میلاد رسول خدا(ص)؛ بزرگترین اتفاق مبارک تاریخ بشریت
کد خبر: 3765575
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲

میلاد رسول خدا(ص)؛ بزرگترین اتفاق مبارک تاریخ بشریت

گروه معارف - امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: میلاد پیامبر اسلام(ص) بزرگترین اتفاق مبارک در تاریخ بشریت است؛ چراکه ایشان وحدت، اخوت، عدالت و مساوات را برای انسان به ارمغان آوردند.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان، صبح امروز در جمع نمازگزاران مسجد مکی این شهر، گفت: میلاد پیامبر اسلام بزرگترین اتفاق مبارک در تاریخ بشریت است، چراکه ایشان وحدت، اخوت، عدالت و مساوات را برای انسان به ارمغان آوردند.
وی ادامه داد: ولادت رسول اکرم(ص) ولادت نور، رحمت، درایت، اخلاق، ایمان، عملکرد صالح و عبادت بود. ولادت آن‌حضرت، بعثت و هجرت ایشان هر کدام اتفاق بزرگ و تحولی عظیم در تاریخ انسانیت به‌شمار می‌روند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: ولادت آن‌حضرت در واقع دفن آثار شوم جهالت بود؛ پیامبر(ص) در شرایطی به دنیا آمدند که انسانیت از لحاظ اخلاق، اعتقاد و عملکرد سقوط کرده بود، مردم بت‌ها را عبادت می‌کردند، انسان‌ها به حیوان‌های درنده‌ای تبدیل شده بودند که به یکدیگر تعرض می‌کردند، مال زنان، یتیم‌ها و ضعیفان حیف و میل می‌شد، قوم‌گرایی، لشکرکشی، ظلم، اجحاف و تاریکی همه‌جا را فرا گرفته بود؛ الله تعالی در چنین اوضاعی که لایه‌های تاریکی جهان را پوشانده بود نور رحمت را به جهانیان عرضه کرد.
وی پیامبر اسلام را مایه رحمت برای جهانیان دانست و افزود: آن‌حضرت(ص) برای همه جهانیان رحمت‌اند، چنان‌که خداوند می‌فرماید: «وَ ما أَرْسَلْناکَ إِلاَّ رَحْمَةً لِلْعالَمینَ» (انبیاء: 107) رسول‌الله راه‌های رسیدن به خدا را به بشر نشان دادند و مردم را به بهترین اعتقاد، اخلاق و عملکرد راهنمایی کردند.
مولوی عبدالحمید اظهار کرد: آن‌حضرت(ص) با فقرا و قشر ضعیف جامعه نشست و برخاست می‌کردند؛ تحقیر انسان‌ها و فاصله طبقاتی را از بین بردند. اشراف قوم برای خود عیب می‌دانستند که با پیامبر در ردیف ضعفا بنشینند، لذا درخواست کردند که آن‌حضرت ضعفا را از کنار خود دور کند. خداوند آن‌حضرت را از این کار منع کرده و فرمود «وَ لا تَطْرُدِ الَّذينَ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ بِالْغَداةِ وَ الْعَشِيِّ» (أنعام: 52) و آنان را که صبح و شام خدا را می‌خوانند و قصدشان فقط خداست از خود مران.
وی ادامه داد: آن‌حضرت برای خود امتیازی قائل نبودند؛ امیر و غریب، قوی و ضعیف همه را کنار هم قرار دادند. در تمدن مدینه‌ منوره که آن‌حضرت بنیان نهاد خودی و غیرخودی، بومی و غیربومی وجود نداشت، همه خودی و نزدیک بودند، حتی آن‌حضرت(ص)، حضرت سلمان فارسی رضی‌الله‌عنه را که بومی نبود، بیشتر اکرام کردند.

پیامبر اسلام(ص)، وحدت و اخوت را به ارمغان آورد
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) وحدت، اخوت و برادری آوردند. به واسطه ایشان، جنگ‌های 120 ساله مردم مدینه به چنان اخوتی تبدیل شد که خداوند می‌فرماید: اگر شما همه خزانه‌های روی زمین را هزینه می‌کردید نمی‌توانستید بین قلب‌های آن‌ها این‌قدر پیوند و محبت ایجاد کنید.
وی جاهلیت امروز را نتیجه فاصله گرفتن از قرآن و سیرت دانست و افزود: متأسفانه امروز که مسلمانان از اسلام، قرآن و سیره آن‌حضرت فاصله گرفته‌اند، جاهلیت مجدداً به جامعه برگشته است؛ مشروبات الکلی، مواد مخدر، قمار، مفاسد، غفلت از خدا، افت اخلاقیات، حسد، کینه، زنا، سحر، پایمال کردن حق یتیم و ضعیف، قوم‌گرایی و تبعیض که از آثار جاهلیت‌اند مجدداً بین مردم ما شیوع پیدا کرده است.
این عالم اهل سنت اظهار کرد: اسلام بهترین دستاوردها را دارد؛ دین اسلام با ظهور خود اخلاق زیبایی همچون تواضع، توکل علی‌الله، اخلاص، دوستی، صداقت، حیا و سایر اخلاق پسندیده را آورد؛ لذا برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت باید به اسلام و سیره و سنت رسول‌الله برگردیم و اسلام را به‌طور کامل در زندگی خود پیاده کنیم.

انتهای پیام

captcha