کد خبر: 4307408
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰

عبدالملک الحوثی: خط و مشی سید حسن نصراالله ادامه دارد

رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل سابق حزب الله لبنان، تأکید کرد که راه و روش این شهید همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی الدین، گفت: بار دیگر به امت اسلامی و برادرانمان در حزب ‌الله و مقاومت لبنان و ملت لبنان تسلیت عرض می‌کنیم. شهید سید حسن نصرالله رضوان الله علیه در ضمیر آزادگان دنیا حاضر است و خط مشی او در جهاد و مقاومت ادامه دارد.

وی افزود: شهید اسلام و انسانیت یعنی سیدحسن نصرالله با موضع بر حقش حاضر است. این شهید با تلاش‌هایش نسلی مبارز پرورش داد و بینش و احساس به مسئولیت را در سطح گسترده در امت اسلامی و جهان گسترش داد. این شهید با نتایج بزرگ و عظیم و مأموریتی که خداوند به دست او محقق ساخت، حاضر است. سیدحسن نصرالله از نظر شایستگی‌هایی که خداوند برای ایفای نقش بزرگ به او عطا کرده و آنچه خداوند به دست او محقق ساخته، یکی از رهبران نادر تاریخی است.

رهبر انصارالله یمن بیان کرد: این نسل با شهید اسلام و بشریت زیسته و او را درک کرده و از برکات او بهره‌مند شده است.

وی افزود: آنچه شهید اسلام و بشریت در برابر دشمن اسرائیلی انجام داد، سوپاپ اطمینان منطقه بود. شهید اسلام و بشریت مانند کوه استوار در برابر پروژه خاورمیانه جدیدی که آن زمان آمریکا اعلام کرد، ایستاد. پس از پیروزی بزرگ در جنگ ۲۰۰۶ لبنان، پروژه خاورمیانه جدید زیر پای رزمندگان لبنانی ساقط شد. اگر کشورهای عربی از پیروزی سال ۲۰۰۶ آگاه بودند و آن‌ را حمایت می‌کردند و دست از توطئه بر می‌داشتند، امور به نفع امت اسلامی تغییر می‌یافت و نتایج آن برای کل کشورهای اسلامی بزرگ و مهم بود.

رهبر انصارالله یمن تأکید کرد: شهید سید حسن نصرالله، کابوس و وحشت حقیقی برای صهیونیست‌ها برای چهار دهه بود. سید شهید پس از چند دهه شکست کشورهای عربی، شکست را به صهیونیست‌ها چشاند. جمله مشهورش مبنی بر اینکه اسرائیل سست‌تر از خانه عنکبوت است، در خاطر صهیونیست‌ها نقش بربسته و به دغدغه امنیتی تبدیل شد.

وی افزود: صهیونیست‌ها نتوانستند از این دغدغه و چالش رها شوند و این نشانگر وضعیت ضعف رژیم جنایتکار ظالم است. موضع شهید نصرالله، استثنایی بود. سید شهید، امید را به امت اسلامی برگرداند و این پس از مرحله یأس به دنبال سلسله شکست‌های، خیانت‌ها کشورهای عربی بود. ایشان نقش مهمی در تصحیح مفاهیم، به شکست کشاندن تلاش‌های صهیونیست‌ها و تثبیت شکست و ضعف داشت. سخنان شهید اسلام و انسانیت و سخنرانی‌های پرشور او، پژواکی از کار بزرگ و تلاش‌های او و دستاوردی عظیم بود که تاریخ معاصر تاکنون شاهد آن نبوده است.

وی بیان کرد: ارتش‌های متحد حتی نمی‌توانند یک دهم کاری که حزب‌الله انجام داد را انجام دهند. شهید سید حسن نصرالله، به عنوان یک مجاهد بزرگ، یک رهبر سیاسی کارکشته و یک عالم ربانی که بیشتر عمر شریف خود را در مقابله با دشمن اسرائیلی برای محافظت از لبنان و ملت گذراند، نیازی به معرفی و تعریف ندارد. شهید سید حسن نصرالله، برای آماده‌سازی مقاومت جهت رسیدن به سطحی که به مرحله‌ آزادسازی و شکست دشمن اسرائیلی برسد، تلاش کرد.

رهبر انصارالله تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین پیام‌ها، فرامین و سخنان روشنگرانه‌ شهید اسلام و انسانیت که برای نسل‌ها جاودانه خواهد ماند، این گفته‌ اوست: «ما شکست نخورده‌ایم. چه موفق شویم و چه شهید شویم، پیروز خواهیم بود. ما در آستانه‌ یک پیروزی بزرگ هستیم. ما نباید در نتیجه‌ فقدان یکی از رهبران بزرگ خود شکست بخوریم. بلکه باید خون، پرچم و اهداف او را حمل کنیم و با عزمی راسخ و اشتیاقی برای ملاقات با خدا به پیش برویم. سخنان شهید جاویدان اسلام و انسانیت شامل خلاصه‌ای بود که باید از آنچه اتفاق افتاده، آنچه به دست آمده و آنچه باید به طور مداوم روی آن کار کنیم، بسیار آگاه باشیم.

وی تأکید کرد: آنچه سید شهید، رضوان خدا بر او باد، و شهدای همرزمش، حزب‌الله، مقاومت لبنان و آن پرورش‌دهنده‌ مبارز مقاومت، به دست آوردند، امری بزرگ و ماندگار است. آزادسازی سال ۲۰۰۰ که به لطف خداوند متعال محقق شد، پیروزی بزرگ و تاریخی بود که نظیر آن هرگز برای اعراب اتفاق نیفتاده بود. آزادسازی سال ۲۰۰۰ پس از شکست‌های پیاپی کشورهای عربی حاصل شد و بدین ترتیب این پیروزی منجر به بیرون راندن دشمن اسرائیلی از بخش بزرگی بود که در لبنان اشغال کرده بود. پیروزی بزرگ تاریخی در سال ۲۰۰۰ بازتاب جهانی داشت و تأثیر بسیار مهمی بر سطح تثبیت مفاهیم صحیح برای ملت ما گذاشت. آثار پیروزی سال ۲۰۰۰ و همچنین نتایج واقعی آن در نجات لبنان از اشغال اسرائیل، باید در آگاهی و وجدان ملت باقی بماند.

رهبر انصارالله یمن تأکید کرد: آنچه در سال ۲۰۰۶ محقق شد، یک پیروزی بزرگ، قابل توجه، مهم و آشکار بود و تأثیر بسیار مهمی در تحقق بازدارندگی بزرگ و مستمر در برابر لبنان داشت. پیروزی سال ۲۰۰۶ بیش از ۱۸ سال برای مردم لبنان امنیت و ثبات به ارمغان آورد. این یکی از مهمترین دوره‌های ثبات برای لبنان و محافظت در برابر دشمن اسرائیلی بود. مشکلات اقتصادی و تلاش‌ها برای ایجاد هرج و مرج در لبنان پس از پیروزی سال ۲۰۰۶ توسط احزاب مرتبط با آمریکایی‌ها ایجاد شد.

وی افزود: طرح‌های آمریکایی‌ها این بود که با ایجاد جنگ رسانه‌ای و اقتصادی، پایگاه مردمی حزب‌الله و مقاومت را هدف قرار دهند و هدفشان تأثیرگذاری بر اوضاع لبنان بود. آنچه خداوند برای حزب‌الله، مقاومت لبنان و کل این مرکز رشد به ارمغان آورده، دستاوردهای بزرگ، ثابت و روشنی است که نمی‌توان آن‌ها را انکار یا رد کرد.

رهبر انصارالله یمن تأکید کرد: آنچه خداوند برای حزب‌الله و مقاومت لبنان به ارمغان آورده، از نظر حفاظت از کل منطقه در برابر تهدید اسرائیل از اهمیت بالایی برخوردار است. اکنون ثابت شده و به وضوح نشان داده شده که دشمن اسرائیلی در واقع کل ملت را هدف قرار داده است. عنوان «خاورمیانه» که بوش در آن زمان مطرح کرد، آمریکایی‌ها همچنان به دنبال آن هستند و این یک پروژه و طرح مشترک بین آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها است. طرح آمریکایی ـ اسرائیلی هدف قرار دادن کل امت اسلامی، مردم و کشورهای آن، بدون استثنا است. مسئولیت اکنون ادامه دارد و حفظ این دستاورد بزرگ از طریق وحدت یک ملت مبارز است. حزب‌الله با رهبری و رزمندگانش پرچم را حمل می‌کند و در چارچوب شعار صادقانه «ما به عهد و پیمان پایبندیم» ادامه می‌دهد. امت مبارز حزب‌الله در عرصه تنها نیست و بخشی از امت مبارزی است که ثابت قدم و مقاوم است و جبهه‌های آن با پایداری، ایمان و آگاهی ادامه دارد.

وی افزود: حزب‌الله تنها نیست و تنها نخواهد ماند. این حزب بخشی از یک محور، بخشی از امت خود و همچنین پیشگام در این جبهه‌ها برای مقابله با خطرناک‌ترین طرح تجاوزکارانه‌ای است که کل امت را هدف قرار می‌دهد و امت اسلامی ما در خط مقدم آن قرار دارد. واقعیت، با تمام وقایع و تحولاتش و با وحشی‌گری اسرائیل که برای تمام جهانیان آشکار شده است، درستی گزینه جهاد و مقاومت را ثابت می‌کند. گزینه جهاد و مقاومت، حتمی و حکیمانه است زیرا هیچ جایگزینی برای آن جز گزینه تسلیم وجود ندارد. امت اسلامی و جامعه بشری در برابر طرح صهیونیستی یا باید اقدامی انجام دهد یا تسلیم شود.

انتهای پیام
captcha