کد خبر: 4316728
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹

همبستگی مجدد گواردیولا با فلسطین

پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی، بار دیگر حمایت آشکار خود از مردم فلسطین را با پیامی تازه تکرار کرد و از دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی کاتالونیا و فلسطین برای تقدیر از بیش از ۴۰۰ ورزشکار شهید در غزه خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، گواردیولا در بیانیه رسمی خود اعلام کرد: «بارسلونا شهر صلح است؛ این سه‌شنبه در ورزشگاه المپیک میزبان دیداری میان کاتالونیا و فلسطین خواهد بود. این تنها یک مسابقه فوتبال نیست؛ بلکه فریادی برای همبستگی و ادای احترام به بیش از ۴۰۰ ورزشکاری است که در غزه جان خود را از دست دادند. بیایید ورزشگاه را پر کنیم. تمام عواید بلیت‌ها به کمک‌های انسان‌دوستانه و پروژه‌های اجتماعی در فلسطین اختصاص می‌یابد.»

تیم ملی فلسطین این روزها در شهر بیلبائو حضور دارد و خود را برای رویارویی دوستانه با کاتالونیا آماده می‌کند؛ دیداری که انتظار می‌رود با حضور پرتعداد هواداران فلسطینی، اسپانیایی و عرب برگزار شود.

گواردیولا در یک ویدئوی تبلیغاتی که برای این مسابقه منتشر شد، بر ابعاد انسانی این رویداد تأکید کرد و گفت: «این بازی نماد عشق و حمایت است. پر بودن ورزشگاه پیام جهانی همبستگی با مردم غزه خواهد بود.»

برگزاری مراسم رسمی و تعیین زمان مسابقه

مراسم رسمی معرفی این دیدار در سالن افتخار Institut Nacional d’Educació Física برگزار شد و نمایندگانی از دولت کاتالونیا، شهرداری بارسلونا و فدراسیون فوتبال کاتالونیا در آن حضور داشتند. زمان مسابقه سه‌شنبه ۱۸ نوامبر ساعت ۱۸:۳۰ به وقت محلی تعیین شده است.

ورزش، زبان صلح

به گزارش وب‌سایت barcelona.cat، مقام‌های کاتالونیا تأکید کرده‌اند که این مسابقه پیامی برای امید و عدالت است.

برنی آلوارز، وزیر ورزش کاتالونیا، گفت: «ورزش ابزاری برای انتقال ارزش‌های انسانی است و این دیدار ندایی برای امید است. کاتالونیا می‌خواهد با پیام صلح در کنار ملت فلسطین بایستد.»

دیوید اسکودی، رئیس اداره ورزش در شورای استان بارسلونا، نیز این مسابقه را جشنی برای ورزش و پیش از آن، جشنی برای صلح توصیف کرد.

خوان سوتیراس، رئیس فدراسیون فوتبال کاتالونیا، اعلام کرد که این دیدار بخشی از برنامه‌های ویژه بزرگداشت ۱۲۵ سالگی این فدراسیون است و تیم کاتالونیا با حضور چند بازیکن مطرح لالیگا به میدان خواهد رفت.

گواردیولا و مواضع انسانی در قبال غزه

پپ گواردیولا پیش از این نیز بارها در برابر جنگ غزه موضع‌گیری کرده و خواستار توقف فوری کشتار غیرنظامیان شده بود. دیدار نمادین کاتالونیا – فلسطین جدیدترین جلوه از پیام‌های انسانی و صلح‌طلبانه اوست.

انتهای پیام
captcha