کد خبر: 4301001
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۹
حجت الاسلام سیداحمد خاتمی:

نیرو‌های مسلح به‌واقع از جناح‌بندی‌های سیاسی فاصله دارند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امام راحل و مقام معظم رهبری همواره بر دوری نیرو‌های مسلح از جناح‌بندی‌ها تأکید کرده‌اند. بحمدلله این امر محقق شده و نیرو‌های مسلح به‌واقع از این تقسیم‌بندی‌ها فاصله دارند. اما وقتی پای اصل نظام و مبانی آن در میان باشد، دیگر بحث جناح بندی مطرح نیست؛ اینجا باید محکم و قاطع وارد میدان شد.

سیداحمد خاتمی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شامگاه چهارشنبه ۲۹ مردادماه در دیدار فرمانده و معاونین تیپ مستقل ۸۳ امام صادق (ع) با اشاره به تاریخچه تشکیل این تیپ مستقل اظهارکرد: از آغاز شکل‌گیری تیپ امام جعفر صادق (ع)، که زحمت آن را حجت الاسلام ذوالنور و همکارانشان متقبل شدند و هسته اولیه آن در جبهه متولد شد، تا به امروز، شاهد فراز‌های بسیاری بوده‌ایم - نه فراز و نشیب- که تنها فراز بود و چنین نهادی پیش از این وجود نداشت. 

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه افزود: این نهاد به یُمن مجاهدت رزمندگان در دوران جنگ شکل گرفت و امروز الحمدلله دوران درخشان خود را می‌گذراند؛ جایگاه و مسئولیت واقعی خود را یافته و به نهادی شناخته‌شده در نیرو‌های مسلح تبدیل شده است. این را به عنوان کسی که از ابتدا — یعنی از سی سال پیش — شاهد این قصه بوده‌ام، واقعیتی مسلم می‌دانم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: مایه مباهات است که نهادی نظامی، منحصراً با هویت روحانیون تشکیل شود و تیپ امام جعفر صادق (ع)، امروز چنین جایگاهی دارد. هدفم از بیان این مطالب، نشان دادن یک اتفاقِ گذشته نیست، بلکه می‌خواهم بگویم چنین چیزی اتفاق نیفتاده بود و این یک دستاورد متعالی است.

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: نکته دیگر اینکه امام راحل و مقام معظم رهبری همواره بر دوری نیرو‌های مسلح از جناح‌بندی‌ها تأکید کرده‌اند. بحمدلله این امر محقق شده و نیرو‌های مسلح به‌واقع از این تقسیم‌بندی‌ها فاصله دارند. اما وقتی پای اصل نظام و مبانی آن در میان باشد، دیگر بحث جناح بندی مطرح نیست؛ اینجا باید محکم و قاطع وارد میدان شد.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: بیست‌وهشتم مرداد، سالروز کودتای ننگین آمریکایی است. مصدق نسبت به آمریکا دیرباور بود و خوشبین؛ نفهمید که آمریکا کلاه سرش خواهد گذاشت و نهایتاً چنین کرد. آن کودتای شوم به وقوع پیوست و نتیجه آن، حداقل بیست‌وپنج سال مدیریت صهیونیست‌ها بر این کشور بود.

حجت الاسلام والمسلمین خاتمی بیان کرد: این بیانیه‌ای که جریان موسوم به اصلاحات منتشر کرده، بوی «کودتای نرم» می‌دهد. چرا نرم؟ زیرا بحمدلله و المنّه، امکان کودتای سخت در ایران وجود ندارد، اما این بیانیه نشانه‌های کودتای نرم را در خود دارد، این دیگر جناحی نیست؛ این عیناً همان خواسته‌ای است که نتانیاهو با جنگ دوازده روزه دنبالش بود و حالا در این بیانیه گنجانده شده است.

وی با تشکر از فعالیت‌های تیپ مستقل امام صادق (ع) اظهارکرد: از شما که بحمدلله هم انگیزه دارید، هم طرح و برنامه، این انتظار می‌رود جریان آشناسازی سیاسی را با اقناع پیش ببرید، نه صرفاً با سخنرانی، کسی باید باشد که روشنگری کند و اقناع. ان‌شاءالله از این فرصت ممتاز، نهایت استفاده بعمل آید.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظرزاده فرمانده تیپ مستقل ۸۳ امام جعفر صادق (ع) ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌های تیپ مستقل ۸۳ امام جعفر صادق (ع) ارائه کرد.

انتهای پیام
captcha