سوگواره یاس نبوی در آستان امامزاده حسن(ع) بوشهر
کد خبر: 3784227
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۷

سوگواره یاس نبوی در آستان امامزاده حسن(ع) بوشهر

کانون خبرنگاران نبأ ــ مراسم عزاداری «سوگواره یاس نبوی» به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) از سوی اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان بوشهر در آستان امامزادگان حسن(ع) و محمد(ع) برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ مراسم عزاداری «سوگواره یاس نبوی» به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) پنجشنبه شب، 4 بهمن از سوی اداره اوقاف و امورخیریه، هیئت مذهبی سائلین المهدی(عج) و با مشارکت پایگاه مقاومت بسیج شهید احمد جلالی ریشهری، هیئت امناء مسجد امام حسن مجتبی(ع) و با همکاری هیئت مذهبی سائلین الحسین(ع) در آستان امامزادگان حسن(ع) و محمد(ع) کوی ریشهر منطقه 2 شهر بوشهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد حسینی، استاد حوزه علمیه شهید دستغیب شیراز در این مراسم با بیان اینکه زیبایی و حقیقت الهی  هدیه‌ای است که انسان مؤمن را شیفته دین می‌کند، اظهار کرد: شهدای کربلا جذب زیبایی دین شدند که در صحنه قیام عاشورا توانستند به فرمان خدا اقدام به جهاد فی سبیل الله و دفاع از دین اسلام کردند.

حضرت امام حسین(ع) مظهر دین بود

وی با اشاره به اینکه حضرت امام حسین(ع) مظهر دین و یک قطعه لاینفک عاشورا و حضرت عباس بن علی(ع) شیفته در شخصیت سومین امام شیعیان بود، افزود: حضرت امام زمان(عج) تابلو جذاب و زیبای دین است و هر کس ایشان را کامل درک کند و بشناسند، دیگر نیاز به هیچگونه استدلال در خصوص تمام فرایند عالم هستی ندارد.

راه نجات از گروههای خطر «وَ لْتَنظُرْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ لِغَدٍ»

استاد حوزه علمیه شهید دستغیب شیراز با اشاره به اینکه نظر در معرفت نفس «وَ لْتَنظُرْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ لِغَدٍ» تنها راه نجات از گروههای خطر است، گفت: درجه تقوا با درجات قرب الی الله و ارزشمندی انسان، نسبت مستقیم دارد و کسانی که «فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ» عامل هستند به سرعت در جاده به سمت الی الله هم آغوش «عِندَ مَلِيكٍ مُّقْتَدِرٍ» می‌شوند و در آخر عمل صالح و طالح به پروردگار می‌رسند و این فروغی بین کافر و مومن است.

سلوک پیغمبر اسلام(ص)؛ مبتنی بر تکریم، رحمت و تواضع

وی با اشاره به اینکه دین‌شناسی، دین پذیری و پذیرش ملکات انسانی اکراه ندارد بلکه ثابت قدم بودن در راه دین عشق و علاقه می‌خواهد، بیان کرد: سلوک پیغمبر اسلام(ص) در رفتار با مردم مبتنی بر تکریم، رحمت و ادب بود و همیشه با محبت، ادب و تواضع به مردم پاسخ میداد و لذا والدین در این راستا وظیفه دارند در اصول تربیتی به فرزندان خود ادب، مهربانی و عشق و محبت تزریق کنند تا در رفتار با مردم جامعه نیز اینگونه باشند.

سبک زندگی توحیدی

این کارشناس فرهنگی ابراز کرد: دین آنقدر زیبا است که دختر اولین امام شیعیان حضرت زینب کبری(س) برای حفظ دین باید خواری و ذلت و سختی بکشد و از آن طرف حسین بن علی(ع) باید توسط لشکر بی دین و کافر لب تشنه به مقام شهادت برسد.

نحوه رفتار اجتماعی پیغمبر اسلام(ص) با مردم

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اینکه پیغمبر(ص) خدای ادبیات و دانش الهی بود، خاطرنشان کرد: حضرت محمد مصطفی(ص) هر وقت میخواست با مردم حرف بزند خیلی شمرده سخن می‌گفت و با چهره‌ای سرخ و به سختی حرف میزد زیرا بارها فرمودند میترسم حرفی بزنم که دلی برنجد و همیشه همه امت را از عیب جویی و غیبت و تندخویی منع می‌کرد.

وی با عنوان اینکه فاطمیه تابلوی زیبایی دین در وجوه الله است، اظهار کرد: اگر تمام زیبایی‌ها، نیکویی ها و جلوات دنیایی مهندسی شوند و به شکل انسان درآید، حضرت فاطمه زهرا(س) تجسم همه این خوبیها، زیبایی ها و دلبریها می‌شود و صدیقه طاهره(س) افتخار شیعه و مظهر محبت الله است.

نوحه‌خوانی پامنبری به مناسبت شهادت صدیقه طاهره(س)

گفتنی است، آئین عزاداری نوحه خوانی پامنبری توسط سید احمد درخشنده، ذاکر اهل بیت(ع) در این آستان مقدس برگزار شد.

همچنین مراسم دعای ندبه صبح آدینه، 5 بهمن با نوای حجت‌الاسلام  سیدمحمد حسینی در آستان امامزادگان حسن(ع) و محمد(ع) کوی ریشهر قرائت و از شبکه استانی صدای بوشهر پخش زنده شد.

حامد فکوری

انتهای پیام 

captcha