به گزارش ایکنا به نقل از شفقنا، سیب ها می توانند اثرات آسم و بیماری آلزایمر را کاهش دهند، همینطور می توانند با کنترل وزن، سبب سلامت استخوان، عملکرد ریوی بهتر و حفاظت از دستگاه گوارش شوند.
سیب حاوی فیبر نامحلول است نوعی فیبر که آب را جذب نمی کند. فیبر نا محلول در روده بزرگ به عملکرد سیستم گوارشی و هضم غذا کمک می کند. علاوه بر فیبر نامحلول، سیب دارای فیبر محلول مانند پکتین است که باعث جلوگیری از ایجاد کلسترول در پوشش رگ های خونی می شود و به نوبه خود باعث جلوگیری از آترواسکلروز و بیماری های قلبی می شود.
از مزایای آنتی اکسیدان سیب باید گفت که به کاهش خطر ابتلا به آسم کمک می کند.
اما خوردن بیش از حد سیب باعث ایجاد عوارض جانبی زیادی نمی شود. اما ممکن است، خوردن بیش از حد سیب سیب افزایش وزن شود.
علاوه بر این، سیب ها اسیدی هستند و می توانند مینای دندان را صدمه بزند. دندانپزشکان توصیه می کنند سیب ها را برش داده و آنها را با دندان های عقب بجوید. آنها همچنین توصیه می کنند که بعد از خوردن سیب دهان را بشویید تاا اسید و قندها شسته شوند.