آموزش ۱۴ قرآن‌آموز در مؤسسه «معرفت نور» مرند
کد خبر: 3771359
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۸

آموزش ۱۴ قرآن‌آموز در مؤسسه «معرفت نور» مرند

گروه فعالیت‌های قرآنی - مدیر مؤسسه قرآنی «معرفت نور» مرند، با بیان اینکه ۱۴ قرآن‌‌آموز در کلاس‌های آموزشی این مؤسسه قرآنی حاضر می‌شوند، گفت: روخوانی، روان‌خوانی و حفظ قرآن از گرایش‌های آموزشی قلمداد می‌شوند.

آموزش 14 قرآن آموز در موسسه «معرفت نور» مرند

سکینه خان محمدی، مدیر مؤسسه قرآنی «معرفت نور» مرند‌ در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه 14 قرآن‌آموز در کلاس‌های آموزشی این مؤسسه قرآنی حاضر می‌شوند، گفت: روخوانی، روان‌خوانی و حفظ قرآن از گرایش‌های آموزشی قلمداد می‌شوند.
وی افزود: قرآن، كتاب الهى و وسيله نجاتى است كه از طرف خداوند براى هدايت و تكامل انسان‌ها نازل شده است، تا آن را بخوانند و بفهمند و با عمل به دستورهايش رستگار و سعادمند شوند.
وی به پایه‌های سنی قرآن‌آموزان این مؤسسه قرآنی اشاره کرد و افزود: قرآن‌آموزان در پایه‌های سنّی نونهال و نوجوان در کلاس‌های آموزشی حاضر می‌شوند.
خان محمدی قرآن کریم را مایه رحمت دانست و ادامه داد: قرآن كريم، مايه هدايت و رحمت است. اين كتاب شريف و كلام لطيف، مربّى و راهنماى انسان در رسيدن به كمال نهايى و نزديک شدن به خداست و او را به‌سوى خير و سعادت سوق مى‌دهد. هدف اصلى و مهم‌ترين فايده آن، انسان‌سازى و تربيت بشر است. فوايد و آثار ديگر، هدفى فرعى به‌حساب مى‌آيند.
مدیر مؤسسه قرآنی معرفت نور مرند ضمن بازگو کردن پیامدهای فراگیری قرآن کریم یادآور شد: کسى که قرآن فرا گیرد و در طریق دانش فروتنى کند و بندگان خدا را بیاموزد و قصد او رسیدن به آنچه نزد خداست باشد، در بهشت، ثواب کسى بزرگ‌تر از او و مقام کسى بالاتر از او نباشد و در بهشت، منزل و درجه رفیع و گرانبهایى نیست، جز آنکه بهره زیادتر و منزلِ بالاتر و والاتر از آنِ اوست.
وی با اشاره به فرموده امیرالمومنین علی(ع) افزود: امیر مومنان علی(ع) می‌فرمایند: بر شما باد رجوع به كتاب خدا‌(قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى‌گيرد.
خان محمدی، از آثار مثبت خواندن قرآن گفت و تأکید کرد: به‌طور قطع خواندن قرآن حتی اگر معنای آن را فرد متوجه نشود عبادت است و روی انسان تأثیر معنوی مثبت می‌گذارد و البته راه فهم و تفسیر قرآن و فهم آن بعد از قرائت قرآن کریم است زیرا اول باید آیه و سپس ترجمه را بفهمیم که بتوانیم به تفسیر آن که البته از معصوم یا اولیاءالله به دست ما رسیه دست یابیم.

انتهای پیام

captcha