کمبود وقف قرآنی در چهارمحال و بختیاری
کد خبر: 3763100
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵

کمبود وقف قرآنی در چهارمحال و بختیاری

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به طولانی بودن فرآیند ایجاد زیرساخت‌های آموزشی، بر استفاده از امکانات موجود در بقاع متبرکه تأکید شده است و نهضت فعالیت‌های قرآنی با محوریت حفظ قرآن کریم در امامزادگان و بقاع متبرکه استان آغاز شده است.

لزوم اجرای نهضت فعالیت‌های قرآنی در امامزادگان و بقاع متبرکه/کمبود شدید وقف قرآنی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن امیری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، روز گذشته 20 آبان ماه در بازدید از دفتر خبرگزاری ایکنا شعبه چهارمحال و بختیاری، با تشکر از تلاش‌های مجموعه خبرگزاری ایکنا در پوشش خبری برنامه‌ها و مسابقات قرآنی این سازمان، گفت: متأسفانه تعداد موقوفات قرآنی استان با توجه به ظرفیت‌های استان بسیار ناچیز است.
وی با اشاره به فعالیت تنها 9 دارالقرآن وقفی در استان، افزود: هیچ درآمدی در حوزه ترویج فعالیت‌های قرآنی در استان نداریم که نیازمند نگاه ویژه واقفین و مردم است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تصریح کرد: امامزادگان و بقاع متبرکه استان ظرفیت‌های زیادی در برگزاری جلسات آموزش قرآن دارند که باید با ایجاد زیرساخت‌ها زمینه گسترش فعالیت‌های قرآنی در این اماکن متبرکه را فراهم کرد.
حجت‌الاسلام امیری ادامه داد: با توجه به طولانی بودن فرآیند ایجاد زیرساخت‌های آموزشی، بر استفاده از امکانات موجود در بقاع متبرکه تأکید شده است و نهضت فعالیت‌های قرآنی با محوریت حفظ قرآن کریم در امامزادگان و بقاع متبرکه استان آغاز شده است.
وی نقش رسانه‌ها در ترویج فرهنگ وقف را اساسی دانست و عنوان کرد: مردم و مسئولین باید در کنار اجرای پروژه‌های فرهنگی، یک پیوست وقفی نیز به آن‌ها اضافه کنند تا این فعالیت‌های فرهنگی تداوم و تأثیر داشته باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان وقف را از لوازم رفع مشکلات رایج مردم در ادوار مختلف تاریخ خواند و اضافه کرد: اکنون نیز اگر خیرین در حوزه‌های موردنیاز جامعه وقف کنند می‌توانند بسیاری از مشکلات اساسی و شاخص جامعه را رفع نمود.
انتهای پیام

captcha