کد خبر: 4326624
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۳
جهاد اسلامی:

مرحله دوم توافق با فشار بین‌المللی بر اسرائیل محقق می‌شود

محمد الحاج موسی، سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، در سخنانی به تشریح ابعاد مذاکرات و کارشکنی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پرداخت.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، وی جمعه شب اظهار کرد که بنیامین نتانیاهو امیدوار بود فرآیند تحویل اجساد اسیران اسرائیلی با شکست مواجه شود تا از این طریق بتواند برای خود بهانه‌تراشی کرده و با ازسرگیری تجاوزات نظامی، توافق را به بن‌بست بکشاند.

الحاج موسی همچنین به نتایج سفر اخیر نخست‌وزیر تل‌آویو به واشنگتن اشاره کرد و گفت که دونالد ترامپ در جریان این دیدار، نتانیاهو را برای انتقال به مرحله دوم توافق آتش‌بس و تبادل اسرا تحت فشار قرار نداده و او را مجبور به پذیرش این مرحله نکرده است.

سخنگوی جهاد اسلامی در پایان با تأکید بر لزوم تغییر رویکرد در قبال رژیم صهیونیستی تصریح کرد که کلید پیشرفت در مذاکرات تنها در گرو فشار بین‌المللی است.

وی در این باره تأکید کرد: «هیچ راه حلی برای انتقال به مرحله دوم توافق غزه بدون اعمال فشار واقعی بر اشغالگران وجود ندارد.» به گفته او، بدون چنین فشاری، عبور از بن‌بست فعلی و دستیابی به مراحل بعدی توافق میسر نخواهد بود.

انتهای پیام
captcha