|
گروه فرهنگ وهنر: خبرنگاران استان قم شب گذشته، 14 مردادماه از نمايشگاه دينی ــ مذهبی «ميثاق ولايت» كه در مجتمع امام خمينی(ره) استان برپا شده است، بازديد كردند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، اين نمايشگاه در 36 غرفه داير شده است و دستاوردهای 15 ساله كانون و هيئت خادم الرضا قم را به نمايش گذاشته است.
امر به معروف، مداحی و هيئات، حفظ و ترويج فرهنگ شهادت، انتظار، ازدواج و خانواده از جمله غرفه های اين نمايشگاه است كه در شكلی بديع و نو در معرض بازديد مردم استان قرار گرفته است.
غرفه پيشگيری از اعتياد، كودكان و طلاب و روحانيون از ديگر غرفه های اين نمايشگاه است.
در غرفه كودكان، مفاهيم انتظار و مهدويت در قالب قصه، نقاشی و بازی به كودكان آموزش داده می شود.
همچنين واحد انتشارات كانون و هيئت خادم الرضای قم غرفه ای را در اين نمايشگاه داير كرده است، اين واحد طی 15 سال فعاليت خود بيش از 200 عنوان كتاب دينی و مذهبی با شمارگان مختلف چاپ و منتشر كرده است كه تنها يكی از كتاب های آن بالغ بر 200 هزار جلد شمارگان دارد.
يادآوری می شود، هيئت و كانون خادم الرضا هم اكنون بيش از 20 هزار عضو دارد و در طول سال به ويژه تابستان برنامه های مختلف فرهنگی، دينی و قرآنی اجرا می كند.
همچنين نمايشگاه ميثاق ولايت كه از 10 مردادماه داير شده است همه روزه از ساعت 17 تا روز 16 مردادماه پذيرای علاقه مندان است.
|