران جهان است تا به ادیان و مذاهب امکان فعالیت و داشتن جایگاه حقوقی خود را بدهند چرا که دین همواره می‌تواند صلح و وحدت و نیز جامعه برادری را به همراه داشته باشد. دولت‌هایی که صلح و عدالت را در سیاست خود داشته باشند با کاهش قابل ملاحظه فقر اقتصادی روبرو خواهند شد.

ایاز همچنین با اشاره به اهمیت تقویت جامعه زنان از طریق آموزش و پرهیز از هرگونه اقدامی که منجر به حاشیه رانده شدن زنان در جهان شود، نقش زنان را در کمک به صلح و عدالت جهانی یادآور شد.

در پایان برنامه این کنفرانس، جایزه صلح به اسقف کلیسای ابوجا در نیجریه به علت نقش  مثبت وی در برابر تنش‌های مذهبی و قومی در  غنا فوق داده شد.

گفتنی است، فرقه احمدیه توسط میرزا غلام احمد  قادیانی در سال 1889 در هند تاسیس شد. پس از وی جانشینانش به عنوان خلیفه فرقه منصوب شدند. میرزا مسرور احمد پنجمین جانشین و خلیفه فعلی احمدیه در جهان است.در حال حاضر این فرقه دارای 212 نمایندگی در سراسر جهان است . شعار اصلی فرقه صلح و عدالت جهانی است.

در غنا، فرقه احمدیه در سال 1921 تأسیس شد. این فرقه تاکنون مهمترین سرمایه‌گذاری خود در این کشور را در بخش‌های آموزشی، درمان و برقراری صلح هزینه کرده است. مولوی نور محمد بن صالح امیر و نماینده خلیفه جهانی احمدیه در غنا است.وی جانشین امیر قبلی مولوی عبدالوهاب آدم، امیر سابق احمدیه در این کشور است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
captcha