مجوز احداث ۹ نیروگاه خورشیدی در استان اردبیل صادر شد
کد خبر: 3777234
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹

مجوز احداث ۹ نیروگاه خورشیدی در استان اردبیل صادر شد

گروه اجتماعی ـ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: مجوز احداث ۹ نیروگاه خورشیدی در این ستان با مشارکت بخش خصوصی و ظرفیت ۲۳.۷ مگاواتی صادر شده است.

مجوز احداث ۹ نیروگاه خورشیدی در استان اردبیل صادر شدبه گزارش ایکنا از اردبیل، حسن محمدی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل، بعد از ظهر روز گذشته، ۹ دی ماه، در جلسه بررسی وضعیت نیروگاه خورشیدی در اردبیل گفت: مجوز احداث ۹ نیروگاه خورشیدی در استان اردبیل با مشارکت بخش خصوصی و ظرفیت ۲۳.۷ مگاواتی صادر شده و مدت زمان بازگشت سرمایه گذاری در این طرح حدود چهار سال است.
وی بیان کرد: طرح خرید تضمینی برق از تولید کنندگان برق نیروگاه‌های خورشیدی در استان به زودی اجرایی می‌شود و در این طرح دولت برق نیروگاه‌های خورشیدی را به قیمت تضمینی هشت هزار ریال به ازای هر کیلو وات ساعت و به صورت بلند مدت ۲۰ ساله خریداری می‌کند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: این شرکت برق تولیدی نیروگاه‌های خورشیدی راه‌اندازی شده توسط اهالی را به قیمت تضمینی خریداری می‌کند.
محمدی اظهار کرد: در این طرح تمام مشترکین خانگی، تجاری و صنعتی می‌توانند نیروگاه‌های خورشیدی در پشت بام و یا محوطه بلااستفاده واحد‌های مسکونی، تجاری و صنعتی خود نصب کرده و از طریق عقد قرارداد خرید تضمینی با این شرکت ضمن تامین برق مصرفی خود نسبت به فروش برق مازاد و درآمد حاصل از این کار اقدام کنند.
وی با بیان اینکه مجوز احداث ۹ نیروگاه خورشیدی در استان اردبیل با مشارکت بخش خصوصی و ظرفیت ۲۳.۷ مگاواتی صادر شده است افزود: مدت زمان بازگشت سرمایه گذاری در این طرح حدود چهار سال است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به اینکه تولید برق توسط نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک یکی از مزیت‌های مهم این نیروگاه‌هاست، گفت: در این زمینه با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران و از طریق ارائه تسهیلات کم بهره برنامه‌های مناسبی تدوین شده و تمام این موارد با هدف توسعه انرژی‌های نو مبنای کار قرار گرفته است.
وی گفت: امروزه دوران استفاده از سوخت‌های فسیلی برای تولید برق به پایان رسیده و استفاده از انرژی‌های پاک از جمله انرژی خورشیدی یک ضرورت برای دستیابی به اهداف زیست محیطی جامعه است.
محمدی گران بودن سوخت‌های فسیلی، مقرون به صرفه بودن استفاده از انرژی خورشیدی، حفاظت از محیط زیست و رایگان بودن منبع عظیم خدادادی خورشید را از جمله علل استفاده از این انرژی برای تامین برق مورد نیاز ذکر کرد.
انتهای پیام

captcha