به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، ششمین دوره از جشنواره غذاهای سالم سنتی و محلی با عنوان «غذای فجر» ویژه بانوان قرآنی و خانوادههای محلههای حصارک و مهرشهر، ۱۷ بهمنماه در آستان مقدس امامزاده طاهر(ع) کرج با داوری مهناز خزائی از سوی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کرج و با همکاری پایگاه مقاومت بسیج شهیده طاهره هاشمی، آستان مقدس امامزاده طاهر(ع)، کتابخانه عمومی دکتر معین و آستان مقدس امامزاده محمد(ع) و سکینه(س) برگزار شد.
مهناز خزائی، داور جشنواره «غذای فجر» و کارشناس فرهنگی کتابخانه دکتر معین مهرشهر استان البرز، آشنایی مادران خانوادهها با تغذیه سالم و سلامت را یکی از اهداف راهبردی این جشنواره غذایی دانست و اظهار کرد: نگاه اجتماعی امامین انقلاب و همچنین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این بوده و هست که عزت و کرامت بانوان و خانوادهها در جامعه ارتقا یابد.
وی معرفی مشاهیر و بانوان موفق را در رشد و بالندگی یک جامعه بسیار تأثیرگذار دانست و افزود: مادران مهارتدیده و اهل تجربه و خانوادههای قرآنی نقش مضاعفتری در پیشرفت و تربیت فرزندان و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه دارند که نیاز است مورد حمایت متولیان دولت و مجلس قرار گیرند.
داور ششمین جشنواره «غذای فجر» با بیان اینکه خانواده یک واحد رسانه فراگیر اجتماعی و اخلاقی و زیباییها محسوب میشود، گفت: جامعهای موفق خواهد شد که سایر اقشار سهم بالایی در مشارکت با برنامههای فرهنگی، اجتماعی، هنری و قرآنی را دارند. همچنان که افق نگاه امامین انقلاب نیز بر این محورهای مذکور است.
همچنین در پایان از میان 23 نوع از غذاهای سنتی و محلی بانوان البرزی، به ترتیب نگار حامدیان بهعنوان نفر اول در بخش پخت غذا(آش)، سمانه لطفخدایی بهعنوان نفر اول در بخش سالادها و آزاده سادات سیدی بهعنوان نفر اول در بخش کیک و شیرینی برگزیده شدند و از مابقی که حائز رتبه شایسته تقدیر در ششمین جشنواره «غذای فجر» در مرکز قرآنی امامزاده طاهر(ع) کرج شدند، توسط محمدعلی زمانی تجلیل شد.
هاجر محمدی
انتهای پیام