کد خبر: 4301614
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴

رقابت حافظان کلام وحی در ضیافت «قرآنی‌ها»

همزمان با آغاز ماه ربیع‌الاول، عطر بهاری مسابقه «قرآنی‌ها» فضای شبکه قرآن و معارف سیما را در بر می‌گیرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، مسابقه «قرآنی‌ها» به تهیه‌کنندگی روح‌الله امینی و با اجرای هادی اسلامی از دوشنبه 3 شهریور ساعت 20 از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود. 

مسابقه قرآنی‌ها آوردگاهی است، برای حافظان آیات نورانی کلام الله، که از اقصی‌نقاط ایران اسلامی گرد هم می‌آیند تا در فضایی صمیمی و رقابتی سالم، با تکیه بر محفوظات خویش در زمینه حفظ و مفاهیم قرآن کریم، تجلی‌بخش عظمت این کتاب آسمانی باشند.

در هر قسمت، دو گروه چهار نفره از خانواده‌ها و دوستان، که یکی از اعضای هر گروه حافظ کل قرآن و دیگران حافظ جزهایی از آن هستند، در پنج آیتم متنوع با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. این مسابقه با نگاه دقیق به ترویج فرهنگ قرآنی در میان تمام اقشار جامعه، در دو بخش آقایان و بانوان تهیه شده و از جلوه‌های ناب این برنامه، حضور کوچک‌ترین شرکت‌کننده، دختر بچه چهارساله‌ای است که حافظ قرآن کریم است.

مسابقه قرآنی‌ها محصولی از همکاری مشترک مرکز هنری رسانه‌ای نهضت وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی و شبکه قرآن و معارف سیما که گامی دیگر در مسیر احیای فرهنگ تلاوت، تدبر و زندگی با قرآن کریم در جامعه اسلامی است.

انتهای پیام
captcha