«گام دوم انقلاب»؛ منشوری برای ‌دومین مرحله‌ ‌خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی‌
کد خبر: 3790695
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۳

«گام دوم انقلاب»؛ منشوری برای ‌دومین مرحله‌ ‌خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی‌

گروه سیاست و اقتصاد ــ ‌بیانیه‌ «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان که به‌مثابه منشوری برای ‌دومین مرحله‌ خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی‌ خواهد بود.

گام دوم انقلاب؛ منشوری برای «دومین مرحله‌ خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی»به گزارش ایکنا از همدان، انقلاب کبیر اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه‌ پنجم حیات ‌نهاد که اگرچه دشمنان مستکبرش گمان‌های باطلی در سر داشتند اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالش‌ها و به‌دست آوردن پیشرفت‌های خیره‌کننده، همواره سربلند دیده‌اند.
در چنین نقطه‌ عطفی، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ «گام دوم انقلاب» و برای ادامه‌ این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه‌ گذشته پرداخته و توصیه‌هایی اساسی به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده‌اند.

رهبر حکیم انقلاب اسلامی در این بیانیه نه‌تنها خط القای یأس و ترس دشمن را فروپاشیده‌اند بلکه امواج واقعی امید را در ملت ایران و خصوصاً جوانان جاری کرده‌اند.
بیانیه‌ «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان که به‌مثابه منشوری برای «دومین مرحله‌ خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد.
این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی(ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد.

نگاه کلی به بیانیه گام دوم انقلاب
در نگاهی کلی به بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملّت ایران به‌ویژه جوانان می‌توان به چند موضوع مهم پی برد:
جمهوری اسلامی ویژگی‌هایی دارد از جمله آن که برای همه چیز می‌توان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است چراکه ویژگی‌هایی مثل آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری در فطرت بشر است.
جمهوری اسلامی به نقدها حساسیت مثبت نشان می‌دهد، اما از ارزش‌هایش فاصله نمی‌گیرد.
انعطاف‌پذیر و آماده‌ تصحیح خطاهای خویش است، اما تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست.
پس از نظام سازی، به رکود و خموشی دچار نشده است، متحجّر و در برابر پدیده‌ها و موقعیّت‌های نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست.
به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندی‌های خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است، مرتکب افراط‌ها و چپ‌روی‌هایی که مایه‌ ننگ بسیاری از قیام‌ها و جنبش‌ها است، نشده است.
این انقلاب از آغاز تا امروز نه بی‌رحم و خون‌ریز بوده و نه منفعل و مردد، در هیچ معرکه‌ای گلوله‌ اوّل را شلیک نکرده است، اما پس ‌از حمله‌ دشمن از خود دفاع کرده و ضربت متقابل را محکم فرود آورده است.
از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است و با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان ایستاده است.

ثمرات و نتایج گام اول انقلاب
ثبات و امنیّت کشور و تمامیّت ارضی و حفاظت از مرزها.
موتور پیشران کشور در عرصه‌ علم و فنّاوری و ایجاد زیرساخت‌های حیاتی و اقتصادی و عمرانی.
مشارکت مردمی را در مسائل سیاسی مانند انتخابات، مقابله با فتنه‌های داخلی، حضور در صحنه‌های ملّی و استکبارستیزی به اوج رسانید.
بینش سیاسی آحاد مردم و نگاه آنان به مسائل بین‌المللی را به گونه‌ شگفت‌آوری ارتقاء داد.
کفه‌ عدالت را در تقسیم امکانات عمومی کشور سنگین کرد.
عیار معنویّت و اخلاق را در فضای عمومی جامعه بگونه‌ای چشمگیر افزایش داد.
تبدیل شدن به نماد پر ابّهت و با شکوه و افتخارآمیز ایستادگی در برابر قلدران و زورگویان.

مأ‌موریت‌های نسل جوان برای گام دوم انقلاب:
علم و پژوهش: دانش،‌ آشکارترین وسیله‌ عزّت و قدرت یک کشور است اما هنوز از قلّه‌های دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّه‌ها دست یابیم.
معنویّت و اخلاق: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزش‌های اخلاق به معنی رعایت فضلیت‌های اخلاقی.
اقتصاد: جوانان دانا و مؤمن و مسلّط بر دانسته‌های اقتصادی در درون دولت اقتصاد مقاومتی را اجرا کنند.
عدالت و مبارزه با فساد: تبعیض در توزیع منابع عمومی و میدان دادن به ویژه‌خواری و مدارا با فریبگران اقتصادی که همه به بی‌عدالتی می‌انجامد، بشدّت ممنوع است؛ همچنین غفلت از قشرهای نیازمند حمایت، به هیچ رو مورد قبول نیست.
استقلال و آزادی: استقلال ملّی به معنی آزادی ملّت و حکومت از تحمیل و زورگویی قدرت‌های سلطه‌گر جهان است. و آزادی اجتماعی به معنای حقّ تصمیم‌گیری و عمل کردن و اندیشیدن برای همه‌ی افراد جامعه است.
عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن: این هر سه، شاخه‌هایی از اصلِ «عزّت، حکمت، و مصلحت» در روابط بین‌المللی‌اند.
سبک زندگی: تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیان‌های بی‌جبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همه‌جانبه و هوشمندانه می‌طلبد که باز چشم امید در آن به شما جوان‌ها است.
انتهای پیام

captcha