کد خبر: 4320498
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۷

ابتکار شرکت ترکیه‌ای برای توزیع غذای حلال در آمریکا

یک رستوران ترکی در ایالت تگزاس آمریکا، پکیجی از غذاهای حلال را برای مراسم عروسی و همایش‌های بزرگ عرضه کرده است تا به تقاضای رو به رشد برای غذاهای حلال در گردهمایی‌های بزرگ در این منطقه پاسخ دهد.

به گزارش ایکنا به نقل از openpr، یک رستوران ترکی در شمال شهر آستین مرکز ایالت تگزاس، مجموعه‌ای از غذاهای حلال را برای مراسم عروسی و همایش‌های بزرگ معرفی کرده است تا تقاضای رو به رشد برای غذاهای حلال در منطقه را برآورده سازد.

رستوران Halal on Fire این طرح را این هفته راه‌اندازی کرد و بشقاب‌های شاورما و کباب را برای ۱۵ تا ۵۰ مهمان در هر سینی ارائه می‌دهد. سینی‌های سرو آلومینیومی با برنج، سالاد، نان پیتا، سس سفید و سبزیجات تزئین شده آماده می‌شوند و چالش‌ هماهنگی در غذاها را برای میزبانان رویداد از بین می‌برند.

مدیریت رستوران اعلام کرد که در پذیرایی‌ عروسی و گردهمایی‌های اجتماعی به مقادیر قابل توجهی غذا نیاز است که شرایط غذای حلال را در نظر بگیرند و در عین حال طعم‌های اصیل را حفظ کنند. این سینی‌ها غذاهای ترکی با کیفیت رستوران را بدون نیاز به سفارش‌های متعدد جداگانه ارائه می‌دهند.

گزینه‌های منو شامل شاورمای مرغ به سبک ترکی، شاورمای مرغ عربی، شاورمای بره، کباب مرغ، کباب بره و ترکیب کباب مخلوط است. همه غذاها دارای گواهینامه حلال مطابق با استانداردهای غذایی اسلامی هستند و این سرویس را برای رویدادهای جامعه مسلمانان، از جمله اعیاد و گردهمایی‌های مذهبی مناسب می‌سازند. این سینی‌ها برای پذیرایی عروسی، جشن‌های فارغ‌التحصیلی، جشن‌های تولد، مراسم جمع‌آوری کمک‌های مالی عمومی، رویدادهای شرکت‌ها، ضیافت‌های ورزشی و گردهمایی‌های خانوادگی در نظر گرفته شده‌اند. آمارها رشد قابل توجه تقاضای غذای حلال را در سراسر مناطق شهری تگزاس نشان می‌دهد که ناشی از افزایش جمعیت مسلمانان و علاقه مصرف‌کنندگان به محصولات با منبع حلال است.

سفارش‌ها نیاز به رزرو از ۴۸ ساعت قبل دارند و برای آخر هفته‌ها، تعطیلات و مراسم عروسی باید از قبل هماهنگی انجام شود. این رستوران از روش‌های کباب کردن که غذاهای ترکی را از غذاهای مدیترانه‌ای مرسوم متمایز می‌سازد استفاده می‌کند.

قیمت‌ها بر اساس نوع و مقدار غذا متفاوت است. تیم پذیرایی بر اساس تعداد مهمانان و مدت زمان رویداد، در مورد وعده‌های غذایی مناسب مشاوره ارائه می‌دهد. پیش‌غذاها شامل حمص، بابا غنوش(غنوج)، بورک پنیر، فلافل و دلمه است. دسرها، شامل باقلوا و پودینگ برنج، در اندازه‌های مناسب مهمانی سرو می‌شوند.

انتهای پیام
captcha