کد خبر: 4300164
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹
الوفاق بحرین تأکید کرد

ادعای «اسرائیل بزرگ»؛ تهدیدی برای امنیت ملی اعراب

جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین تأکید کرد که اظهارات نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» تهدید امنیت ملی کشورهای عربی است و آل خلیفه عادی‌سازی روابط با این رژیم را با وجود نسل‌کشی در غزه ادامه می‌دهد.

به گزارش ایکنا به نقل از  البحرین الیوم، جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین با انتشار بیانیه‌ای نسبت به خطر اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که گفته بود «در یک مأموریت تاریخی و معنوی برای دستیابی به اسرائیل بزرگ قرار دارد»، هشدار داد.

جمعیت ملی اسلامی الوفاق اعلام کرد که این دیدگاه تهاجمی نتانیاهو دستکم چهار کشور عربی را هدف قرار می‌دهد و در شدیدترین حالت به ۱۰ کشور گسترش می‌یابد.

الوفاق تأکید کرد که رژیم آل خلیفه با وجود قتل‌عام‌ها، جنگ نسل‌کشی و گرسنگی که فلسطینی‌ها از اکتبر ۲۰۲۳ در نوار غزه متحمل شده‌اند، کاملاً این تهدیدها را نادیده می‌گیرد و سیاست عادی‌سازی را دنبال می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید که مقامات حاکم در بحرین به مشارکت خود در ائتلاف نظامی «نگهبان رفاه» برای محافظت از کشتی‌های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و همچنین مشارکت خود در رهگیری موشک‌های شلیک شده در اولین عملیات «وعده صادق» ایران می‌پردازند.

در این بیانیه آمده است که اظهارات نتانیاهو همزمان با تهدیدهای جدی صهیونیست‌ها برای حمله به غزه و کرانه باختری، تهدید لبنان، سوریه و عراق است. این در حالی است که رژیم آل خلیفه سکوت خود را حفظ کرده و نخست وزیر آن از سفیر رژیم صهیونیستی بدون هیچ‌گونه ملاحظه یا اعتراضی استقبال کرده است.

الوفاق اعلام کرد که موضع رژیم آل خلیفه نسبت به کشورهای غربی که از نظر تاریخی با رژیم صهیونیستی متحد بوده‌اند، جانبدارانه‌تر است. کشورهایی مانند آلمان، ایتالیا، اسپانیا و بریتانیا صادرات اسلحه به تل‌آویو را به دلیل جنایات جنگی به حالت تعلیق درآورده‌اند، در حالی که بحرین همچنان به صادرات کالا به اشغالگران ادامه می‌دهد و طبق داده‌های رسمی، ارزش صادرات آن به اشغالگران تا ژوئن ۲۰۲۵ به حدود ۴۷۰۰۰ دلار می‌رسد.

انتهای پیام
captcha