صفحه اصلی | تماس با ايکنا | در باره ايکنا
جستجو: جمعه 12 شهريور 1389 14:33:58  GMT 11:03

 
نظرسنجی
نام:

پست الکترونيک:

نظر شما در باره اين خبر:


 
 
امتياز به خبر
امتياز شما به اين خبر:
١  ٢  ۳  ٤  ٥
ارسال به دوستان نسخه چاپی خبر
شنبه 20 مرداد 1386 10:55:35             شماره‌ خبر :153329
قرار وبلاگی در كهف الشهدا با حضور سخنگوی دولت برگزار شد
الهام: وبلاگ‌نويسان بايد عدالت، اخلاق و ارزش را تصوير كنند

گروه وبلاگ: دكتر الهام خطاب به وبلاگ‌نويسان گفت: قلم شما بايد جوهره انسانيت يعنی عدالت، اخلاق و ارزش را تصوير كند و اگر قلمی منحرف شود، عهدشكنی كرده‌است.

الهام: وبلاگ‌نويسان بايد جوهره انسانيت يعنی عدالت، اخلاق و ارزش را تصوير كنند

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)،صبح روز گذشته بنا به دعوت جمعی از وبلاگ‌نويسان، قرار وبلاگی با حضور در كهف الشهدا همراه با قرائت دعای ندبه و سخنرانی دكتر الهام سخنگوی دولت برگزار شد.

در اين قرار وبلاگی قرائت دعا كه در كهف الشهدا برگزار شد، بيش از 150 وبلاگ نويسی حضور يافتند.

«غلامحسين الهام» سخنگوی دولت و وزير دادگستری در جمع وبلاگ‌نويسان با اشاره به كهف‌الشهدا گفت: اينجا پناهگاهی است كه انسان‌ها از تمام ظلم‌ها، تبعيض‌ها، فسادها و بی‌عدالتی به آن پناه می‌برند، كسانی كه قيام به حق كردند و خدا را می‌جويند.

وی افزود: خاك با خون شهدا معنی پيدا می‌كند و اين خاك، يك ثروت هميشه باقی است. قلم و خون دو همسايه و هم‌نشين هستند. در عرصه امروز كه جنگ، جنگ نرم است. بايد قلم‌های خود را از خون شهيدان پر كنيد تا تمام تلاش‌تان تبليغ و حفظ ارزش ها و هدايت انسان‌ها باشد.

قرار وبلاگی با حضور در كهف الشهدا همراه با قرائت دعای ندبه و سخنرانی دكتر الهام سخنگوی دولت برگزار شد.

الهام به وبلاگ‌نويسان متذكر شد: قلم شما بايد جوهره انسانيت يعنی عدالت، اخلاق و ارزش را تصوير كند و اگر قلمی منحرف شود، عهدشكنی كرده‌است.

وی ادامه می‌دهد: بايد آخرين ضربه‌ها را به استكبار بزنيم. امروز ما بايد بايستيم و پيام عدالت و معنويت را تحقق بخشيم تا آخرين تلاش‌های استكبار هم با شكست مواجه شود.

وی با اشاره به اجتماع اهل قلم در آستانه‌ی روز مبعث از آن به عنوان تجديد عهد با رسول خدا، مهدی (عج) و شهيدان ياد كرد و تأكيد كرد: قلم‌های شما فلسفه‌ی انتظار را خواهد نگاشت، انتظار ندبه‌ی درونی و خروش بيرونی و فرياد عليه ظلم، استكبار و قيام برای عدالت است.

كهف الشهدا در منطقه‌ی ولنجك تهران، معطر به حضور پنج شهيد گمنام دفاع مقدس است كه بعد از حضور رهبر معظم انقلاب در شب ليله الرغائب، مورد توجه قرار گرفته‌است.


گزارش تصويری اول حضور وبلاگ‌نويسان برای شركت در دعای ندبه / كهف الشهداء را اينجا كليك كنيد!


گزارش تصويری دوم حضور وبلاگ‌نويسان برای شركت در دعای ندبه / كهف الشهداء را اينجا كليك كنيد!


 نظرات کاربران:

• بسيار عالی و مطلوئب است و خسته نباشيد
 
عنوان‌های خبری
دسترسی موضوعی به اخبار
شعب داخلی
خوزستان
سیستان و بلو‌چستان
خراسان رضوی
مرکزی
قم
لرستان
خراسان جنوبی
اصفهان
آذربایجان غربی
زنجان
اردبیل
کردستان
فارس
یزد
سمنان
همدان
کرمانشاه
کرمان
مازندران
آذربایجان شرقی
شعب خارجی
منطقه بالکان
جمهوری آذربایجان
ترکیه
افغانستان
لبنان
سوریه
قرقیزستان
اردن
جنوب شرق آسیا
تانزانیا
شعب سازمانی
موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث
کانون های تخصصی قرآنی
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
موسسات قرآنی مردم‌نهاد
حوزه های علمیه
خدمات
جستجوی پيشرفته
پيوندها
پيشنهاد سوژه
ارسال خبر
ارسال خبر خبرنگاران افتخاری
تفسیرقرآن مقام معظم رهبری
سيری در حقایق وحی
ثبت نام خبرنگاران افتخاري
متن کامل قرآن کریم
نوای قرآن
FLASH احادیث روز
E-Mail: info@iqna.ir
2003 - 2008 Iranian Quran News Agency.