استمرار مراحل جشنواره قرآن و عترت به ترویج فرهنگ قرآنی کمک می‌کند
کد خبر: 3764647
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴

استمرار مراحل جشنواره قرآن و عترت به ترویج فرهنگ قرآنی کمک می‌کند

گروه فعالیت‌های قرآنی - عضو شورای مشورتی قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور با اشاره به اینکه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در چند مرحله برگزار می‌شود، گفت: استمرار مراحل چهارگانه جشنواره قرآن دانشجویی به ترویج فرهنگ قرآنی در دانشگاه‌ها کمک بسزایی می‌کند.

استمرار مراحل جشنواره قرآن و عترت به ترویج فرهنگ قرآنی کمک می کند
سلیمان عباسی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، بیان کرد: مهم ترین هدف از برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور ترویج فرهنگ قرآن و عترت بین دانشجویان و دانشگاهیان است.
وی ادامه داد: با حضور اعضای شورای قرآن و عترت، هر سال در جهت آسیب شناسی هر دوره جلساتی تشکیل شده، نظرات دانشجویان استخراج و مورد بررسی قرار می گیرد که این امر به روند برگزاری هر چه بهتر مسابقات کمک شایانی می کند.
عضو شورای مشورتی قرآن و عترت دانشگاه های کشور اظهار کرد: جشنواره قرآنی دانشجویان بزرگترین رویداد قرآنی محسوب می شود چرا که از ابتدای ثبت نام تا برگزاری جشنواره، تقریبا در یک دوره 13 ماهه، برنامه ریزی و اجرای مسابقات طی مراحل چهارگانه همراه با برپایی مراسم اختتامیه صورت می گیرد.
وی ادامه داد: اثرات برگزاری مسابقات قرآن را می توان با حضور دانشجویان در عرصه های بین المللی مشاهده کرد. از طرفی هر سال با استقبال هر چه بیشتر دانشجویان مواجه هستیم که در سال جاری نیز 10 درصد دانشجویان به تعداد بیش از 300 هزار دانشجو در این جشنواره شرکت کردند و این رشد حضور نیز امری قابل توجه است.
عباسی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیشتر شرکت کنندگان در بخش معارفی قرآن کریم هستند که تقریبا 80 درصد شرکت کنندگان را تشکیل می دهند؛ لذا منابع برای جشنواره همه ساله بازنگری و به روز رسانی و بر اساس نیاز دانشجویان ارائه می شود.
عضو شورای مشورتی قرآن و عترت دانشگاه های کشور گفت: در راستای انطباق زمینه علمی و دانشگاهی با جشنواره قرآن و عترت نیز در بخش های پژوهشی، فناوری و هنری نیز برنامه ریزی صورت گرفته که زیر نظر اساتید زبده داوری آثار انجام می شود که این بخش از جشنواره با بخش رشته های دانشگاهی مرتبط است.
وی عنوان کرد: آثار رسیده بسیار ارزشمند است و نسبت به 20 دوره قبل بسیار متفاوت است؛ ضمن اینکه خبرگزاری ایکنا نیز اطلاع رسانی خوبی در خصوص معرفی این آثار داشته است.
عباسی ادامه داد: در بخش فناوری قرآن و عترت با محتوای قرآنی، آثار تهیه شده در فضای مجازی شامل اپلیکیشن، وبلاگ و کانال های مجازی رشد کمی و کیفی قابل توجهی داشته که البته در این بخش به صورت کلی مبحث قرآن مورد توجه است اما در بخش هنری همه ساله از سوی شورای برنامه ریزی جشنواره، متناسب با شرایط آیه ای انتخاب و به عنوان موضوع در جشنواره ارائه می شود.
عضو شورای مشورتی قرآن و عترت دانشگاه های کشور در خصوص سایر برنامه ها ی دانشگاه ها با محتوای قرآنی تصریح کرد: برنامه های عمومی در زمینه ترویج قرآن در دانشگاه ها شامل قرائت قرآن، تبیین مفاهیم قرآنی، مهارت های زندگی بر اساس سبک زندگی قرآنی و امر به معروف و نهی از منکر است که در طول سال و به صورت مستمر برگزار می شود.
وی در خصوص استمرار برنامه های جشنواره در طول سال گفت: برنامه های جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کوتاه مدت نیست که به همین چند روز برگزاری افتتاحیه و اختتامیه خلاصه شود بلکه از لحظه ثبت نام تا برگزاری مراحل دانشگاهی، منطقه ای، دانشگاه های سراسر کشور و ملی این جشنواره در حال فعالیت است که البته باید اطلاع رسانی آن به نحو شایسته صورت گیرد تا نمود داشته باشد.

انتهای پیام

captcha