امید دینی از مؤلفه‌های فتوحات جبهه اسلام است
کد خبر: 3791708
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۳
حجت‌الاسلام پناهیان:

امید دینی از مؤلفه‌های فتوحات جبهه اسلام است

کانون خبرنگاران نبأ ــ نویسنده کتاب «شکوه امر خدا» گفت: امید دینی و محبت به اهل بیت نبی مکرم اسلام(ص) یکی از مؤلفه‌های ایستادگی و فتوحات جبهه اسلامی منطقه و مسلمانان موحد است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ گردهمایی بزرگ طلاب و روحانیون انقلابی بوشهر با هدف تبیین بیانیه راهبردی «گام دوم انقلاب» 30 بهمن ماه، از سوی حوزه علمیه برادران و خواهران استان بوشهر، سازمان بسیج طلاب سپاه امام صادق(ع)، کانون فرهنگی هنری امام هادی(ع) و ستاد مصلای نماز جمعه بوشهر در محل صحن این مصلا برگزار شد.

هدف دشمن؛ تغییر سبک زندگی مردم با تزریق اسناد وارداتی 2030

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین علیرضا پناهیان، نویسنده کتاب «شکوه امر خدا» با اشاره به اینکه سبک زندگی مردم ایران اسلامی، اداره جامعه با حفظ ارزش‌ها از تأکیدات مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: امروزه دشمن بر این موضوع واقف است که نمی‌تواند از نظر عقیدتی به مردم خدشه‌ای وارد کند به همین دلیل نوک پیکان خود را به سمت تغییر سبک زندگی مردم و تزریق فرهنگ‌های ناهنجار از طریق واردات اسناد 2030 قرار داده است.

وی با بیان اینکه رهبری اجتماعی یک از مهمترین وظایف اصلی روحانیون در قبال مردم جامعه است، بیان کرد: روحانیون باید در مساجد به آموزش، تولید علم و ایجاد زمینه‌ای برای کار و کارآفرینی برای جوانان بپردازند.

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به این موضوع که طلاب و روحانیون نباید خود را در امور روزانه محدود کنند و به سبک زندگی مردم بپردازند، عنوان کرد: ورود به برنامه‌ریزی جهت چگونه اداره کردن جامعه از وظایف اصلی رهبری اجتماعی و طلاب آموزش دیده حوزه علمیه است.

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه انسان می‌تواند روح خیر و سعادت را از ناحیه خدمت به دین و سبک زندگی اسلامی کسب کند، اظهار کرد: طلاب حوزه علمیه سرباز خط مقدم ترویج اعتقادات مذهبی و سبک زندگی اسلامی و قرآنی بین سایر اقشار جامعه هستند و این مبحث را علوم تجربی به ما نشان داده است که طلاب حَلیم می‌توانند موفق عمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: در سند 2030 برای از بین بردن کشاورزی در روستاها گفته می‌شود که باید روستاها را مکان‌هایی صرفاً جهت گردشگری و توریستی تبدیل کنیم که متأسفانه برخی از نمایندگان مجلس بر این موضوع تأکید دارند.

این فعال فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه علم‌آموزی و تولید علم از تأکیدات مقام معظم رهبری است، افزود: تحول در سبک آموزشی؛ آموزش و پرورش را موجب به‌کارگیری 90 درصدی دانش‌آموزان در حوزه اشتغال می‌‌کند.

وی تصریح کرد: برای ایجاد تحول در نحوه زندگی و تحصیل نیاز نیست که حتماً از حوزه قم شروع شود، در محیط‌های کوچک هم می‌توان تجربه‌های خوبی را کسب کرد و همچنین نیز یکی از مهمترین موضوعات در بیانیه «گام دوم انقلاب» که از تأکیدات مقام معظم رهبری بوده، چگونگی سبک زندگی مردم است و لذا طلاب باید تحولی انقلابی و جهادی در سبک زندگی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی و سیره کار و تلاش اهل بیت(ع) ایجاد کنند.

وی گفت: مردم‌سالاری دینی تنها در مشارکت مردم در انتخابات و پای صندوق‌های رأی نیست بلکه از مردم در رفع مشکلات اقتصادی مشارکت داشته باشند و اگر مردم در حوزه اقتصاد و کارآفرینی فعال شوند؛ این امر در اصل نماد مردم‌سالاری دینی است.

مؤلف کتاب «تحلیلی بر نگاه امام به هنر و رسانه» با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «بسیج مظهر مردم‌سالاری دینی است»، تصریح کرد: شعار انقلاب اسلامی این است که می‌گوید دولت کوچک شود تا کارها بر اساس اصل 44 قانون اساسی به دست مردم بیافتد.

مدرس کتاب‌های شهید مطهری در حوزه و دانشگاه به نقش نرم‌افزاری و رهایی‌بخش بسیج نیروهای مقاومت مردمی کشورهای سوریه، عراق و یمن از چنگال خصمانه جهان سلطه پرداخت و اظهار کرد: امید دینی و محبت به اهل بیت نبی مکرم اسلام(ص) یکی از مؤلفه‌های ایستادگی و فتوحات جبهه اسلامی منطقه و مسلمانان موحد است.

محمد عبیدی

انتهای پیام

captcha