کد خبر: 4316285
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
در جریان بازدید رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از ایکنا مطرح شد

تأکید حجت‌الاسلام قمی بر حمایت ایکنا از فعالیت‌های مردمی

همزمان با بیست و دومین سالگرد تأسیس ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی به همراه رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در ایکنا حضور یافتند.

بازدید رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از ایکنابه گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، صبح امروز، 21 آبان، با حضور در خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های قرآنی، رسانه‌ای، پژوهشی و فناوری این مجموعه قرار گرفت.

در این بازدید که حجت‌الاسلام والمسلمین علی تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم حضور داشت، رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی از بخش‌های مختلف تحریریه خبرگزاری ایکنا، استودیو مبین و بخش‌های مختلف این سازمان بازدید کرد.

در پایان این بازدید، حجت‌الاسلام والمسلمین قمی ضمن گفت‌وگو با خبرنگاران و دبیران تحریرهای فارسی و بین‌الملل ایکنا، بر آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی برای همکاری بیش از پیش با این مجموعه در مسیر تحقق زندگی قرآنی جامعه تأکید کرد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در جریان بازدید از تحریریه ایکنا بر حمایت مؤثر این خبرگزاری از جلسات مردمی ـ قرآنی به منظور اشاعه و ترویج فرهنگ قرآنی در کشور تأکید کرد. همچنین از جمله تأکیدات حجت‌الاسلام قمی در زمینه تولید اخبار قرآنی توجه به منویات مقام معظم رهبری در زمینه تربیت حافظان قرآن بود که این خبرگزاری طبق روال گذشته می‌تواند پیرامون این امر، محتوای هدفمند در قالب گفت‌وگو با صاحب‌نظران و فعالان قرآنی را تولید و منعکس کند.


گزارش تصویری بازدید رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از ایکنا


وی روند تولید و انعکاس اخبار در سرویس فعالیت‌های قرآنی این خبرگزاری را مورد مداقه بیشتر قرار داد و با تمجید از انعکاس به‌موقع و مبسوط رویدادهای قرآنی از سوی این سرویس خاطرنشان کرد: بسیاری از نهادها و سازمان‌های مرجع قرآنی با توجه به ساز و کار و بضاعت مالی و امکاناتی که در اختیار دارند، قادر هستند در زمینه بازتاب اخبار خود، کار مؤثری انجام دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی افزود: این مطلب را از این جهت مورد تأکید قرار می دهم که ایکنا باید حامی جریانات قرآنی برگزار شده در کشور باشد که فاقد سخنگاه مؤثری برای بازتاب و انعکاس رویدادهای خود هستند؛ بسیاری از محافل و جلسات قرآنی مردمی هستند که اتفاقاً در امر ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی و انس بیشتر مردم با قرآن، فعالیت مؤثر و مستمری دارند، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته و فعالیت آنها به جهت الگوبخشی و الگوپذیری در جامعه آنگونه که باید و شاید اطلاع‌رسانی نمی‌شود. البته این امر مدت‌هاست در حال انجام است، اما باید با اهتمام و توجه بیشتری پیگیری شود.

وی گفت: در شرایط کنونی با توجه به پخش موفق ویژه‌برنامه‌ای همچون محفل در ایام ماه مبارک رمضان یا برپایی نهضت ملی زندگی با آیه‌ها شاهد هستیم که خانواده‌ها و به ویژه والدین، رغبت بیشتری به این امر پیدا کرده‌اند تا فرزندان خود را در محافل و جلسات قرآنی شرکت دهند. ایکنا می‌تواند حلقه رابط خانواده‌ها با محافل و جلسات قرآنی باشد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان گفت: برای این منظور علاوه بر پوشش خبری محافل و مجالس مردمی قرآن، این خبرگزاری می‌تواند چرخه خبری این جلسات را کامل کرده و مثلاً با الصاق مسیریاب‌های اینترنتی و ضمیمه کردن آن به اخبار برپایی این مجالس و محافل، این امکان را فراهم آورد تا والدین با برنامه‌ریزی در اسرع وقت به این جلسات دسترسی داشته باشند.

مشروح سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی در ایکنا به زودی منتشر می‌شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
دبیر:
صدیقه صادقین
captcha