کد خبر: 4317439
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱

سرپرست گروه «تلاوت و نغمات» رادیو قرآن منصوب شد

طی حکمی از سوی مدیر شبکه رادیویی قرآن «علی حوری‌کامران» به سمت سرپرست گروه تلاوت و نغمات رادیو قرآن منصوب شد.

رادیو قرآنبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه رادیویی قرآن، طی حکمی از سوی منصور قصری‌زاده «علی حوری‌کامران» به سمت سرپرست گروه تلاوت و نغمات رادیو قرآن منصوب شد. مدیر شبکه رادیویی قرآن در حکم سرپرست جدید این گروه به رویکرد جدید این شبکه بر برنامه‌ریزی، ساماندهی و اهتمام جدی برای تحقق اهداف مندرج در اسناد بالادستی به ویژه مطالبات مقام معظم رهبری تاکید و خواستار اقدامات لازم برای تولید، تأمین و تنظیم تلاوت‌های اصیل و فاخر و نغمات متناسب با مأموریت شبکه و سیاست‌های ابلاغی شد.

بازمهندسی و تحول در جدول پخش تلاوت‌ها، خلاقیت، نوآوری و افزایش تولید تلاوت‌های فاخر و نغمات بدیع، برنامه‌ریزی برای گسترش فرهنگ استماع تلاوت قرآن در جامعه، ارتقای سطح فرهنگ و آداب تلاوت، مرجعیت‌بخشی داخلی و بین‌المللی رادیو قرآن در حوزه تلاوت، بهره‌مندی از ظرفیت پیشکسوتان، اساتید و نخبگان قرآنی و ساماندهی و ارتقای آرشیو تلاوت در تراز بانک جامع تلاوت قرآن کریم برای جهان اسلام از مهمترین بخش‌های این حکم است.

علی حوری‌کامران، سابقه 30 سال فعالیت کارشناسی و تهیه‌کنندگی برنامه‌های تلاوت در رادیو قرآن را دارد و بیش از 100 هزار دقیقه تلاوت از قاریان ممتاز و بین‌المللی تولید کرده است و مسئولیت روابط عمومی، رادیو تلاوت و گروه محافل و مسابقات این شبکه را در کارنامه کاری خود دارد.

یادآور می‌شود، منصور قصری‌زاده، مدیر شبکه رادیویی قرآن از خدمات احمد فراهانی در طول مدت مسئولیت گروه تلاوت و نغمات، قدردانی کرد.

انتهای پیام
دبیر:
صدیقه صادقین
captcha