حذف قوانین اضافی در دستور كار مجلس قرار گیرد
کد خبر: 3806854
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۴

حذف قوانین اضافی در دستور كار مجلس قرار گیرد

گروه سیاست و اقتصاد ـ رئیس كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه هر جا نیاز به اصلاح قوانین است، ورود می‌كنیم، گفت: حذف قوانین اضافی باید در دستور كار مجلس قرار گیرد.

به گزارش ایكنا از فارس، غلامرضا تاجگردون، رئیس كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی امروز، ٧ اردیبهشت در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی كه با حضور رئیس و اعضای كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در شیراز برگزار شد، با تاكید بر اینكه هر جا نیاز به اصلاح قوانین است ورود می‌كنیم اما در برخی قوانین مانند تجارت هرچه دست نزنیم بهتر است، اظهار كرد: حذف قوانین اضافی باید در دستور كار مجلس قرار گیرد.
وی افزود: فضای خوبی در قالب شورای گفت‌وگو و نشست‌هایی از این قبیل طی سال‌های گذشته شكل گرفته است و اینكه عیوب قوانین بیرون بیاید خود یك حسن است.
تاجگردون با بیان اینكه در سطح بندی آمایشی كشور باید یك تقسیم كار وجود داشته باشد، افزود: فارس ظرفیت زیادی دارد و باید نقش ملی خود را ایفا كند.
رئیس كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه توقع نداریم استان‌های كوچك موتور توسعه كشور باشند، گفت: اما انتظار داریم استان‌هایی مانند فارس و اصفهان موتور توسعه كشور باشند و نداشته‌هایشان مرتفع شود.
تاجگردون به صادرات یك و نیم میلیارد دلاری توسعه صادرات نفتی فارس اشاره كرد و گفت: این میزان درآمد نفتی در شرایط فعلی كشور عدد كمی نیست.
وی ادامه داد: شیراز و فارس قطب درمان كشور محسوب می‌شود و حجم زیادی از خدمات آن به اقصی نقاط كشور می‌رسد اما مشكلاتی در بخش زیرساخت‌ها دارد كه در این جلسه مطرح شد. در این راستا بیمارستان میانرود شیراز كد دار شد.
رئیس كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به پروژه راه آهن شیراز بوشهر اشاره كرد و گفت:‌ بعد ملی این پروژه می‌طلبد كه همه نمایندگان برای اختصاص اعتبارات لازم تلاش كنند و انتظار داریم در استان‌ها سرعت عمل بالا رود و بازخورد آن‌ها را به ویژه در بخش واگذاری‌ها شاهد باشیم .
تاجگردون در بخشی از سخنانش با بیان اینكه بعضی مدیران ما تمایلی ندارند پروژه‌ها را واگذار كنند، گفت: برخی از پروژه‌های فارس قابلیت واگذاری به بخش خصوصی و البته گیرهایی در سیستم قضایی هم دارد و مدیر به همین دلیل می‌ترسد آن را واگذار كند، ابن در حالی‌ است كه رئیس قوه قضائیه موافقت كرده كه واگذاری‌ها بدون قید و بندهای اجرایی باشد.
وی با تاكید بر اینكه واگذاری پروژه به بخش خصوصی از ملاك‌های ارزیابی مدیران باشد، بیان كرد: دیگر نمی‌دانیم در تبصره ١٩ چه چیز دیگری را باید تصویب كنیم.
رئیس كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی همچنین میزان بدهی بانك‌ها به بانك مركزی براساس محاسبات طراز دارایی‌ها را ١٠٠ هزار میلیارد تومان اعلام كرد.
تاجگردون با بیان اینكه سال گذشته تجربه بخشودگی زیر ١٠٠ میلیون تومان داشتیم، گفت: بانك كشاورزی یكی از بانك‌هایی بود بهره مناسبی از این حركت برد.
وی به وجود ٢٥ میلیون پرونده زیر چهار میلیارد تومان و ١١٥ هزار پرونده بالای چهار میلیارد در كشور اشاره كرد و گفت: بخشودگی سود مركب بانكی یكی از مهم‌ترین كارهایی كه می‌توان برای بانك‌ها و بخش‌های اقتصادی انجام داد.
انتهای پیام

captcha