پاسداری از قرآن در برابر هجمه‌ها نیازمند ترویج زندگی قرآنی در جامعه است
کد خبر: 1386680
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵
حجت‌الاسلام مروی:

پاسداری از قرآن در برابر هجمه‌ها نیازمند ترویج زندگی قرآنی در جامعه است

معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با بیان این که اگر می‌خواهیم قرآن را پاسداری کنیم باید قرآنی شویم و به آموزه‌های قرآن عمل کنیم، اظهار کرد: به گونه‌ای که اگر کسی وارد جامعه قرآنی شد، تفاوت را در این جامعه احساس کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی پنجشنبه 22 اسفند در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع نرجس خاتون قم اظهار کرد: هر کس که ادعایی در مورد ارتباط با امام زمان(عج) و حضرت زهرا(س) داشت نمی‌توان آن را نقل کرد،‌ البته در این میان حقایقی هم وجود دارد اما هر کسی نمی‌تواند به این حقایق دسترسی داشته باشد.
وی افزود: از آفت‌های امروز جامعه دینی این است که شیادهایی به نام دین، مذهب، مقدسات و ائمه(ع) بساطی درست کرده‌اند و تعجب‌آور است که مردم تحت تاثیر این القائات به ظاهر رحمانی و به واقع شیطانی قرار می‌گیرند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: اگر کسی غیب گفت نباید قبول کنیم که با خدا و امام زمان(عج) مرتبط است، جن هم از گذشته و آینده می‌گویند و شاید او با جن یا شیطان ارتباط داشته باشد؛ هر کسی را باور نکنیم و ایمان خود را در اختیار هر کسی قرار ندهیم.
حجت‌الاسلام و المسلمین مروی در قسمت دیگری از سخنان خود یکی از برکات و افتخارات نظام اسلامی را حضور بانوان در عرصه‌های مختلف علمی، تحقیقی و پژوهشی و علوم حوزه‌ای دانست و یادآور شد: این یک پدیده بسیار میمون و مبارک است.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب افراد بسیار معدودی از بانوان، علوم دینی را فرامی‌گرفتند و فعالیتشان بسیار محدود بود، گفت: امروز به برکت نظام اسلامی، هزاران نفر از بانوان متعهد، باانگیزه و بااستعداد در تحقیق و تحصیل و دانش‌آموزی علوم حوزه‌ای مشغول هستند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه اسلام بر خلاف نظام‌های طاغوتی و مادی نگاه ویژه‌ای به زن دارد، اضافه کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری باید در مورد حقوق زن از دنیای غرب پرسشگر باشیم؛ نه اینکه پاسخگوی آنها باشیم. آنها را به محکمه بکشانیم زیرا جفای بزرگی در حق بخش عظیمی از جامعه انجام داده‌اند.
وی با طرح این پرسش که چگونه می‌توان از قرآن در برابر هجمه‌ها محافظت کرد، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم قرآن را پاسداری کنیم باید قرآنی شویم و به آموزه‌های قرآن عمل کنیم، به گونه‌ای که اگر کسی وارد جامعه قرآنی شد، تفاوت را در این جامعه احساس کند.
حجت‌الاسلام و المسلمین مروی تصریح کرد: کسانی که به جایی رسیده‌اند، به دنبال بندگی و عبودیت بوده‌اند و در این راه خدا برکاتی را نصیب آنان کرده است، برای اثرپذیری از قرآن شرایطی لازم است که آمادگی قلب و طاهر شدن از منیات از جمله آنها است.

captcha